[İzmir - MT]

Hafta sonu evde işlerim oluyor,tekaüt olduğumuzdan hafta lçl daha uygun oluyor,Hüseyin bey motokurt bensiz bir yere gitmez diyorsun ama,yakında sitede yeni bir gezisini patlatırsa hiç şaşırmayalım, haritasını çantasında gördüm,haritasını yanında taşımaya başladımı motokurttan korkmak lazım,onun sağı solu belli olmaz:cat:

bende emekliyim hafta içi banada hafta sonuna göre daha uygun oluyor yolların durumu da trafik acısından daha elverişli...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

GPS li cep telefonları kullanan varmı acaba faydalı oluyormu motorla birlikte

Kabataşlı mesajın çok hoşuma gitti ve beni çok güldürdü :cherry::rendeer:Allah ta seni güldürsün ... hakikaten bu ara yine harita elimden düşmüyor İnşallah bu sefer bir kaç kişi tura çıkarız bir kaç altarnatif, kısa , ve uzun güzergah tesbit ettim bakalım hayırlısı..:cherry::cat:
Hafta sonu evde işlerim oluyor,tekaüt olduğumuzdan hafta lçl daha uygun oluyor,Hüseyin bey motokurt bensiz bir yere gitmez diyorsun ama,yakında sitede yeni bir gezisini patlatırsa hiç şaşırmayalım, haritasını çantasında gördüm,haritasını yanında taşımaya başladımı motokurttan korkmak lazım,onun sağı solu belli olmaz:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:01 ----------

Sanırım daha önce toplantılarımıza gelmediniz,toplantılarımıza buyrun gelin,tanışmış oluruz,gezi yapmak kolay:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:04 ----------

Tamam Ümit görüşürüz..

Eeee.. rota'ları bildirde bakalım abi bizede uyacakmı uymayacakmı ,bir bakalım..:)) zaman ve tarih uyarsa yaparız erhan abim hem uzunundan hem kısasından hepsi uyar..:))

Selam herkeze; anlaşılan okullar tatil olur olmaz sanırım herkez bugün Manisa-ALAŞEHİR Motosiklet Festivaline gitmiş :queen::queen::queen:

bende emekliyim hafta içi banada hafta sonuna göre daha uygun oluyor yolların durumu da trafik acısından daha elverişli...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

GPS li cep telefonları kullanan varmı acaba faydalı oluyormu motorla birlikte

Ben İphone ile kullanıyorum. Güneş ışığı direk ekrana vurduğunda ekran pek gözükmüyor. Sesi duymadan, yoldan gözü çok ayırmadan ara ara bakarak kullanıyorum.

Herkese merhabalar ben kask falan almak istiyorum da izmirde önerebilceğiniz yerler var mı? birde uygun satan yerler olrsa daha iyi olur:)

Arkadaslar brn istanbuldan bir canakkale gezisi yaptim ve ardindan izmirdeyim izmir olarak bulusmaniz felan varmi bu aksama varsa bsende katilmak isterim

Yücel abi aramızda kalsın ama proğramından haberim var ve bende dahilim bu proğrama

Hcr

arkadaşlar hepinize selamlar ankara mtden transfer aykut ben izmir mt biraz kendi halinde takılıyo galiba ama ılıca çeşme alaçatı tarafına yolu düşen olursa haberleşelim görüşelim hadin eyvallah

KPSS nedeniyle inzivaya çekilmiş durumdayım :( 8 Temmuz'dan başlayarak gezilere katılabilirim. Motoru geçen sene almıştım, yeteri kadar birbirimize alıştık. Artık KARA KARTAL'ımla gezilere gidebiliriz :cat:

Arkadaşlar bu sene Gürcistan Batum da düzenlenecek olan Motosiklet festivaline gitmeyi düşünen var mı? Ağustosun 20 sonra. Ben cbf 150 ile İzmirden gitmeyi düşünüyorum.

Bu hafta sonu Kuşadası'nda yapılacak olan festivale gidecek olan var mı?

cumartesi öğleden sonra ben gidiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------

Caner kardeşim hayırlısı olur inşallah daha iyilerini alman ümidiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar