[İzmir - MT]

Arkadalar bugun İzmir de cbr 250 baktim Erkam Kartal die bi arkadasin motor yeni kasa siyah motoru bilen varmi arkadaslar??

İyi aksamlar izmir mt, aranızda yenıyım etkinliklere katılmak ısterım yada toplantı türü bulusmalar hangi zaman diliminde oluyor.

Hafta sonu gezdik
pic022zps75e395d1.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

bild1302.jpg
[/URL][/IMG]

herkese merhabaa ben yeni kayıt oldum arkadaslar simdiden merhaba demek istedim hepinize iyi keyifli bir yaz mevsimi diliyorum

Arkadalar bugun İzmir de cbr 250 baktim Erkam Kartal die bi arkadasin motor yeni kasa siyah motoru bilen varmi arkadaslar?

kardeşim o motoru bilmiyorum fakat bir abimizde 2011 var satıyorsa istersen konuşup buradan sana bilgi vereyim

Arkadalar bugun İzmir de cbr 250 baktim Erkam Kartal die bi arkadasin motor yeni kasa siyah motoru bilen varmi arkadaslar?

kardeşim o motoru bilmiyorum fakat bir abimizde 2011 var satıyorsa istersen konuşup buradan sana bilgi vereyim
Bu ne hiz Hüseyin abi
Temiz hava yormadimi seni, hemen bilgisayarin basinami gectin:queen:

İzmir Mt , herkese merhabalar :)
Aklımda danışmak için bir konu var ve en uygun yerin burası olduğunu düşündüm, yeni bir başlık açıp karmaşa yaratmaktansa .
Şöyle ki , Nisan ayının son birkaç günü ufak bir Ege turu planım var .
Kız arkadaşım ile birlikte Gümüldür'de konaklamayı düşünüyoruz 1-2 gece .
Acaba Gümüldür için önerebileceğiniz bir hotel , pansiyon vb. konaklama mekanı var mıdır ?
Önerilerinizi dikkat ile bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum .
Herkese iyi sürüşler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar