[İzmir - MT]

Eyvallah dostum bari giderayak tanışalım seninle :) Uğramaya çalışacağım, mekan bana çok ters kalıyor ama mutlaka bir şekilde görüşürüz sizlerle.

iyi geceler arkadaşlar. İzmir'de son 1 haftam, sonrasında Marmaris'e gidiyorum Ekim ayına kadar oradayım, görüşemezsek iyi bakın kendinize, Yolu düşen herkesin başımın üstünde yeri var...

Kardesim ben de simdi Almanya dayim, hayirlisiyla isleri gucleri de hallettim, hafta sonu(cumartesi sabahi) Manisa nin organizasyonu icin geliyorum, ondan sonra da bir hafta icinde Bodrum"a dogru yol alirim... istersen beraber gidelim, Bodrum da bi gun kalir oyle gecersin Marmarise...
gorusuruzzzzzz....

Kardesim ben de simdi Almanya dayim, hayirlisiyla isleri gucleri de hallettim, hafta sonu(cumartesi sabahi) Manisa nin organizasyonu icin geliyorum, ondan sonra da bir hafta icinde Bodrum"a dogru yol alirim... istersen beraber gidelim, Bodrum da bi gun kalir oyle gecersin Marmarise...
gorusuruzzzzzz....

sen hiç durmazmısın ? :silent:

Moderatör (forrap)
Biri uglychild 'ı durdursun:)Bir bakıyorsunuz Mısır da cami de bir bakıyorsunuz Amerika da bir clupta:)

Arkadaşlar dün gece yani 26.04.2007 günü Kamberhan kardeşimiz bir kaza geçirmiştir ve şu anda 9 Eylül Hastanesinde yoğun bakımda yatmaktadır. Birazdan hastaneye gidip kendisi hakkında bilgi almaya çalışacağım. Hepimize geçmiş olsun kazasız belasız sürüşler

erhan abimiz için çook üzüldüm işallah hepimizin dualarıyla biraz da olsa iyleşir abimiz allah dualarımızı esirgemesin en kısa zaman da onu da aramıza kawuştursun bi haber alan olursa mutlaka yazsın yada tlf açsın hepimize büyük geçmiş olsun mt aylesii

Son düzenleme:
tüm İZMİR-MT ailesine geçmiş olsun kardeşimiz ERHAN talihsiz bi trafik kazasına karışmıştır akşamüzeri iş çıkışı yanındayız elimizden gelen bir şey olursa ne gerekiyorsa yapacağız. :pale:

Moderatör (forrap)
Ne diyeceğimi bilemiyorum:pale:O kadar üzgünüm ki cümle kurmakta bile güçlük çekiyorum.
Murat ( wallace) hastaneden telefon etti bana,yoğun bakımdaymış.Durumu iyi değil dedi:pale:
Allah yardımcısı olsun.
İş çıkışı bende gideceğim(saat 6 gibi oradayım),içeri almıyorlarmış ama almasalar bile orada olmak istiyorum:pale:
Dualarımız Erhan için...

şok oldum! ! ! bende şimdi okudum...umarım durumu iyi olmuştur erhan kardeşimizinn.dualarım seninle kardeşimmmmmmmmmmmm..haber alan olursa yazsın mutlaka.

şimdi murat abimizle görüştüm.erhanımızı kaybettik arkadaşlar..

Son düzenleme:
Tüm İzmir li dostlarımızın başı sağolsun... Hep kalbimizde olacak..

tüm mt aylesinin başı sağolsun allah yakınlarına na da başsağlığı versin

Son düzenleme:
İzmir Mt'nin Başı sağolsun .:pale: Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin... SinopMt :rendeer: :pale:

izmir mt basınız ve basımız sağolsun...
tüm muğla mt arkadaslarım adına hepimizin başı sağolsun...
arkadaşlar lütfen dikkat edelim bu haberlerde bizim adımız geçmesin...
Allah (c.c.) hepimizin yardımcısı olsun...
Yürektesin Erhan Kardeşim...

Moderatör (forrap)
Başımız sağolsun:pale:
Erhanım...Seni unutmayacağız,kalbimizdesin canım kardeşim:pale:

taziyeleriniz ve acımızı paylaşımınız için tüm mt ye
sonsuz teşekkürler, allah hepinizden razı olsun.
içim yanıyor arkadaşlar, içim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar