[İzmir - MT]

Ya bırakın OKRAM ı o zaten hep yatışta. Ne o yattın sıkıldın diye seni eylemeye mi geleceğiz daha neler???

yağmurlar bitsin mangal işine girişelim derim ben. merak edenler 2006 yazına dönüp baksınlar topiklerde duruyordur küçük bir grup olarak yaptığımız piknik. yer ve mekanı çıkartmanız zor ama....

arkadaslar plaka ruhsat işlerini hallettim cumartesi manisada fener alayındayım mesir şenlikleri görüşmek üzere

merhaba arkadslar.ben de okul dolayısıyla forumu fazla takip edemiyordum.aybars arkadsımın kendini tanıtmasıyla benimde kendimi tanıtmam gerektiğini düsündüm.ismim orbay.88 dogumluyum.ben selçukta oturuyorum.ama ııspartadayım okul dolayısıyla.en çok istediğim seylerden biri sizlerle motor gezilerine katılmak.gecen pazar kusadasından selçuk a giderken bır motor ordusu geliyordu.gercekten de hatran kaldım wallaaa.benim bu gruplara katılmam için ne yapmam gerekiyor?yardımcı oolursanız beni cok sevindirirsiniz.simdiden tesekkurler.kazasız belasız sürüşler..

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Selam arkadaslar,

Bakalim havalarin duzelmesiyle Izmir ekibi ne organizasyonlar yapacak?

Moderatör (forrap)
orbaykurd aramıza hoşgeldin...
Grup sürüşüne uygun davranman ve bazı küçük temel bilgilere sahip olman yeterli grup sürüşünde bizimle olabilmek için,her zaman bekleriz buyur toplantı veya gezilerimize gel:wiinkk:

fırsat bulursak bu cuma akşamı geleceğiz ,toplantı olmasa dahi serçe'nin mekanda toplanır, hasret giderir ,bi hoş sohbet ederiz arkadaşlar ne dersiniz...aliiiiiiiiiiiii duy sesimi !!!!!!!!:cherry:

GÜRKAY'ın maceraları anlatmakla bitmez ÇANAKKALEde Kİ...:queen: :queen: :queen:

Abim benim duydum seni...Mutlaka beklerim. Bana geleceğinize dair bir mesaj atın yeter. Belli olmaz siz gelmezseniz pazar sabahı hava güzel olursa kapınızda bulabilirsiniz beni :) Aslında haftasonlarım hala boşken biraz yol yapayım diyordum ama cumartesiye iş çıktı, ama pazar olabilerrrr...

gelir gibi olursak telin var ararım ama cumartesi akşamüstü gelebilirseniz gelin...tüm tayfa orada şenlikte olacağız haberin olsun,bu arada ne zaman istersen gel başım gözüm üzerine (ama gelmeden haber ver :) ) çünki bizde yollarda olabiliriz.:p

merhabalaR ....Hayırlı cumalar arkadşalar ya benim iş banasında tanıdıgım bi abim vardı burda dınıda bilmioyrum eyer burdaysa bana yazsın :) hehe hoşgeldiniz canakkale kahramanları hoşeldiniz izmir-mt herneolursa olsun başınızdan ne gecmiş olursa olsun sizler harika insanlarsınız ..... olayları büyük titizlikle takip ettim ve birkez daha anladımki sizler cok özl ve güzel insanlarsınız iş bankasında tanıdıgım ABİ burdamısıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mrgreen:

sevgili,

- oğuzçatal
- aybarssürücü
- orbaykurd
- maliziyoo35

sizleri aramızda görmekten mennun olduk, hoş geldiniz,
güzel günlerde görüşmek üzere.
sevgi ve saygıyla kalın.

maliziyoo35 buradayım söylemek istediğin birşeyler var ise özelden msj. yollayabilirsin.
yırtınma öyle:p
ayrıca büyüklük sevgiden geçer ki sende öylesin pozitif enerjin için çok teşekkürler.
sağlıcakla kal.:rendeer:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Selam arkadaşlar :)
İzmir MT den bu ayın sonundaki fuara gitmeyi düşünen var mı?

sercan hoş geldin görüşmek üzere:mrgreen:

Hoş geldin Sercan tel acınca beni ara

gecen gun İzmirden İstanbula gececegimi duyan Havran dan Muhittin abi aradi ve gecerken bize de ugra bi kofte yiyelim iki muhabbet yapariz dedi, ben de neden olmasin canim zaten kofte cekmisti dedim...

sagolsun guzel bi yemekten sonra bayagi bi muhabbet ettik, kucucuk kasaba da koskoca motosiklet grubu olur mu, zaten her hafta sonu bi yerlerdeler...

sagolsun geldigimi duyan muharrem1 ile de Yamaha servisi Huseyin abinin mekanda bulustuk...cay kahve derken, duydum ki bizim Ahmet abi hyosung chopper larindan mavi olanindan almis... Babacim o makina sana buyuk gelir bize ver diyecektim ama olmadi... tabii Muharrem abi de geri kalmamis cinliyi birakıp 250 lilik Honda cekmis gıcır gıcır... kazasiz belasiz surusler dilerim...

eee sira Muhittin abi de, sonra ben de:)

Sevgili Şule ve Hakan ziyaretiniz için çok teşekkür ederim.:rendeer:

Gürkay'cığım iyi dileklerin için sağ ol. Hala biraz ağrım var ama eminim geçince bir şey kalmıyacak.:cherry: :rendeer:

Sevgili İzmirhayalet, Oğuzçatal, Aybarssürücü, Orbaykurd, Olumdanscisi ve Maliziyoo35
aramıza hoşgeldiniz.:rendeer:

Wallace bey!!!
Titre ve kendine gel... Fıtık etme beni!!!:queen:
Beni şimdi eylemiyecen de ne zaman eyliyecen?
Hani biz kankaydık???:salut:
Hani pazara kadar değil mezara kadardık???:salut:
Hani pembe boyalı yeşil pancurlu evimiz olacaktı???:salut:

wallace' Alıntı:
yağmurlar bitsin mangal işine girişelim derim ben.
Hayırlı olsun ticari zekam benim....:queen: Allah çarşına pazar versin...:queen:

Okramcim
Hani derlerya garaj motoru diye senin motorda o misal al artik su makinayida bi gezelim dicem ama artik cok gec kaldik kimbilir nezaman ve ne sekilde bir organizasyonda bulusuruz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
koptuk iyice yaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

http://www.motosiklet.net/forum/taz...uzgar-artik-istanbulda-esecek.html#post611357
evet sevgili arkadaşlar
çok değerli dostum rüzgar bey hakan arkadaşımız artık istanbul fatihi.... evet üzülerek bunu söylüyorum malesef. ama iş için gidiyor ve ona destek olmaktan başka yapacak birşeyimizde kalmıyor malesef. ilgili topic linki yukarıda (umarım becerebilmişimdir link vermeyi) güle güle git hakancım. ama arada bir izmire geleceğini bildiğim için içim rahat. sevgiler saygılar hakancım yolun açık olsun

Sevgili Şule ve Hakan ziyaretiniz için çok teşekkür ederim.:rendeer:

ne demek abi ayıp ettin şimdi :rendeer:

Selam arkadaşlar :)
İzmir MT den bu ayın sonundaki fuara gitmeyi düşünen var mı?

ben gelmiyorum tuncercim:p :queen:

koptuk iyice yaaaaaaaaaaaaaaaaa.................

izmir mt yine kış uykusunda galiba:farao: :farao: :farao:

Son düzenleme:
arkadaşlar önümüzdeki haftasonu dans grubuyla şu sizin meşhur çiçekliköye
kahvaltıya gitmek istiyoruz
orada önereceğiniz bir yer ve en önemlisi telefon numarası var mı???

eh özleeeemmm en son ben gittimmm beşirler ile unuttunmu??? çiçekliköyü geç sağda çamlık bitiminde asfalta sıfır bi kahvaltı evi var mükemmel...:cat: tele gerek yok sadece biraz erken gitmeniz gerek adı üzerinde kahvaltı evi:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar