[İzmir - MT]

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi 25 Ocak cuma akşamı saat 20:00 da bornova küçükpark da köşem cafe de toplanıyoruz. Syn. modumuzun da bilgisi dahilinde oluşturulan bu etkinlikde herkesi aramızda görmek isteriz.Sonra yok efendim ben duymadım ben görmedim ben bilmedim anlamayız ona göre :flower: katılım çok olmasını ve sohbetin güzel olmasını diliyorum....

not: köşem cafe , bornova küçükpark sevgi yoluna üst taraftan girişte yolun sonunda sağ tarafta bulunan cafedir. bilmeyenlere duyurulur.

başlık kaybolmasın...

arkadaşlar bornova civarında uygun motosiklet boyası yapan bi tanıdığı olan varmı parlak siyaha boyatmak istiyorum şuan mat siyah rengi içimi karartıyo bi canlılık yok alette :cherry: bu arada toplantıya katılmak istiyorum ama kimseyi tanımıyorum yaş 21:)

arkadaşlar bornova civarında uygun motosiklet boyası yapan bi tanıdığı olan varmı parlak siyaha boyatmak istiyorum şuan mat siyah rengi içimi karartıyo bi canlılık yok alette :cherry: bu arada toplantıya katılmak istiyorum ama kimseyi tanımıyorum yaş 21:)

Cuma akşamki toplantıya gelirsen tanışırız bizde kimseyi tanımıyoduk :)) hem bende yeni bi tay aldım senin motoruda incelemiş oluruz..

biraz önce gittim yer tespiti yaptım yarın görüşürüz inşallah, :)

bu arada bende kimseyi tanımıyorum :mrgreen:

motorlara dikkat etmedim bi tane siyah cbf 150 vardı o da algıda seçicilik sanırım :D
yağmur biraz yağdı sonra dindiği gibi bende eve kaçtım, üst taraftaki kafedeydim, yer tespiti için aşağı yukarı yaparken gördüm

sağanak patladığında balçova kipada cem yılmaz izliyordum, yağmur o kadar şiddetli patladı ki, yağmurun çatıya vuran sesi sinemadaki cem yılmazın sesini bastırdı bi ara...
çıkışta da tabi güzel bi sağanak eşliğinde döndüm karşıyakaya nişanlımla beraber :D
yanlız alsancak garın orası ve cumhuriyet meydanı ciddi göl olmuş,kaldırıma kadar su doluydu,bir ara korktum bişey olcak diye, pegler suyun içinde gittim o derece...

akşam inciraltı da neşeliydi, kır kahvesinin önünde diz boyu su vardı . eve dönüşte çok eğlendik. 650 lik jet ski ile gezinti yapmışcasına eve vardım. yağmurluklarınızı unutmayınız.. akşama görüşmek üzere güncel..

Aman ha dikkatli olun arkadaşlar yağmur bastırdı frenlemelere dikkat görüşmek üzere:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar