[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Günaydın :rendeer:

Bir geziyi daha sağ salim geride bıraktık...:)

yorucu yoğun sıkıcı bi haftasonu ve bu gereksiz mecburi meşguliyetten dolayı kampa gidememenin üzüntüsü ile başlayan haftada sendromum 5 gün sürecek benim

Son düzenleme:
haftasonu etkinliğimize katılan tüm dostlara teşekkürler. şimdi bir hafta mesai çekilir mi yaa??

ben öğleden sonra derse giremedim :mrgreen:yanık şekilde hala bir yorgunluk var üstümde ama tadı damağımda kaldı ,gelen herkese teşekkürler

Arkadaşlar merhaba ben İstanbuldan Antalyaya bir yolculuk planlıyorumda, daha önce hiç ege bölgesi yollarında yolculuk yapmadım
bu nedenle harita üzerinde çıkardığım rotaya tam güvenemiyorum.
Sizden ricam İstanbul-Antalya Rota linkindeki yolculuk planıma bir bakıp varsa önerilerinizi söylermisiniz.
Şimdiden teşekkürler....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkese selam......

Transfer sezonu diil ama napalım.... Ara transfer olduk......:p
Artık İzmirdeyim....

Arkadaşlar merhaba ben İstanbuldan Antalyaya bir yolculuk planlıyorumda, daha önce hiç ege bölgesi yollarında yolculuk yapmadım
bu nedenle harita üzerinde çıkardığım rotaya tam güvenemiyorum.
Sizden ricam İstanbul-Antalya Rota linkindeki yolculuk planıma bir bakıp varsa önerilerinizi söylermisiniz.
Şimdiden teşekkürler....

Fethiyeden antalyaya bence finike kaş üstünden git......Çok fark olmaz... Ama çok şey kaçırırsın.....

Son düzenleme:
alp tunay hoşgeldin aramıza :cat:
izmir mt, eğer final tarihlerim 2-6 agustos arasına denk gelmezse http://www.zeytinlirockfest.com/ zeytinliye gidicem şahane bir yer ve bu sene de gelen gruplar harika fiyat sembolik bir rakam alınıyor gayet alternatif aklı başında insanların yaptığı bir festival dediğim gibi final programımla umarım çakışmaz haftaya belli olucak ben sorun olmadığı takdirde kesinlikle gidiyorum:) gelmek isteyen olursa haberleşelim.

Ben de çarşamba gününe kadar izmire transfer oldum. Pazar gününü çeşmede geçirdim. Bilseydim yanınıza gelirdim ya:)

Bi de arabayla geldik İzmir'de motorsuzluk zor şeymiş:pale:

Moderatör (forrap)
alp_tunay,tekrar tekrar hoşgeldin:rendeer:Senin gibi sağlam bir motorcu dostu aramızda görmek güzel...İyi oldu İzmir e transfer olman:) Her zaman bekliyoruz buluşmalara..

Hedowich,rock festivali olduğu için ben yokum abi,size iyi eğlenceler:)

ylmzzz,sende geçici olarak da olsa hoşgeldin:)

PIERzig,verdik üç beş bişey karıştırma ortalığı :p 30 yıl opsiyonlu olmak üzere anlaşma imzaladık :)

izmir bu ne sıcak yaa herkes klimalı mekanlara mı kaçtı yoksa deniz kenarında mı?
hehe hala haftasonunun yorgunluğu var di mi üzerinizde. bekleyin bir kaç hafta sonra daha beterini yapacaz eğlenmekten canınız çıkacak:mrgreen:

evet arkadaşlar günlerden çarşamba toplantımız ne zaman

Son düzenleme:
kıskanma şenerim ,bak biz toplanabiliyormuyuz kıymetini bilin işte :p

Moderatör (forrap)
Toplanırım,toplanırsın,toplanır,
Toplanırız,toplanırsınız,toplanırlar.
Her yol MT İzmir e çıkar,
MT İzmir i durduramazlar :)

Rotsum sana yakın yapıyoruz bak yine sırf gel diye :)

Rotsum sana yakın yapıyoruz bak yine sırf gel diye :)
Eyvallah Abi herşey iyi hoşta haftada bir ordayız kebaplar ,mezeler, künefeler derken dombili olcaz en sonundaaa:) Yedikçe yiyoruz açık havada git diyende olmayınca... Sonumuz kötüü diiim ben sizee:) (lodos duy bunlarıı duuy kebap diyom bek künefe diyooom kardeşim beniim :))

Moderatör (forrap)
Abi merak etme açıcam bi tane [İzmir MT] Spor Salonuna gidiyoruz başlığı :p

Hadi millet akşam buluşuyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar