[İzmir - MT]

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
hiç toplantı buluşma filan olmuyormu? eskiden organizasyonlar oluyordu son zamanlarda böyle birşey gerçekleştirme niyeti varmı?

İzmir MT nin birşey yapacağı yok,bir gezi yapayım da birkaç resim koyayım,biraz canlansın bari:cat:

Merhabalar,

Bende aranıza katılmak ve tabiki organizasyonlardan haberdar olmak isterim.
süpersiniz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
meraba arkadaslar sezon bıttı tabı ama ızmır mt ye gezılerne katılmak ısterm olurda gezı feln planlanırsa grmezsem ozelden msj atablrsenz katılmak ısterm.. ii aksamlar

Hasan artık değiştirsen diyorum CBF'i :cherry:

Neden kine er-6 var ama cbf de halen var hatta cbf imi baska makinaya degismem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

30 kasim cuma aksami gaziemir suzuki bayisi alsancak oto nun binasinda Artmoto academy tarafindan guvenli surus teknikleri teorik egitimi UCRETSİZ olarak duzenlenecektir , kişa giris arifesinde faydali olacaktir bilgilerinize sunulur :) gelecekler ile orada gorusuruz

Neden kine er-6 var ama cbf de halen var hatta cbf imi baska makinaya degismem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

30 kasim cuma aksami gaziemir suzuki bayisi alsancak oto nun binasinda Artmoto academy tarafindan guvenli surus teknikleri teorik egitimi UCRETSİZ olarak duzenlenecektir , kişa giris arifesinde faydali olacaktir bilgilerinize sunulur :) gelecekler ile orada gorusuruz

Çok iyi haber saat bilgisi varmı acaba?

Selamlar

]30 kasim cuma aksami gaziemir suzuki bayisi alsancak oto nun binasinda Artmoto academy tarafindan guvenli surus teknikleri teorik egitimi UCRETSİZ olarak duzenlenecektir , kişa giris arifesinde faydali olacaktir bilgilerinize sunulur :) gelecekler ile orada gorusuruz

Bilgilendirme için teşekkürler.Manisada ikamet ediyorum.Katılabilirim bu eğitime.Eğitim saat kaçta ve dediğiniz yere nasıl gelebilirim.?? İzmir MT den birisi beni ege üniv. orada karşılayabilirmi?

eğitim saat 19:30 da başlar 23:00 e kadar sürer arkadaşlar.
kesinlikle motora binen herkesin alması gereken bir eğitim.
alsancak oto gaziemir tansaş ın 50 metre kadar ilerisinde yol üstünde.
eğitim servis kısmında olur muhtemelen geçen seferki gibi, alsancak otonun arka sokağında servis girişi. oradan girebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar