Önemli ! :
Hafta sonu yapacağımız,Kuşadası Aqua gezisinden önce,bazı konularda bilgilendirme amacıyla vaktinde gelmeye özen gösterelim.
Buluşma yerinde bunları anlatmayı düşünüyordum,ancak herkesin bu konuda dikkatli olup vaktinde gelmesi ve herkesin bu bilgilendirmeye katılması için buraya da yazmaya karar verdim.
Arkadaşlar !
Pazar günü herkesin vaktinde gelmesini önemle rica ediyorum.
Gruba yeni katılanlar ve gurup sürüşü daha önce yapmamış arkadaşlar olduğu için yola çıkmadan önce temel bir kaç bilgi ve gerekli son ayarlamaları yapmak adına bu çok önemli.
Grup sürüşünde bir kişinin hatası bütün gurubu etkileyebilir,kimseyi riske atma gibi bir lüksümüz olamaz.Gittiğimiz yere eğlence için gidiyoruz,istenmedik bir olayın canımızı sıkmasını kimse istemez.Bu konuda gerekli bilgileri herkese verebilmek adına lütfen herkes vaktinde gelsin.
Grup sürüşündeki hareketler ve anlamları,grup sürüşündeki diziliş biçimleri ve olası durumlarda ne yapmamız gerektiği ve benzeri temel bilgilerin yer alacağı bu kısa bilgilendirmede herkesin olmasının faydalı olacağını düşünüyorum.
Özellikle yeni katılan arkadaşların bu konuda daha özenli katılmalarını istiyorum.
Saygılar