[İzmir - MT]

zuhahaaaaa, puhahaaaaa, muhahaaaaa. forrap hayırdır dostum. kanın mı bitlendi? pardon saçın mı diyecektim. yazık etme tuncerim o güzelim saçlarına. bak ben uzatmak istiyorum ama yarı keloks durumları, bir de kamu durumları var. üzülürüm haline. bir kere seni öyle düşünemiyorum bile. lodos seni terk ediyorum canım. artıkın senden çok var:cherry:

forrap izmiri terketmiş diye duydum doğru mudur?

iski yakında bunlar dazlak Mt kurmasınlar başımıza?

Moderatör (forrap)
Cengiz abim sende mi :)
İskii sende miii :)
Of of of ayvayı yedim ben ciddi ciddi...

Valla iski,benimde iş dolayısıyla kestiricem kestirirsem,keyfi bir şey değil yani...Şeriatin kestiği parmak acımaz hesabı olacak ne yapalım :)

Ben buradayım gitmem,
Saçlarım gitsede ben bitmem.
Saçlı saçsız farketmez,
Tuncer bu,dalga geçen arkadaşları affetmez :p

forrap izmiri terketmiş diye duydum doğru mudur?

iski yakında bunlar dazlak Mt kurmasınlar başımıza?

olacağı budur muratım. tunceri öyle görünce kendimi tutamazsam moduma ayıp olur diye düşünüyorum. tuncer hayırdır dostum kafayı kazıttığına göre işin kurtlar vadisi olaylarına yakın sanırım. ama olsun, güvenle gezecebileceğimiz bir dostumuz, badigardımız olsun değil mi murat. devir kötü. :cherry::cherry::cherry:

kardeşim iskim haklısın bende kazıtacam amac modumuz yalnız kalmasın.
Bu alemde çarşı uzun saça da karşı.
hepimiz kısa saçlıyız

şşşş ne ayak yaw chopper takım elbise. siz hiö murat abinizde öyle bişey gördünüz mü?

Moderatör (forrap)
Saçlarım değişebilir,ama tarzım asla...
Beni cruiser ya da chopperın üzerinde zor görürsünüz :) (Bir turluğuna binersem o ayrı)

Murat abi sen cruisercısın zati:queen:
forrap Merak etme adaş alışırsın hergün erken kalkıp traş olup takım elbiselerini giymeye.:mrgreen:Başlarda zorlanıyorsun ama ...:cherry:

arkadaslar yaklaşık bir ay aranızda yokum ıyı eğlenın:mrgreen:kol alcıda gezıcem halısaha kazası serce parmak kemıgı deryı yırttı ve cıktı amelıyat vs canm cıktı buara eldıvensız motora sakın bınmeyın ben o eli ole gorunce aklıma gelen ılk seydi:(

arkadaslar yaklaşık bir ay aranızda yokum ıyı eğlenın:mrgreen:kol alcıda gezıcem halısaha kazası serce parmak kemıgı deryı yırttı ve cıktı amelıyat vs canm cıktı buara eldıvensız motora sakın bınmeyın ben o eli ole gorunce aklıma gelen ılk seydi:(

Erkmen olm geçmiş olsun:salut: İçimi kaldırdın be:pale:Nasıl şimdi durum:S

erkmenim hayret bisey ya acaip uzuldum kardeşim geçmiş olsun. yapılacak birşeyler varsa söyle yapalım

ya erkmen, tuncere her koldan üçer beşer takılanları okuyup, saçlarına bende sataşsam fazlamı kaçar, yoksa modumuzdan yana çıkıp yönetime yalakalıkmı yapsam diye düşünerek keyifli keyifli son sayfaları okurken, senin msjı okuyunca beynimden elime doğru bi dalga gitti, elim karıncalandı sanki cızzz etti, o nasıl bi kırılma şekli öyle, büyük geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hedowich, geçmiş olsun. Bu halısaha kazalrı çok ağır oluyor diye hep duyuyorum.

forrap'ın kısa saçlı hali aşağı yukarı böyle olur herhalde:

erkmenin canım kardeşim benim...motordaşımmm....noldu sana böyle_??çok büyük geçmiş olsun abi yaa..
nedir bu başımıza gelenler böle...ilk önce sen,sonra ben,sonra yine sen...sen ile ben arasında bişeyler oluyo farkındaysan...:pale:
böyle hayat mı olur yaa..allah daha büyüklerinden korusun bizi ve seni...
yapabileceğimiz bişey olursa mutlaka söle bak..burdan monitörden dalar ordan çıkarım bak yoksa...:pale::pale:

erkmencim geçmiş olsun acil şifalar diliyorum:rendeer:

geçmişş olsun
biran önce iyikeşirsin umarımmm
erkmenin canım kardeşim benim...motordaşımmm....noldu sana böyle_??çok büyük geçmiş olsun abi yaa..
nedir bu başımıza gelenler böle...ilk önce sen,sonra ben,sonra yine sen...sen ile ben arasında bişeyler oluyo farkındaysan...:pale:
böyle hayat mı olur yaa..allah daha büyüklerinden korusun bizi ve seni...
yapabileceğimiz bişey olursa mutlaka söle bak..burdan monitörden dalar ordan çıkarım bak yoksa...:pale::pale:
yok bu sen ben olayı değil
motordaş olayı bence
kişisel algılamayın da
sıra sende gibi dikkat et aman özgürr

şimdi eve girdim yatmadan önce herkese günaydınlarımı sunuyorum.
yokyok yada yatmayayım, akşamda bana günaydın derler sonra pazartesi işe gidemem, yatsamda iyi olur ama yatmasam daha iyi olur. öfff ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İzmir'li bir arkadaşın karikatürünü Leman dergisinde gördüm, yayınlayayım dedim:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar