[İzmir - MT]

:flower::flower: TOPLANIYORUUUUZZZZ :flower::flower:

Bir haftadır telefonlarım susmuyor. Abi toplanalım MT-İzmir'in hiç sesi soluğu çıkmıyor diye :bestmt:

14 ARALIK CUMA akşamı Bornova TERAS kafedeyiz. Tüm dostları bekleriz, tanışamadığımız yeni arkadaşları da aramızda görmekten mutlu oluruz.
saat 19:30 ve sonrası.....

Esimin dogum gunu ir sinrakinde gorusuruz

:flower::flower: TOPLANIYORUUUUZZZZ :flower::flower:

Bir haftadır telefonlarım susmuyor. Abi toplanalım MT-İzmir'in hiç sesi soluğu çıkmıyor diye :bestmt:

14 ARALIK CUMA akşamı Bornova TERAS kafedeyiz. Tüm dostları bekleriz, tanışamadığımız yeni arkadaşları da aramızda görmekten mutlu oluruz.
saat 19:30 ve sonrası.....
Kardeşimin doğum günü duruma göre kaçıp gelebilirim.

Geçenlerde Gaziemir'de verilen teorik eğitimi unutup kaçırdım. Kısmet olursa yarın İkarus Motor'da verilecek eğitime gitmek istiyorum. Umarım bir dahaki sefer aranıza katılabilirim.

İkarus Motor ? Eğitim Saati ? Adres ? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Ben neden kaçırıyorum bu haberleri :)

İzmir İl Temsilcisi
ikarus motorda benim arkadaşım çalışıyordu onur duman. ıkarus motorda egitimmi verilicekmiş yarın ?

İZMOK yeleğini hak etmiş eğitimini almış sevgili kardeşim kesinlikle katılıyorum ; ( :cherry:Eğitim şart:cherry:) Hocalar istatistik bilgileri ,tecrübeleri ,pratik uygulamaları sürücüye verdikten sonra özellikle sürücünün " ben oldum " havasına girmemesi gerektiğini, motorun üzerinde olduğun müddetçe öğrenilecek çok şeyin olduğunun altını çizerler:farao:... gerisi sürücünün idrak ve uygulama yeteneğine kalmış ... Bende şöyle diyorum " Her yol bilinmezin başlangıcıdır " Bilgi,tecrübe taşımak için değil kullanmak, yararlanmak için edinilir sürüş hakkındaki bilgilerini aklında taşıma kullan........
... Tabii senin çok iyi bir eğitim aldığını ve bilgini son limitlerine kadar kullandığınında altını çizerim...:cat:
...:cat:
fikirlerine tamamen katılıyorum arkadaşım

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

sevgili kardeşim öncelikle biliyorsun ki bu eğitimi bende aldım ne demek istediğini ben çok iyi anlıyorum, öncelikle ne kadar bilsekde öğrenilecek mutlaka bir şeylerin hala var olduğunu bilmek lazım, arkadaşlar eğitimci hocaların söyledikleri en önemli şey şudur ( bizden hızlı giden, iyi kullanan arkadaşlar mutlaka vardır biz birşeyleri iddea etmiyoruz ,biz güvenli, keyifli, akıcı trafiği tehlikeye düşürmeden motorsiklet kullanmayı öğretiyoruz diyorlar ) motorsikletim var artık istediğim yerden geçer daha çabuk giderim demeden , sitresten ziyade motorsiklet sürüşünden zevk alıp ayrıcalıklı olduğunu fark etmek ve fark ettirmek gerek ( inanın eğitimden sonraki sürüşlerimde ve giydiğim kıyafetlerden ötürü araç sürücülerinin bana imrenerek baktığını ve sıkıştırmadan saygı duyduklarını fark ettim, eğitim ayrıca olgunluk veriyor.

İzmir İl Temsilcisi
ıkarusun egitimi ile bizim teras cafe buluşması çakışıyor saatler hayda:)

İzmir İl Temsilcisi
teras cafeye tek gelen benmiyim yokmu başka gelicekler ?

hani ya izmir mt toplantı istiyordu, gezi istiyordu. yapılan basit bir buluşmaya bile 2 yeni arkadaş dışında kimse katılmadı. demek ki buluşma ve gezi isteyen arkadaşlara güvenip yola çıksak yarı yolda bırakacaklar bizleri....

İzmir İl Temsilcisi
Yolda bırakacak olan geri döner biz yolumuza devam ederiz abi :p

kardeşim kusura bakma dönemedim sana hyoyu satmaktan vaz geçtim cc yükselticektim fakat benzin sarfiyatından yapıcagım uzun yolculuklarda etkilenecegim için vaz geçmiş bulunmaktayım

İzmir İl Temsilcisi
En güzelini yapmışsın hyo binilecek motosiklet :) Ne almayi düşünüyodun?

bu konuda çok araştırmam oldu çok uzun konuşulacak bir konu benim için ama kısaca tek nedenimi belirtiyorum her zaman. yazın uzun yol yapma hevesim oldugundan 600lük makina beni benzinden dolayı etkiliyecektir . kafamda karadeniz gezisi bile var kendimde rizeliyim . alıcagım motor kawasaki er -6f idi fakat vaz geçtim şimdilik hyoya devam seneye belki er-6f olabilir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar