[İzmir - MT]

sevgili marko abi, dün geceki sohbetin için teşekkürler.

gittardando, dün funda, murat, serkan ve ben kulaklarını çınlattık. oralarda yaramazlık yapma oldu mu?

Son düzenleme:
selam dostlar, arkadaslar...
bugun Bodrum lu uyelerle tanısıp Turgut reis motocross yarislarini izledik... bu arada ilk gezimizi haftaya yapiyoruz...
ve en guzeli Bodrum a gelecek misafirlerimiz icin guzel mekanlarla anlastik... hepinizi bekleriz...

Marko abim gecmis olsun...

gittardando, Marmarise de geliriz kardesim... senin icin yol apilir, dere tepe asilir...

selam dostlar, arkadaslar...
bugun Bodrum lu uyelerle tanısıp Turgut reis motocross yarislarini izledik... bu arada ilk gezimizi haftaya yapiyoruz...
ve en guzeli Bodrum a gelecek misafirlerimiz icin guzel mekanlarla anlastik... hepinizi bekleriz...

Marko abim gecmis olsun...

gittardando, Marmarise de geliriz kardesim... senin icin yol apilir, dere tepe asilir...

Sercan süpersin sen bağlantıları yap gerisi kolay gelmek bize kalsın. Gitardando kardeşim belki haftasonu izmire geleceksin diye duydum hazırlatayım mı bir tane karşılama kıtası, tören kıtası ve kırmızı halı durumları yapayım mı kardeşim bak söylemen yeterli:queen:

Sercan süpersin sen bağlantıları yap gerisi kolay gelmek bize kalsın. Gitardando kardeşim belki haftasonu izmire geleceksin diye duydum hazırlatayım mı bir tane karşılama kıtası, tören kıtası ve kırmızı halı durumları yapayım mı kardeşim bak söylemen yeterli:queen:

Tören kıtası hazırlanıcaksa yaz beni de Murat.
Ne de olsa 1 yıllık tecrübemiz vardır :queen:

Tören kıtası hazırlanıcaksa yaz beni de Murat.
Ne de olsa 1 yıllık tecrübemiz vardır :queen:

tamam paşam seni bando şefi mi yapsak tören kıtası komutanı mı yapsak onu bilemedim ne dersin? ama tören kıtasına adam gibi bilindik şarkılar çaldıracaksın di mi? malum sen ilginç bir adamsın enteresan şarkılar bulup onları çaldırırsın çocuklara sonra bizde iptal oluruz. yani Japon tuvaletlerine benzemesin bu da:queen::queen::queen::cat::cat:

Bu arada birisi çıkıp Topiği MSN e çevirdiniz diye kızacak.
sevgi ve saygılarımla,

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
O topicte yazdım ama birde burada hayırlı uğurlu olsun diyim:rendeer:Kazasız belasız Sercanım:cat:Çok yakışmış cihaz sana...

Valla haftasonunun yorgunluğu hala üzerimde. ama olsun değerdi. MT izmir harikasın

Moderatör (forrap)
Harika ötesi hatta:)Eylemlerimizin devamı gelecek...
Çok güzel dostluklar var ortada,bu şekilde ilerlemek işten bile değil.
:rendeer:

forrap süperdi haftasonu seninde emeğine sağlık kardeşim...Wallace hocam sen "anlatılmaz yaşanır" dadında bi insansın keyifli sohbetin için teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar