[İzmir - MT]

nerde bu izmir ahalisi:silent: :) hadi ben motoru satalı 3 hafta oldu motorsuz kaldım hatta su anda vizelerim var:pr: ama bukadarda ara verilmezki :pale: şöyle 13 nisan cuma günü bir toplansak teras cafede veya dilediğiniz bi yerde bir hasret gidersek yeni gelen arkadaşlarda gelse tanışsak:) izmir mt logolu topic acmayı bilsem acıcam hemen ama beceremedim:mrgreen: tuncer kardeşimden rica etsem yada hemen bilen biri varsa açarsa şimdiden çok güzel olur 1 haftadan fazla bir zaman var herkesin haberi olur hem bu geçen sürede gelmiyeceklerde belirtir durumlarını:cat: hemen o pazara kısa bir organizasyon bile sıkıştırırız harika olur özledim valla böle olmıcak uzak uzak hadi bakalım :rendeer:

13 nisan topiği
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/29610-[mt-izmir]-13-04-2007-toplantisi.html

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadalaşlar cümletten herkeze selam, artık goldmotor serkan deyilim moto_kaan oldum ,pazertesi açılıyor herkezi beklerim. gerçi konuyu dağıttık galiba ,uzun zamandır sayfayı açmaya vakit bulamadım görüşmek dileği ile

nerde bu izmir ahalisi:silent: :) hadi ben motoru satalı 3 hafta oldu motorsuz kaldım hatta su anda vizelerim var:pr: ama bukadarda ara verilmezki :pale: şöyle 13 nisan cuma günü bir toplansak teras cafede veya dilediğiniz bi yerde bir hasret gidersek yeni gelen arkadaşlarda gelse tanışsak:) izmir mt logolu topic acmayı bilsem acıcam hemen ama beceremedim:mrgreen: tuncer kardeşimden rica etsem yada hemen bilen biri varsa açarsa şimdiden çok güzel olur 1 haftadan fazla bir zaman var herkesin haberi olur hem bu geçen sürede gelmiyeceklerde belirtir durumlarını:cat: hemen o pazara kısa bir organizasyon bile sıkıştırırız harika olur özledim valla böle olmıcak uzak uzak hadi bakalım :rendeer:

13 nisan topiği
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/29610-[mt-izmir]-13-04-2007-toplantisi.html

Valla bizde özledik seni, buda senin diğer toplantılarına benzemesin :) en son arka sokakata karşılaşmıştık demi :) neyse fazla üstüne gitmiyorum hedowich cim :) şaka bi yana herkezi bekliyoruz....

Oturalım konuşalım bi plan yapalım benimde planlarım var herkeze duyrulur......

onurcum ya dedim ya motorsuz hayata küsüyorum:) benim diğer toplantılar hedowich bilinmeden önceydi ya :salut: şaka bir yana artık harekete geçme vakti herkes kendine iyi baksın

herkese merhabalar ardaşlar aranızda yeniyim. Daha doğrusu uzun bi uğraşdan sonra ilk motorumu aldım ve çok memnunum harika bi duyguymuş şuana kadar 500 m yaptım ama daha doyamadım motoruma :):)

İzmit mt olarak aranıza katılmak istiyorum (mesala bu hafta sonundaki toplantıya) benide aranıza alırmısınız :):):)
görüşmek üzere!!!

Aramıza hoşgeldin HAYALETFİLO..:rendeer: Yeni motorunu kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı uğurlu olsun..13 Nisan 2007 akşamı Alsancak Tayfa Balık da toplanıyoruz.Senide aramıza bekliyoruz.sevgi ve saygılarımla..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yeni motorumla geleceğim toplantıya millet.2005 hayabusa aldım.

Moderatör (forrap)
Kamberim ne diyosun:)Ciddimisin?
1000 RR ı ne yaptın ?
Hayırlı uğurlu olsun diyelim ne diyim,kazasız belasız...:)

slm arkadaslar,izmirliler. ben de motosiklet almaya artık hazırım.acemi oldugum için şimdilik 0 km keeway sl 150 alıp adam gibi kullanmasını öğrenmek istiyorum. izmirli keeway sahipleri hangi bayiyi ve servisi tavsiye ederler acaba? lütfen bi cevap verin. aranıza katılmayı iple değil halatla urganla cekiyorum.tesekkür ederim.

hayabusaaaaaaa mı erhan hayırlı olsun kardeşim:rendeer: ama cidden ne oldu cbr a nasıl kıydın:) neyse ben toplantıda bir imzalı resmini alırım hazırla:cherry:
slm arkadaslar,izmirliler. ben de motosiklet almaya artık hazırım.acemi oldugum için şimdilik 0 km keeway sl 150 alıp adam gibi kullanmasını öğrenmek istiyorum. izmirli keeway sahipleri hangi bayiyi ve servisi tavsiye ederler acaba? lütfen bi cevap verin. aranıza katılmayı iple değil halatla urganla cekiyorum.tesekkür ederim.
hayırllısı olsun hocam bekliyoruz mutlaka motoru almadanda gelebilirsin bende motoru almadan katılmadım adımız çıktı sonra:) keeway bayisini sokemon a sorabilirsin hatta satıcaktı o galiba istersen bir msj at ona:cat:

MARKOOOO NERELERDESIN?

Arkadaslar biz yarin Kozak yaylasindayiz-, isteyen bassin gelsin:)

hayaletfilo acele etme çoook gezecez çok

eyywallah kardeşim sizin ilginiz ve sıcaklığınız yeter valla aranızda olmak çok güzel :)

Aramıza hoşgeldin HAYALETFİLO..:rendeer: Yeni motorunu kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı uğurlu olsun..13 Nisan 2007 akşamı Alsancak Tayfa Balık da toplanıyoruz.Senide aramıza bekliyoruz.sevgi ve saygılarımla..

çok teşekkür ederimm bir yerlerden bşaladık işde bizde :) umarım kazanın "k" sini bile görmem :):) aranızda olmaya çalışacağım görüşmek üzere. İzmir motorsiklerle daha da güzel oluyormuş yawwwww :):)

Son düzenleme:
beyler yarın iyi bir buluşma olur umarım ve de paylaşımlarınızı bekliyorum

selamlar alsancak sürücü kursundayım gelirseniz yanıma yardımcı olurum.....

slm arkadaslar. sokeman arkadasım mutlaka uğrayacagım yanına en kısa zamanda.bayilerin herbiri ayrı fiyat veriyor 3,250'den 3,600'e kadar fiyat veriyor motomax bayileri.kafam karıştı.

fiyatlar açıklandı arkadaşlar....(açıkçası biraz tuzlu kaçmış )

BUNGALOW : içinde sadece iki yatak bulunmaktadır
2 yatak günlük......................................... ... .......: 40 Ytl. ( 12 adet )

MOTEL ODALARI :
Festival süresince uygulanacak günlük konaklama fiyatları
1 double+3 tek yataklı oda........................... 135 Ytl. ( 1 Adet )
1 double+2 tek yataklı oda........................... 110 Ytl. ( 5 adet )
2 tek yataklı oda............................................. 60 Ytl. (15 adet )
3 tek yataklı oda............................................. 70 Ytl. ( 6 adet )
VILLA:
5 Tek yataklı 1+1........................................... 230 Ytl ( 1 Adet)

@Lodos, biz oradan apart kiralasak daha ucuza gelmez mi? Bir apartta minimum 5 kişi kalındığını varsayarsak en fazla 4 oda ile bu işi hallederiz, daha da ekonomik olur kanaatindeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar