[İzmir - MT]

İyi günler İzmir...

Uykunun gece olanı ve gaflet içermeyeni makbuldür.

Uyanınnn. Uyanın...

Speedygirl , nerdesin ablam sen?

Kamberhan , ses ver seeeesss.

Haydin bakayım bir dahaki toplantıda görüşürüz. :rendeer:

İyi günler İzmir...

Uyanınnn. Uyanın...

günaydın :) evet şule abladan ses seda yok :pale: erhanda cuma gelicekti toplantıya göremedik onuda bu haftasonuna muhtemel bir organizasyonumuz var murat abi vericek gerekli bilgileri:cat:

Moderatör (forrap)
Zaten bu kamp olayına da gelmezseniz speedygirl üm Şulem ve Kamberimhanım Erhanım benden çekeceğiniz var::evil:: ::evil::
Geyik bi yana da inşallah haftasonu işiniz yoktur da görüşebiliriz,gerçi inşallah benim de işim çıkmaz :)

İyi günler İzmir...

Uyanınnn. Uyanın...

buradayım :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: saklanmıştım :queen: :queen:

günaydın :) evet şule abladan ses seda yok :pale: erhanda cuma gelicekti toplantıya göremedik onuda bu haftasonuna muhtemel bir organizasyonumuz var murat abi vericek gerekli bilgileri:cat:

saklanmıştım buldunuz beni :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Zaten bu kamp olayına da gelmezseniz speedygirl üm Şulem ve Kamberimhanım Erhanım benden çekeceğiniz var::evil:: ::evil::
Geyik bi yana da inşallah haftasonu işiniz yoktur da görüşebiliriz,gerçi inşallah benim de işim çıkmaz :)

:cyclopsan eyvah yandıkkkk::sos:: :sunny: ::sas:: ::saad:: ::shutup:: ::xcrying:

Son düzenleme:
Arkadaslar bana gold motor serkan in telefon no su lazim bilen var mi yada yeni adresini... kAHRAMANLAR DA NEREDE BULACAGİM ONU....

Yılın fotoğrafı olabilecek "Cumhutiyet Mitingi" ile ilgili bu anlam yüklü fotoğrafın MT[İZMİR] sayfasında her zaman bizlerle kalmasını dilerim.

askerliğimi ANITKABİR de yapmış biri olarak çok duygulandım.
teşekkürler marko.

Moderatör (forrap)
Benim amcam bu konularda çok duyarlıdır.2 gündür bilgisayarımın masaüstünde bu fotoğraf var amcam koymuş,gerçekten de çok anlamlı...

YeK

Merhaba arkadaşlar,
Ankara mt den size transfer olucam seneye, yani evime karşıyaka ya:mrgreen:
İyi organizasyonlar bekliyorum sizden hadi bakalım:queen:
Rüzgarınız bol olsun... Slmlar, saygılar...

Merhaba arkadaşlar,
Ankara mt den size transfer olucam seneye, yani evime karşıyaka ya:mrgreen:
İyi organizasyonlar bekliyorum sizden hadi bakalım:queen:
Rüzgarınız bol olsun... Slmlar, saygılar...

hoş geldin dostum,
bir karşıyaka lı olarak yapabileceğim birşeyler olursa memnuniyetle,

Yok benim işim o saatte bitti... Malum sizin tatiliniz benim mesaim oluyor mesleki bakımdan. Ama sen uyumuşsun bile. Haydi iyi geceler.

Slm izmir ...uzun bi aradan sonra yazayım dedim konuya(2. sayfalardan topladım konuyu walla:D )
iyi geceler sende benim yoksa gece sokaklardamı gezdin :):) sokaklar boşken gece motoruma binmek o kadar hoşuma gidiyorki :) daha şimdi indim üstünden :cherry:
Evren aga sen yaşıyonuyduın hic sesin cıkmıyodu yaw :mrgreen:

YeK

Teşşekkür ederim kuvva kardeş...
Seneye görüşürüz izmir mt...
Ankaraya gelen olursa toplantılara bekleriz.
Tabi Ankara mt sayfasınada:wiinkk:
Slmlar...

Moderatör (forrap)
Evet arkadaşlar... Toplantı topicini açmak lazım artık,aslında artık farklı yerlerde toplantı yapmanın zamanı geldi ancak böyle bir araştırma yapmak istememe rağmen fırsat bulamadım bu aralar.Bu seferlikte nerede yapacağımızı kararlaştırıp başlık açalım.

Bunun yanında çok önemli olan bir konu da,Manisa MT nin ve başka gruplarında bulunacağı bu hafta sonu yapılacak olan çocuk yuvası ziyareti...
Gelebilecek herkesin bu tür bir organizasyonda yer alması gerçekten de güzel olur.İncelemek isteyenler için ilgili link;
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/29831-%5Bmt-manisa%5D-29-nisan-manisa-ocuk-esirgeme-yurduna-karde-lerimizi-ziyarete-gidiyoruz.html

iyi geceler arkadaşlar. İzmir'de son 1 haftam, sonrasında Marmaris'e gidiyorum Ekim ayına kadar oradayım, görüşemezsek iyi bakın kendinize, Yolu düşen herkesin başımın üstünde yeri var...

iyi geceler arkadaşlar. İzmir'de son 1 haftam, sonrasında Marmaris'e gidiyorum Ekim ayına kadar oradayım, görüşemezsek iyi bakın kendinize, Yolu düşen herkesin başımın üstünde yeri var...

dostum toplantıya gel ozaman bu hafta :) yazında festıval zamanı orda olucaz zaten ayrı bırakmayız seni:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar