[İzmir - MT]

sercan kardeşim hoşgeldin...inşallah en kısa zamanda görüşürüz..özlettin kendini cezalısın,bu arada o arkadaş benin çanakkalede iken aradı telimi vermişsin ama buluşamadık nasip olmadı...

şule siz bilirsiniz işinizi, organizasyonu yapın bizide katın elimiz erdiğince katkımız olur...

Neredeyse 1 haftadır evde yatıyorum.
Canım sıkıldıııııııııı!!!!!
:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

abim yaaa geçmiş olsun. arkadaşlar marko abi yatıyormuş evde bel fıtığından. abicim bugün seni ziyarete gelelim dedik ama işler yetişmedi. geçmiş olsun tekrar.çabuk iyileş geziler sıralandı bak.

izmir mt den çanakkaleye giden arkadaşlar sizden ses soluk çıkmıyor. sağsalim döndüğünüzü ümit ederek en kısa zamanda resimleri bizimle paylaşmanızı bekliyoruz hadi bakalım. eee artık yorgunluğunuzuda atmışsınızdır inşallah
:rendeer:

Sağ ol Şuleciğim,
Bu gün sıkıntıdan öğlene doğru evden çıkıp yengeç misali yan yan işe gittim:salut:
Masamın üstünü gelen evrakların çokluğundan neredeyse kaçak kat çıkmışlar gibi buldum.:silent:
Bakalım ne zaman bitecek bu evraklar...:pr: :pr: :pr:
Ziyaret etmek isteyen arkadaşları ofise beklerim.
Malum çay,kahve,cola şirketten :queen: :queen: :queen:

Sağ ol Şuleciğim,
Bu gün sıkıntıdan öğlene doğru evden çıkıp yengeç misali yan yan işe gittim:salut:
Masamın üstünü gelen evrakların çokluğundan neredeyse kaçak kat çıkmışlar gibi buldum.:silent:
Bakalım ne zaman bitecek bu evraklar...:pr: :pr: :pr:
Ziyaret etmek isteyen arkadaşları ofise beklerim.
Malum çay,kahve,cola şirketten :queen: :queen: :queen:

tamam abicim yarın nöbet çıkışı yanındayım:rendeer: yani anlayacağın ben şu an yine nöbetteyim:salut:

Arkadaşlar Epeydir takip edemedim sayfayı. Herkes iidir umarım. Çanakkaleye giden arkadaşlar döndünüz dimi....
Bizde 35 motorluk bir grup olarak çanakkaleye giderken 2 arkadışımız kaza geçirdi. Şu an durumları iyiye gidiyor. Öyle bir kazadan allah kurtardı arkadaşlarımızı. 8/8 araba sürücüsü suçlu ama ne fayda olan bize oluyor. Çok dikkatli olalım arkadaşlar.
Görüşmek üzere...

arkadaslar motorumu aldım siyah ybr persembe gun plaka ruhsat cıkaracagım en kısa zamanda aranızdayım

Arkadaşlar yokmu bilen duyan RR 250 cc class modeli siyah renk arıyorum artık benide motorlandırın yaavvv.bende artık görünmek istiyorum aranıza katılmak istiyorum hadi artık radarları açalım arkadaşlar lütfen herkese selam

mangal... düğün... korkak gitar... küçük altın.... kafam karıştı yahu :) neler oluyor orada
özel sebeplerimden dolayı fırsat olmadı siteye girmeye ama döndüm artık. şule ablam ne zaman gelirsen başımın üstünde yerin var öpüyorum seni ayrıca... hadi bakalım çanakkaleyi merak ediyorum biraz da oraya bakam nasıl geçmiş gezi kesin çok güzel olmuştur da...
en kısa zamanda mangal istiyorum beeeeeennnnn :queen:

mangal... düğün... korkak gitar... küçük altın.... kafam karıştı yahu :) neler oluyor orada
özel sebeplerimden dolayı fırsat olmadı siteye girmeye ama döndüm artık. şule ablam ne zaman gelirsen başımın üstünde yerin var öpüyorum seni ayrıca... hadi bakalım çanakkaleyi merak ediyorum biraz da oraya bakam nasıl geçmiş gezi kesin çok güzel olmuştur da...

Canım baktılar ki biz fakiriz, parmız yok, sağolsunlar, Adminimiz Skullhunter'a gidip bizim için düğün kampanyası başlatmayı düşünmüşler. :queen: Küçük altın mı takalım, yoksa her 10 üye adına bir bilezik mi takalım diye düşünüyorlar şimdi. :)

Arkadaşlar, ne oldu bu hafta için toplantı başlığı açılmadı mı?

serçedando;606683' Alıntı:

gitarım kardeşim bak serçe acıkmış mangal istiyo.serçecim yiyeceğin bir parça et yaww:mrgreen: dur gitar bu işi halleder açar bi topik olur biter:queen: yani sen koskoca gitarı ve dostlarını mangallamı korkutcen canım.hadi ben desem neyyyyyyseeeeeee:queen::cat:

sercanım kardeşim vatana hoşgeldin dostum

bu arada marko abi geçmiş olsun abi allah acil şifalar versin:rendeer:

Son düzenleme:
fırsat bulursak bu cuma akşamı geleceğiz ,toplantı olmasa dahi serçe'nin mekanda toplanır, hasret giderir ,bi hoş sohbet ederiz arkadaşlar ne dersiniz...aliiiiiiiiiiiii duy sesimi !!!!!!!!:cherry:

GÜRKAY'ın maceraları anlatmakla bitmez ÇANAKKALEde Kİ...:queen: :queen: :queen:

ARKADAŞLAR OKURSANIZ SEVİNİRİM,,

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/29158-manisa-mesir-festivali-motosiklet-karde-ili-i-bulu-mas-24-mart-2007-a.html

sagolun arkş zahmet oldu cevap yazdınız.sanki burada askerdeki gibi devrecilik gibi birşey var neyse yinede sagolun.yardımınız olmasada ben bu mt ALACAGIM

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Merhaba Arkadaslar,

Vallahi yazik bana. Aylardir forumlari takip ediyorum ama bir tanisma mesaji atmamisim.

Ismim Aybars Oge Surucu. 1978 Izmir Dogumluyum. Yillarca emanet motorlarla devam eden gelgec sevdam bu yil basinda butcemin elverdigi bir Honda CBF 150 ile daha oturakli bir aska donustu. bugune kadar dogru duzgun gezdim dersem yalan olur. Motorla daha cok Karsiyaka'dan Vestel'deki isime gidip geldim.

Herkese selamlar.

oguz çatal;607691' Alıntı:
sagolun arkş zahmet oldu cevap yazdınız.sanki burada askerdeki gibi devrecilik gibi birşey var neyse yinede sagolun.yardımınız olmasada ben bu mt'de OLACAGIM

oğuz kardeşim ben sana cevap mahiyetinde birşeyler yazmıştım , ancak takdir edersin ki ÇANAKKALE gezisi öncesi baya bi telaş vardı ve herkes bizim kadar nete de giremiyor.ilk toplantıda yada etkinlikte seni armızda görmek tanışmak isteriz...:)

aybarssurucu DOSTUM sende aileye hoşgeldin...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar