[İzmir - MT]

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Yarın ülküye gidip yarış izleyelim ve yeni arkadaşlar katılacaksa tanışalım diyorum. gelmek isteyenler tel.no'larını bana özelden atsınlar, buluşma anı son kontrollerini yapalım.
Saat 11'de Karşıyaka İskelesi, İş bankası önü bence ideal. farklı yerlerden gelen arkadaşlar olursa, karşıyaka tarafından başka 2. bi buluşma yeri ayarlarız. oradan da piste gideriz.

İzmir İl Temsilcisi
Buluşma oldumu arkadaşlar ? olduysa yorumları beklıyoruz :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Buluşma oldumu arkadaşlar ? olduysa yorumları beklıyoruz :)
oldu cem:) forumdan pek katılım olmasa da, gürkan, gökhan, can ve ben gittik gördük, çok da güzel oldu, gürkan fotoları paylaşacaktır,
k.sofuğlu da katıldı, çeşitli kategorilerde yarışlar oldu, adamların virajlarda bi yatışları var ben böle bişey görmedim, heleki bir kişi vardı ki öyle bi stil yok, hiç birinde yok. yazmakla anlatamam :D
akla mantığa aykırı hareketler, gelmeyenler çok şey kaçırdı diyebilirim :D

Herkese selam ve iyi haftalar arkadaşlar,

Pazar günü Ben (gurkantosun), Halil Abi (abeciMotor), Gökhan(realbyshadow) ve Can (CanKarsiyaka) İzmir Ülkü Yarış Pistine, Türkiye Pist ve Süpermoto Şampiyonaları'nın 6. Ayak yarışlarını izlemek için gittik ve çok iyi ettik. Gerçi gidiş kısmında fazladan bir kaç km yaptık ama dönüşte sorun olmadı. :bounce:

Böyle bir manzara ile ilk defa karşılaşan birisi olarak, herkese kesinlikle tavsiye ediyorum. Hele ki TMF yarışında beyaz motosikletli bir adam vardı :sunny: böyle bir viraj alma tarzı yok. Yavaşlamıyor adam,:thumright Hava mükemmeldi telefonlarla birkaç fotoğraf çekebildik.

Sizlerle paylaşıyorum hemen onları…

videoları da en yakın zamanda atarım.

r2k6.jpg

0z7v.jpg

kjpm.jpg

9vy8.jpg

c9eq.jpg

oi6y.jpg

zo7m.jpg

8lkt.jpg

qqrw.jpg

2e8g.jpg

ipmf.jpg

08jj.jpg

2p9o.jpg

jez1.jpg

hw3q.jpg

eab5.jpg

7j16.jpg

ezi0.jpg

fmoe.jpg

kgd0.jpg

7hil.jpg

p7qj.jpg

gbe2.jpg

---------- Post added at 15:31 ---------- Previous post was at 14:45 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=SHLVDwtrpK4&feature=youtu.be

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/SHLVDwtrpK4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

beyazlı r6yla dönen Topraktı. Gerçekten yetenekli ve motosikletinin ayarları da çok iyi görünüyordu.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
İzmir'de hava durumu: C.tesi Güneşli 24-10, Pazar Güneşli 25-13
hatırlatayım istedim :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Hafta sonu için hava sıcaklığı 20lerde gittikçe soğuyor ama hala güneşli. arkadaşlar bişeyler yapma heveslisi olan var mı aranızda ?

Haftasonu gidebileceğimiz mis gibi rota.
Karşıyaka > Gümüldür > Seferihisar(Sığacık) > Karşıyaka veya tam tersi :)
Toplamda ortalama 160 km.

rota_zps03848b70.jpg

İzmir İl Temsilcisi
Sıgacık ve sıgacık kalesi.. Kesinlikle pazar günü gitmenizi tavsiye ederim çünkü ufak yerli pazarı kuruluyor orada gözleme yemenizi öneririm :)

Ayrıca şu kavak yelleri dizisinin ünlü duvar yazısı kavak yelleri sıgacıkta . Biraz soguktur yalnız denizden güzel eser. Vizelerim başlamasa gelmek isterdim kısmet birdahaki gezilere..

dwy2.jpg

pjo8.jpg

kale artistik pozlar için uygun :mrgreen:

j3a0.jpg

1x53.jpg

Eveeet Motokurt havalar soğudu,kurt puslu havayı severmiş,ben kurt değlim ama ben de severim,motorunu hazırla yakında uzun soluklu bir gezi bizi bekliyor:cat:

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
ilk kez gelecek arkadaşlar, nereden geleceklerini ve telefonlarını özelden mesaj atarlarsa, buluşma yerlerini planlayabiliriz.
görüşmek üzere..

Arkadaşlar merhaba,

Şu aşağıda resmini koyduğum fren banjolarından bulamıyorum İzmir'de. Nerede satılır bilen var mı ? 1. Sanayideki büyük hidrolikçilerin hiçbirinde yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar