[İzmir - MT]

Birkere şunu söyliyeyim çokyorucu olucak kesinlikle...
ilkgün alabildiğin kadar yol almaya bak.
o güzergah benim ana vatanım oldu 65bin km yol yaptım arabayla motorla ikikere geçtim.
öncelikle karaca bey balıkesir arasında çok güzel virajlar var ve kamyon ve tırların geçiş noktası bu yolu karanlığa kesinlikle birakma ve molani hemen öncesine sonrasına denk getir, sabahın ilk ışıkları nispeten daha az yoğun olacaktır.

ikincisi manisayı cıkartma ihtimalin varsa daha az yorucu iki alternatif üretebiliriz.
biri balık esire gelir gelmez edremit yoluna sapmak ve burdaniyeden çanakkale izmir yolundan devam etmek menemenden cıkar çıkmaz otoban girişi var.
diğer bir ihtimal sabuncu beline uğramamak yoluda fazla uzatmamak için manisa merkezden kampüs tarafından menemen yolundanki yeni yapıldı güzel bir ol cıkıp menemenden cıkar çıkmaz otobandan aydına kaçmak güzel olur...

tek gün gelip gideceksin iyi tamamda gelip bizle tanışmadan olmaz bu yolculuk çayveya dondurma keyfi yapmadan :)

Zaten gidişi ikiye bölmek adına akşam karacabeye kadar gidip ertesi gün erkenden yola çıkayım diyorum. Edremit yolu, yolumu dahada uzatmaz mı ? işte yorulmak istemediğim için izmir aydın bi yerden motor bulsam çok mutlu olucam ama oda sıkıntı malesef :S aydına geçmek için manisayı nadıl geçim tam anlamadım sabuncubeli kısmı sanırım dediğiniz yer ama oraları pek bilmediğimden gözümde canlandıramadım, yani yıllardır gelip geçiyorum ama araç otobüs vs kullanıcısı olmadığım için dikkat etmiyor insan :) gazoza uğrarım dedim ya :)
teşekkürler bilgi için.

Sabuncubeli okadar korkulacak gibi degil.biraz dikkat ister okadar.zaten manisa izmir bornova arasi toplamda en fazla 20 dakika suruyor.ha yine sabuncubelini illa gormek istemezsen tam manisa girisinde gediz koprusunu gecer gecmez sola ankara tabelasini takip edebilirsin
O yol seni turgutluya goturecek,turguludan tekrar izmir istikametine donup kemalpasa vs otobana baglanip aydin yapabilirsin.

Sabuncubeli okadar korkulacak gibi degil.biraz dikkat ister okadar.zaten manisa izmir bornova arasi toplamda en fazla 20 dakika suruyor.ha yine sabuncubelini illa gormek istemezsen tam manisa girisinde gediz koprusunu gecer gecmez sola ankara tabelasini takip edebilirsin
O yol seni turgutluya goturecek,turguludan tekrar izmir istikametine donup kemalpasa vs otobana baglanip aydin yapabilirsin.[/QUOTE
Teşekkürler. Büyük ihtimal giderim. Olaki gitmedim İzmir'de motor kiralanacak yer varmı ekonomik tavsiye ?

Merhaba arkdaşlar bu sefer gezi videosu değil performans videosu derledim.

Ninja300 ün performansını merak edenlerin izlemesi dileğiyle : )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç buluşma toplaşma falan olmuyo mu izmir sayfasında? yolda falan görürseniz siyah gv 650 siyah ceket kırmızı siyah kask (kameralı) hemen el edin durdurun 2 muhabbetin belini kıralım :D

O yol seni turgutluya goturecek,turguludan tekrar izmir istikametine donup kemalpasa vs otobana baglanip aydin yapabilirsin.[/QUOTE
Teşekkürler. Büyük ihtimal giderim. Olaki gitmedim İzmir'de motor kiralanacak yer varmı ekonomik tavsiye ?

Baba motorlar için borusan var.
Bi de kahramanlarda eypbike var vespa kiralıyor

Motosikleti
Tvs Jupi
Cumartesi pazar mesai nereye kadar :)
İzmir MT'de işler yoğun bu sıralar, yakın zamanda buluşalım gayri :)

Abilerim öncelikle merhaba, Eylül 10 A kadar acilen bi sürücü kursuna yazılmam lazım stajyer ehliyete kalmamak için, fakat nerdeyse hiçbir tecrübem yok. Bana eğitim ve ehliyet verecek bi kurs arıyorum doğru düzgün.bildiğiniz veya tavsiye edeceğiniz bir yer varmı birde fiyatı ne olur?

Abilerim öncelikle merhaba, Eylül 10 A kadar acilen bi sürücü kursuna yazılmam lazım stajyer ehliyete kalmamak için, fakat nerdeyse hiçbir tecrübem yok. Bana eğitim ve ehliyet verecek bi kurs arıyorum doğru düzgün.bildiğiniz veya tavsiye edeceğiniz bir yer varmı birde fiyatı ne olur?

hoş geldiniz ehliyyeti alin gelin biz burdayız eğitime varız...
şaka bir tarafa çok ileri düzey motor kullanıcısı değilim ama elimden geldiğince yardım edebilirim.
siz ehliyeti alana kadar direksiyon eğitmenliği sertifikası almış olurum o konuda bir yasal sınırda kalmaz...

hoş geldiniz ehliyyeti alin gelin biz burdayız eğitime varız...
şaka bir tarafa çok ileri düzey motor kullanıcısı değilim ama elimden geldiğince yardım edebilirim.
siz ehliyeti alana kadar direksiyon eğitmenliği sertifikası almış olurum o konuda bir yasal sınırda kalmaz...

Teşekkür ederim abim, şimdi bi tane sürücü kursuyla konuştum, diğerine de bi bakim sonra yazılıcam inşallah

Abilerime ve kardeslerime selamlar der bende izmirde motosiklet tutkusu onceden beri olup motosiklete yeni baslayan bir kardesinizim ayni zamandada ege universitesinde ogrenciyim yasimda orta yasli sayilirim biraz gec basladikta :) su an izmirde olamasam bile lisans derslerim.basladigi an oradayim ve ilk bulusmada sizle beraber vakit gecirmek isterim. Bir facebook gurubunuz filan varsa link beklerim saygilar selamlar esenlikler dilerim. Selcuk Toyoglu

Ben geldim şu an toplanma yerine, toplantılar bi aksilik olmazsa her cuma akşamı 20.00 de gündoğdu meydanında oluyor.

Bu arada bugün gelecek yoksa kacayim ben, erken gerçi ama?

Lifespeed Bostanlıda Ice tea + çiğdem yapalım yarın akşam uyar mı? Gelcek arkadaş varsa muhabbet sohbet takılırız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar