forrapım mustafa abi gecen cuma ömeraga toplantımızın cıkışında gelmisti yanımıza hatırlarsın belki.
merhaba arkadaslar ben izmirden mustafa. bir vstorm dl 650 kullanıcısıyım. İzmir de motosiklet.net teki arkadaşlarımın önerisi ile sitenize üye oldum. Motosiklet kardeşliğine gönül vermiş birisi olarak yeni arkadaşlarla tanışmaktan büyük keyif alacağım. Görüşmek üzere diyeceğim ama zaten çoğu zaman görüşüyoruz. artık bende sizlerleyim.
e e hani hoşgeldin yok mu?
Arap Kadri,aramıza hoşgeldin
Forumda seni baya tanıyan var,sanırım diğer sitelerdeki üyeliğin sırasında tanıştın arkadaşlarla.En yakın zamanda tanışabilmek dileğiyle :cat:
ARKADAŞLAR !
Bu gün HÜRRİYET İN EGE ekindeyiz.
İsteyen gazeteyi alıp 10.sayfaya bakabilir...
Elimin altında scanner olmadığı için tarayıp foruma koyamıyorum,bir kaç saat sonra foruma da ekliyeceğim..
Tamam hatırladım,hatta açık konuşmak gerekirse yanlış hatırlamıyorsam diğer gruplardan arkadaşların bizim toplantı ve gezilerimize gelmemesinin gerektiği konusunda konuşuyorduk o an(sitemize üye olmayan).Sende Mustafa abi çok iyidir,bizim siteyede gelecek gibisinden bişeyler söylemiştin:silent:
Yanlış mı hatırlıyorum ?
kısmen dogru hatırladın kardeşim. ben tam giderken sen bana başka sitelerle ilgili fikrini söylemiştin bende bu arkadaslar cok iyidir benim sevdiğim insanlardır demistim. hazır konusu açılmışken başka sitelerden de insanların bizi merak etmesi bizlerle tanışmaya gelmesi ve bizlere üye olması cok hoş bence. işte motosiklet kardeşliği işte motosiklet tutkusu ve ruhu burda.Tamam hatırladım,hatta açık konuşmak gerekirse yanlış hatırlamıyorsam diğer gruplardan arkadaşların bizim toplantı ve gezilerimize gelmemesinin gerektiği konusunda konuşuyorduk o an(sitemize üye olmayan).Sende Mustafa abi çok iyidir,bizim siteyede gelecek gibisinden bişeyler söylemiştin:silent:
Yanlış mı hatırlıyorum ?
ancak lastik o kadar içten çürümüştü ki telleri içe doğru çıkmıştı. İç lastik patlamasın diye (büyük teşekkür borçlu olduğum Cengiz de başında durarak) 2 kat araba lastiği ve 1 kat kamyon lastiği koymak zorunda kalındı yoksa teller iç lastiğe batacaktı.
arapkadri abi , adaşım , hoşgeldin sefalar getirdin..