lastik çapı ve motorsiklet agırlıgı tamamiyle önemli bu konuda. ben scooterda kullandım cbr 600 fde arada ciddi fark var . scooterda kendimi ölüme gidiyormus gibi her an düşücek her an aman allah lastik kayıcak yada önüme ani birşey cıkınca frenlerle birlikte yere düşücekmiş gibi hissediyorum. fakat 600 f lastik ebatı büyük agırlıgı saglam frenlerde öyle salak saçma kilitlemeler yapmıyor. motorun modeline büyüklügüne agırlıgına lastik ebatına göre bence fark eder. yanlıs anlasılması 2 motoru kıyaslamıyorumsadece yagmurda kullanırken hissetiklerimi söyledim
Arkadaslar burasi türkiye herkes istedigi gibi hareket ediyor
motorsikleti dogru dürüst kullanmasini ögretmeden ehliyet veriyorlar
sonra vatandas özel kursda motorsiklet kullanmasini ögreniyor tabiki cani isterse
yani temelde var bozukluk, olmasi gereken önce egitim sonra ehliyet benim gibi:cat:
yanlis anlamayin amacim hava atmak degil, biz böyle ögrendik ve zorunlu olarak
Almanya B/A2 sinifi 1985
emin ol art moto hocalarıını çakıl taşı yoldan çıkaramaz
lastiğine denk gelmez bi kere adamlar ona göre sürüyoyani eğitiimin temel amacı o tarz çakıldı toz topraktı durumlara düşmemek , bakışı ve planlamayı ileri taşımak
neden eğitime bu kadar düşman kesildiniz onu da anlamış değilim ayrıca.
belki de siz doğrusunu yapıyorsunuz yada sürekli şans torbanızdan kullanıyorsunuz
bi göz atsanız fena mı olur yahu![]()
Izmirden iyi aksamlar Istanbul MTİstanbul dan günaydın İzmir Mt.
İçimden geldine olmuş yani
![]()
Hah şöyle yaIzmirden iyi aksamlar Istanbul MT
Benimde icimden geldi![]()
:flower::flower: TOPLANIYORUUUUZZZZ :flower::flower:
Bir haftadır telefonlarım susmuyor. Abi toplanalım MT-İzmir'in hiç sesi soluğu çıkmıyor diye :bestmt:
14 ARALIK CUMA akşamı Bornova TERAS kafedeyiz. Tüm dostları bekleriz, tanışamadığımız yeni arkadaşları da aramızda görmekten mutlu oluruz.
saat 19:30 ve sonrası.....