[İzmir - MT]

İzmir İl Temsilcisi
cem burda biyer yokmu kamp atalım,
mesela hava alanı manzarası olan bir yer, göl kenarı güzel olabilir:) uludağın yerini tutmaz tabi.

numaranı kaydediyorum ansancakta heykelin ortarafta falanmı olursunuz. kaça kadar orda durararsınız.7.45 eve gelsem motoru al çık gel 20.30da alsançaktayım.

Cuma günü yani bügün.

Saat 20:00 Alsancak Gündogdu meydanında buluşuyoruz dostlar.. Evet heykel.

Bulamayanlar için 0555 714 37 57. motorda olabilirim mesaj atabilirsiniiz.

15 dakika kadar orada bekleyip daha sonra hemen arka tarafındaki çimlere oturacagız.

Kamp işi tabiki izmirde var. Cross için inanılmaz yerlerde kamp atma şansı var.

Asvafltçılar içinse yine kamp alanları var. Mesela Karagöl yada kuşadası havuzlu önder camping var.

Seçenek bol kararlaştırıp degerlendırmek lazım.

Şöyle gitar çalan yokmu aramızda ateş eşliginde müzikle eşlik edelim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

Beyler bu cuma toplanıyormusunuz? :)

Evet toplanıyoruz detayları 1 mesaj yukarda yazdım :cat:

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaslar dun yapilan izmir mt toplantisi.

Herkesin ayagina saglik.

62jJLv.jpg
[/url][/IMG]

Ayrica pazar gunu izmir manisa dag yoluna gidecegiz toprak yol hafif arazi.

Gelmek isteyen arkadaslari bekleriz. Illede cross girer diye birsey yok bir ybrbin gidebilecegi yollar ama kisiyle alakali tabi zorluk bakis acisi.

Tam buraya gidecegiz :)

rQGOb3.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Dun cok guzeldi arkadaslar.
Bu aksam yarin ogleye kadar urla tarafina kamp atmayi dusunuyorum gelmek isteyen gelebilecek olan varmi 05533300101 den msj atabilirsiniz

merhaba arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım bır daha etkınlık olursa katılmak ısterım herkeze merhaba :)

İzmir İl Temsilcisi
Tabi buyrun gelin genelde 2 haftada 1 cuma günü toplanıyoruz..

Arkadaşlar dedim dedim gezi yapıyoruz diYe gelmediniz bakın nasıl eglendik şimdi :)

11665714_678904535574043_9219842594765591957_n.jpg

Benim motorun zinciri atıp arka dişliyi sıyırması haricinde kazasız belasız geçti :)

Arkadaşlar, Merhaba,

Foruma ve aranıza yeni katıldım. Gerçi uzun zamandır forumu takip ediyordum. Halihazırda başka bir ilde ikamet ediyorum. Bu yaz emekli olacağım kısmetse ve en kısa sürede İzmir'e taşınmayı planlıyorum. Sizlerle tanışmayı ve beraber etkinliklerde bulunmayı dört gözle bekliyorum. Herkese selamlar...

Arkadaşlar
Motor almak isteyen varsa işyerinden bir arkadaş ehliyetsizlikten ceza yedi motorunu satmaz zorunda belki ilgilenen olur.
kuba cobra khd 125 2011 model
km 15 binde
üzerindekiler
lastikler pirelli yeni, ferrari korna, açık hava filtresi, performas egzozu vs.
2 kişi +130 km görüyormuş ybr125 tipinde bi motor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------

arkadaşlar pazar çandarlıya gittim Çanakkaleden 5-6 motorlu arkadaşı olan bi arkadaşla tanıştım beni (yani bizi) davet ediyorlar gezdirme ve kahve sözleri var :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------

ybrdenr25e hoş geldin kendini burda tanıtmakla başlayabilirsin motorunun fotoğrafını paylaşa bilirsin.
Hayrettin55 sizde hoş geldiniz biz buralardayız mutlaka bekleriz...

Herkese selamlar :)
Haftasonu Cem,Ahmet ve ben karagöl üzerinden manisaya geçme planımız vardı. Cem in wr nin dişliler son demlerini yaşarken şansımıza yolun başlarında su koyuverdi :) hemen orada hallettik :) eve kadar idare ederdi :)
Wnm6rQ.jpg

Biz de wr yi bırakıp iki motor çiçekliye gidelim biraz eğleniriz diye düşündük. Atladık arda kalan motorlara ve çiçekliye gaz açtık :)
Plana uygun hareket edemezsek plan bize uyar :D bi dahaki sefere tam teşekküllü mangallı hamaklı gidip güzel mangal yapılacak yerlere gidilebilir güzel yerler var :)

Bi de ufak tefek videolar çektik :)

merhaba arkdaşlar haftasonu izmride yaptığımız dağ yolları gezimizin ufak bir videosunu yaptım.

müziği kestiğim yerde büyük bir risj atlatıyorum farkındayım.

Arkadaşlar perşembe günü, İzmir motosiklet kulübünün düzenlemiş olduğu "ücretsiz genel teorik eğitimi" yapılacaktır. İncirlatında. İlgilenenlerin dikkatine!!

İzmir İl Temsilcisi
Arkadaşlar perşembe günü, İzmir motosiklet kulübünün düzenlemiş olduğu "ücretsiz genel teorik eğitimi" yapılacaktır. İncirlatında. İlgilenenlerin dikkatine!!

Ceyda izmok klübünün çatısı altında olucak dimi ?

Genelde öyle oluyor yani her seferinde.

Bizdede Batu moto Nart akademi var :mrgreen:

Batucum ne diyosun bu sektörde çok para var girsekmi :mrgreen:

Cafe yerine sen ben senin kuzen girişelim bu işe :p:mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Etkınlık detayında perşembe 20:00'da izmir motosiklet kulübü dernek evi'nde gerçekleşeceği yazıyor. Eğitim art motoakademi ileri ve güvenli sürüş akademesi eğitmenleri tarafından veriliyor.

e gideriz, toplu bir gidiş olcaksa da buluşuruz biyerlerde katılım yapacaklar dikkate alsınlar.
yarın kararlaştırabiliriz herkes için uygunsa.

Ceyda izmok klübünün çatısı altında olucak dimi ?

Genelde öyle oluyor yani her seferinde.

Bizdede Batu moto Nart akademi var :mrgreen:

Batucum ne diyosun bu sektörde çok para var girsekmi :mrgreen:

Cafe yerine sen ben senin kuzen girişelim bu işe :p:mrgreen::mrgreen:
Bi eğitmen belgesi almaya bakar sorsan herkes hoca zaten :D :D hazır girmişken bana da alalım kalabalıktan istifade indirim yaparlar eğitmen sertifikalarına :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar