[İzmir - MT]

İzmir İl Temsilcisi
Cem tavsiye için teşekkürler, şu an motor İbrahim Usta'da, usta çok temiz yüzlü bir adamdı, sağolsun ilgileniyor da baya. Artık her sıkıntıda bir şekilde ona götürürüm motoru.

Halil mesaj atti birlikte gidiyoruz diye halile soyledim adresi bulmussunuz sorun yoksa guzel :cat:

Iyi ustadir selamimi iletirsiniz.

Cem başkannnnnnnnnnn nerdesin. Paintball güzel fikir dikkata alalım. Forumdan bir arkadaş vardı paintball işletiyordu sanırım. Çiçekliköyde uygun fiyat konusunda yardımcı olabilecegini söylemişti.

Arkadaşlar bayram tatilinde kamp ve tura katılacak arkadaşlardan çadırı uyku tulumu olmayan varsa emanet verebilirim (mat bendede yok)
yanlız arifeye kadar önceden haber verirseniz yıkayıp havalandırıp vereyim ulaşırsanız...

İzmir İl Temsilcisi
Tugkan kardeşim ayarlarız inşallah hatırlıyorum evet.

Hamza tekrardan büyüksün dostum yardımsever adamsın :cat:

estafurullah olurmu öğle şey bayram rotası ve kamp alanları belli oldumu cem bilmek istedim nerelere gideceksiniz...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

bu arada başkan olarak gençler paitbal istiyor ben bilsem biyer gidip konuşurum.
eger paitbal yapıcaksak arkadaşlar alacakaranlıkta çok keyfli oluyor :) :)

Hamza dostum eğer yeter sayı varsa arar konuşurum ben. Biri olmazsa biri olur. Gün ve yaklaşık zaman önemli. Sayıyı tamamlayabilirsen bizim çocuklardan ona göre ayarlayalım.

İzmir İl Temsilcisi
Çanakkale rotası belli oldu hamza.

Şu gezimin birebir aynısını gidecegim.

Bu videodaki rotaya ekstra olarak gökçeada ek olabilir. süpriz rotalar çıkabilir kafamıza göre uzayabilir.

İzmir- Çandarlı-dikili- ayvalık-cunda adası- asos-çanakaale-gökçeada-eceabat.

Dönüş kaz daglarından direk çannakale- İzmir.

Daha detaylı oturup rotaya ek yapamadım. ve araştırmadım. geçen gitigim rotayı biliyorum. ama ek yerler ekleyecegim çünkü vakitimiz yeterli gibi.

Son düzenleme:
İzmirde paintball olursa 2 kişi olarak katılabiliriz sadece haftasonları için. :cat:

Paintball mu yapılacak, uzunca okuyamadım, çok iyi olur böyle bir plan varsa, hep istemişimdir.

Paintball olursa ben de katılmak isterim :) Hatta isterseniz aynı tatta lazertag de yapabiliriz, Hilton'un altında var.

Sayı buraya yazana göre 7 etti şimdilik. Tadını çıkarmak için 3-5 kişi daha bulmamız lazım paintball'a.

Ozgur bu is senin elinden öpüyor aga fiyat mekan zaman üçlemesi yap iki farkli altarnatifli plan çogunluga riayet edelim

Olur. Toplanalım konuşalım ona göre birşeyler yapalım.

Şimdilik liste:

1)hamzasimsek
2)abeciMotoru
3)32Turk x 2
4)ceydamer
5)hakikiteker

6 kişiyiz. Atladığım varsa ekleyeyim listeye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------

CEM ve telike katılım bekliyoruz :)

Henüz motor yok ama 1995 e200 var artçı falan almazsanız özkanlar civarı oturanları toplayıp gelirim :queen:

merhaba . Ben de gelmek isterim. Hem sizlerle tanışmış olurum. Özkanlar' dan ben ve motorum katılabiliriz :)

İzmir İl Temsilcisi
Bende gelirim eger bayramdan sonra olursa :)

Bozdag..

11742761_1610289645908575_8635331455305391902_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar