[İzmir - MT]

Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım..:rendeer: Daha nice sevgililer gününe...:rendeer:
Sevgililer günün kutlu olsun MT İZMİR..:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım..:rendeer: Daha nice sevgililer gününe...:rendeer:
Sevgililer günün kutlu olsun MT İZMİR..:rendeer:

güldemet abla ceviz getiriyim yersin?:mrgreen: :mrgreen:

:rendeer: I-BEN sende buradasın demeeeeeeek

Bu ne ya arkadaşlar :silent:
İzmir gezmekten nete girmez oldu valla
İkinci sayfanın ortalarına inmişiz...:salut:

yok Marko abi izmir hem geziyor(sen hariç tabi... akşam programa katılmadınız???), hemde nete giriyor ama muhabbetler açılan diğer topiclerde dönüyor. biz buradayız yani....:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:
izmir mt yuhh size :p ANTİ İZMİR ULAN!! :mrgreen: İZMİRİN KIZLARINA bidaga güvenirsem izmirli olim :p

keşke şimdi izmirde olsaydım foçaya motorla gitmeyi çok istiyorum vallaa yollar falan harika ekşınn....:) :mrgreen: :p

mondial ile o yollarda ekşın(okunuşu böyle) yapmak biraz abes kaçmazmı dostum :)

inşallah en kısa zamanda nasip olur sana...:p

avatarlarımız aynı dostum millet görsün neler yapabiliyorum photo üzerinde(öveyim kendimi biraz):mrgreen:

ekşin(action) biliyorum dostum ama ben mondiallede o yolu yerim sendeki motor bende olsa antalyadan izmir e giderdim... resim harika olmuş tıpkısını aynısı :) msj için sağol

hoşgeldin prometheus
seni alıp gezdirmek isterdim ama kendime faydam yok kusura bakma.
mt izmirden de tüm dostlara selamlar bir süre daha yokum idare edin. özleyin beni bakalım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin prometheus umarım kalıcı olursun:)ee neelerdesin bakalım?

adam gitti bile,

gule gule pro yolun acık olsun,
gidisin otobusle oldu donusun endruoyla olsun:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar