[İzmir - MT]

Bornovada bulustuk:queen:
bild1181.jpg

bild1175.jpg

bild1172z.jpg

bild1170.jpg

Arkadaşlar merhaba,

İzmir'de kullanıcıların kendi kiraladıkları, ufak-tefek bakımlarını yaptıkları bir yer var mı ? Veya içinizde "ne güzel olurdu böyle bir yer olsaydı, ufak ufak uğraşırdık motorla" diyeniniz var mı ? :)

böyle bir yerimiz yok fakat çok sevdiğimiz bizden birisi Serkan kardeşimizin tamirhanesi var Bornova da kendi yerimiz gibi girer çıkarız çayımızı demleyip motorsikletlerimizi mıncıklarız

böyle bir yerimiz yok fakat çok sevdiğimiz bizden birisi Serkan kardeşimizin tamirhanesi var Bornova da kendi yerimiz gibi girer çıkarız çayımızı demleyip motorsikletlerimizi mıncıklarız

Birgün tanışıp görüşmek isterim. İzmir'liyim ama yıllar sonra İzmir'e yeni taşındım. Motosikletimi de yeni aldım sayılır. Hemen hemen tüm bakım ve tamiratlarını kendim yaptığım için bazen böyle küçük bir yere ve tabi ki dostlara ihtiyacım oluyor :)

Birgün tanışıp görüşmek isterim. İzmir'liyim ama yıllar sonra İzmir'e yeni taşındım. Motosikletimi de yeni aldım sayılır. Hemen hemen tüm bakım ve tamiratlarını kendim yaptığım için bazen böyle küçük bir yere ve tabi ki dostlara ihtiyacım oluyor :)

birgün belirlersek bende tanışmak isterim bi 6 ay kadar hafta içi izmirde olacağım muhtemelen, bi çay içip motosiklet dostlarıyla zaman geçirmek güzel olur

Tavsiye ederim tam kafa dengi

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------

Tavsiye ederim tam kafa dengi Hüseyin abi Serkan kardesimiz

Günaydınlar İZMİR-MT; Hepinize sağlıklı,mutlu,huzurlu,neşeli, kazasız belasız bir gün geçirmenizi diliyorum.Gününüz aydın neşeniz bol sağlığınız daim olsun.:cat:

Teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için mekanıma hepinizi beklerim buyrun gelin tükkan sizin :p Ayrıca APRİLİA nın işi bitsin buraya boy boy resimlerini eklicem görceksiniz sizzz :queen::queen::queen:

Kaynaklarda güzel bir pazar gectii, keske bütün resimleride koyabilseydin, yinede eline saglik MOTOKURT Abim:cat:
ha bu arada bütün IZMIR MT ye duyuru, her pazar günleri Kaynaklarda motorcular orada zamani olan gelsin ortam güzel:thumleft:

motokurt bıktık senin şu kurdundan da yahu,site senin yüzünden çok poponu tanıyor,yeter yaaa dönme şu arkanı ,sırf bu yüzden seninle geziye gelmeyeceğim artık:queen:

Benim bu kurt um birilerine niye batıyor pek anlamıyorum..! Her milletin bir mitoolojisi ve hayvanlardanda birer sembolü vardır.. Bunlardan bir kaçtane örnek verecek olursak... Amerikanın " Beyaz kafalı Deniz kartalı" Rusların "Beyaz Ayı " Japonların "Ejderha" Almanların "Çift kafalı kartal" Avusturalyalıların kanguri" dir.. Türklerin senbolüde bozkurt tur... İstesenizde, istemesenizde, kabul etsenizde etmesenizde bu böyledir... Ben sırtıma Amerikanın sembolü deniz kartalını veya rusların sembolü beyaz ayıyı koysam kimseye batmaz.. Ne hikmetse bir Türk olarak Türklüğün sembolünü koyduğumuz zaman birilerine batıyor .. Batan kişiler yunanlı ,Ermeni falan olsa anlıyacağım .. Ama bazı Türklere niye batıyor inanın anlıyamıyorum.... Bu Bozkurt kendini Türk hisseden herkesin ortak değeri ve sembolüdür (Hiç bir siyasi görüşünde tapulu malı değildir) Not : Benim tanınma gibi bir endişem yok ,ayrıyeten benle gezilere gelende sağ olsun gelmeyende":cat:
motokurt bıktık senin şu kurdundan da yahu,site senin yüzünden çok poponu tanıyor,yeter yaaa dönme şu arkanı ,sırf bu yüzden seninle geziye gelmeyeceğim artık:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar