[İzmir - MT]

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
SLM GÜNAYDIN HERKESE
agalar halilin numarasını ararken forumdan uzaklaştırdığını farkettim son yazdıklarına msjlarına baktım ortada bişey yok ne oluyo biri açıklasın forum bizim için degilmi lan biri dikkate alsın cevap versin...

Burdayım kardeşim evet 3 günlük kovaladılar beni :) çok önemli değil, ben sana yazarım whatsapptan..
Günaydın herkese

Günaydın dostum.

Bu arada geliyor....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------

geliyor....

Geliyor....

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------

Geldi :)

JKXnmyg.jpg

MM3e68v.jpg

Motosikleti
Tvs Jupi
Özgür hayırlı olsun :thumleft: hafta sonu artık ufaktan bir arazi yaparsın:cherry:

Dostum daha motorun üzerinde çizik yok, kıyamam araziye sokmaya. Yağmurlar bir yağsın bulanırız çamura :)

harbiden cizik yok nazar deymesin yol yapalim yol afkanistana gidesim var :) tekrar hayirli olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

Burdayım kardeşim evet 3 günlük kovaladılar beni :) çok önemli değil, ben sana yazarım whatsapptan..
Günaydın herkese

Burdasin iyi gördüm şalteratti bi an takip ediyorum paylalaşimlarin gayet mantikli

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

agalar bu arada yüksek lisans ögrencisiyim şu andan itibaren mugla üniye kayit oldum bugün. Direksiyon eyitmenligi kursunu tamamladim son sınavim perşembe.

Sağolasın dostum. Önce bir asfaltta hakim olayım makinaya ondan sonra bende kuyruğunuzdayım artık :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
harbiden cizik yok nazar deymesin yol yapalim yol afkanistana gidesim var :) tekrar hayirli olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

Burdasin iyi gördüm şalteratti bi an takip ediyorum paylalaşimlarin gayet mantikli

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

agalar bu arada yüksek lisans ögrencisiyim şu andan itibaren mugla üniye kayit oldum bugün. Direksiyon eyitmenligi kursunu tamamladim son sınavim perşembe.

Hayırlısı olsun kardeşim, Muğlaya gelmek için iyi bir sebebimiz var artık :)

Arkadaşlar keyifler nasıl uzun süredir yazamadım sizlere. Şirket küçültmeye gitti, benide işten çıkardılar :( bende G.antep'e döndüm 7-8 aylığına filan buralardayım.

Özgür hayırlı olsun, motorun oldukça güzel, tekerin düz bassın inşAllah.

Anaaa hayırlı olsun ceyda.

Hem iş mevzusu için hem de yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar