[İzmir - MT]

ya umarım bu sefer güçlü bir kadro olur çünkü en son yapılan toplantıya eski kadroya ilaveten 2 arkadaş katılmıştı....

Türkiyede bir tek Türkler yaşamıyor,her etnik kökene dahil olan kendi sembolunu takıp gelirse orası bir motosiklet klübü olmaktan çıkıp başka birşey olur sanırım, herkesin kendi milliyeti kendine,burası siyasi arena değil,motosiklet klübü sayın motokurt,

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

25 ocak 2013 Cuma gecesi saat 20.00 den sonra Bornova Küçükpark,kafeler sokağında,sokağın sonunda köşe kafede toplanıyoruz,herkesi bekliyoruz,fiyatlar oldukça uygundur.

Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi 25 Ocak cuma akşamı saat 20:00 da bornova küçükpark da köşem cafe de toplanıyoruz. Syn. modumuzun da bilgisi dahilinde oluşturulan bu etkinlikde herkesi aramızda görmek isteriz.Sonra yok efendim ben duymadım ben görmedim ben bilmedim anlamayız ona göre :flower: katılım çok olmasını ve sohbetin güzel olmasını diliyorum....

not: köşem cafe , bornova küçükpark sevgi yoluna üst taraftan girişte yolun sonunda sağ tarafta bulunan cafedir. bilmeyenlere duyurulur.

dostlar cbf 150 mi satıyorum motor arayan varsa aklında olsun. ilanı az önce koydum onay sürecinde, 650 lik enduro hevesi sardı bünyeyi iyice :)
112427349

Tüm izmirli motorsever arkadaşlara çanakkaleden selamlar.Ben bu işlere yeni gönül vermiş biri olarak tüm motorsever arkadaşları çanakkaleye beklerim.Küçük bir gurubumuz var.sizde gelirseniz gezilecek yerler konusunda yardımcı olabilirim.Saygılarımla.Kazasız sürüşler.

HAYIRLI KANDİLLER

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

dostlar cbf 150 mi satıyorum motor arayan varsa aklında olsun. ilanı az önce koydum onay sürecinde, 650 lik enduro hevesi sardı bünyeyi iyice :)
112427349

hayırlısı olsun Can Allah gönlüne göre versin ben satmıyorum haberin olsun :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar