[İzmir - MT]

Motosikleti
Tvs Jupi
Herşey yolunda giderse yakın zamanda tatil için geleceğim inşallah, muhakkak görüşürüz, özledim be :)

@hamzasimsek

Akyaka-ören arasında bir orman kampı mevcut

Marmaris'i geçip Datça'ya giderken 24. km de Çubucak cadır kampı var, fena değildir. (ayrıca o bölgece bolca kamp yapılacak yer bulabilirsin.)

Fethiye tarafında Katrancı Koyunda da kamp yapabilirsin.

Didim'de de vardı bir zamanlar kamp alanı ama güncel hali nedir pek bilmiyorum.

ilk aklıma gelenler bunlar. Ayrıca, yolunu Denizli'den geçirirsen çaylar benden :)

Edit : Köyceğiz tarafında Ekincik'de de kamp yapabilirsin bak şimdi aklıma geldi

eyvallah ismini yanlış hatırladıysam kusura bakma ibrahim..
Denizli de içtiğim çay halla tadı damağımda, hediye ettiğin camdan kuş hala masamı süslemekte. ilk fırsatta denizli ve izmir mt yi bir kamplı buluşmada bir araya getirelim...

@hamzasimsek nasıl kadirşinas bir adamsın abi :) ortak kamp fikri güzel gerçekten. sizi sürekli takipteyim zaten, Muğla taraflarına bir organizasyon yapsanız eklenicem hemen.

Merhabalar,
Ben İzmir'den Çetin. Yazılım sektöründe çalışıyorum. Yaklaşık dört ay önce Suzuki Inazuma ile motosiklet hayatına ilk defa merhaba dedim. Foruma da henüz üye oldum. Öğrenebileceğimiz çok şey var. Tanışıp güzel arkadaşlıklar da edinebiliriz. Herkese selamlarımı iletiyorum.

Merhabalar,
Ben İzmir'den Çetin. Yazılım sektöründe çalışıyorum. Yaklaşık dört ay önce Suzuki Inazuma ile motosiklet hayatına ilk defa merhaba dedim. Foruma da henüz üye oldum. Öğrenebileceğimiz çok şey var. Tanışıp güzel arkadaşlıklar da edinebiliriz. Herkese selamlarımı iletiyorum.

Hoşgeldiniz. Buradan veya facebook İZMİR MT grubundan etkinlikleri takip edebilirsiniz.

arkadaşlar merhaba, motora yeni başladım ve tek başıma çok fazla çıkmak istemiyorum. eğer sizde yeni başlayıp, çok gazlamadan günlük tur yapmak istemiyorsanız bir program yapalım haftasonu için ?

arkadaşlar merhaba, motora yeni başladım ve tek başıma çok fazla çıkmak istemiyorum. eğer sizde yeni başlayıp, çok gazlamadan günlük tur yapmak istemiyorsanız bir program yapalım haftasonu için ?

Merhaba, bende yeni başladım bu hafta sonu değilde, diğer haftalar için plan yapabiliriz.

Biz genelde buluşmalarda inciraltına gidersek helikopter pistinde antreman yapıyoruz. Buluşmalara katılırsanız tanışmış oluruz. Eğer trafiğe kapalı ve zemini iyi olan bir yer arıyorsanız helikopter pistinde çalışın derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar