[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
burgman da iyi görünüyor Tuner'im :bounce:

Ona şüphe yok,iyi duruyor :) Da tarzım değil abi :p
Allah sana tez zamanda nasip etsin :)

Valla benim pek niyetim yok ama kabataşlı yakında toplantılara yeni bir suzuki ile gelirse hiç şaşmam sevgili Tuncerciğim sana gelecek olursak ; olur, olur, GSR 750 suzukı nde olur daha iyileride her şey zamanla her şey gönlünce olsun:cat:

Kabataşlı da bende seziyorum birşeyler abi :) Hayırlısı,inşallah alır da bizde tatlı,pasta ya da motosikletin fiyatına göre bi kuzu,deve çevirmeye nail oluruz :p Ağanın eli tutulmaz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
izmir motofest ne oldu ?

Hayrola Erhan abi,ufukta sen ya da Yücel abi için yeni bir motosiklet mi var yoksa ? :)

Servis kısmı bile pırıl pırıl,teftişe gideceğinizi mi duymuşlar yoksa :p
İlgileri için teşekkürler..
GSR 750 ne güzel göz kırpıyor oradan bana,ama nerede şimdi sıfır bir suzan suzi alma imkanı..
daha önce bu iş yerinden bizim karavanı yaptığımız minibüsü almıştık İşyeri sahibi çok dürüst ve son derece kibar bir beyefendi teftişe diye gidip çayımızı içip sohbet ederiz :cat:

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

Valla benim pek niyetim yok ama kabataşlı yakında toplantılara yeni bir suzuki ile gelirse hiç şaşmam sevgili Tuncerciğim sana gelecek olursak ; olur, olur, GSR 750 suzukı nde olur daha iyileride her şey zamanla her şey gönlünce olsun:cat:
kabataşlı transalpi satarsa son motosikleti olur artık gezilere bisikletle katılır :bounce:

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:23 ----------

Ona şüphe yok,iyi duruyor :) Da tarzım değil abi :p
Allah sana tez zamanda nasip etsin :)

Kabataşlı da bende seziyorum birşeyler abi :) Hayırlısı,inşallah alır da bizde tatlı,pasta ya da motosikletin fiyatına göre bi kuzu,deve çevirmeye nail oluruz :p Ağanın eli tutulmaz :)
Tuncer istediğin tatlı olsun hiç bahaneye gerek yok yap bir buluşma tatlı yaparım ben :) üstelik fake değil gerçek tatlı:mrgreen:

---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Moderatör (forrap)
Bu haftasonu sınavlar var,yağmur zaten durmadı bu aralar hiç (hoş haftaya da haftasonu ben yokum :)) 2 hafta sonra buluşmalar bitmez :)
Tatlı sözün unutulmaz Günsel abla :)

merhabalar izmir karşıyaka motorda bulunan honda slr 650'yi almak üzereyim bu motoru bilen tanıyan varsa bana bilgi verirmisiniz yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0-uygun-fiyata-japon-kalitesi-35036928/detay/
slr 650 de dominatör motoru var çok sağlam ve güçlü bir motor fakat Türkiyede sayısı çok az ve ikinci eli yok denecek kadar az.
Motordan sıkıldığınızda değiştireyim dediğinizde sıkıntı yaşarsınız,ama yine de siz bilirsiniz,saygılar..

arkadaşlar bende üçyol tarafındayım kabul ederseniz bende aranıza katılarak gezilere dahil olmak isterim sevgiyle kalın .. gürol karaaslan

Tamam olur yücel abi istersen bir telefonlaşıp gün belirleyelim. bana uyar hatta bu hafta pazara kadar işim var ama pazar gün kuşadası motofest e gidebiliriz..

Olur Ümit,motokurtu da çağıralım günübirlik bir gezi yapalım.Hafta arası olursa daha iyi olur..[/QUOTE

Yücel abi ben yokmuyum motokurt bensiz gitmez haberin olsun, ben gelmeyim diye hafta içi diyorsun dimiiiii:pl:
Hafta sonu evde işlerim oluyor,tekaüt olduğumuzdan hafta lçl daha uygun oluyor,Hüseyin bey motokurt bensiz bir yere gitmez diyorsun ama,yakında sitede yeni bir gezisini patlatırsa hiç şaşırmayalım, haritasını çantasında gördüm,haritasını yanında taşımaya başladımı motokurttan korkmak lazım,onun sağı solu belli olmaz:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:01 ----------

arkadaşlar bende üçyol tarafındayım kabul ederseniz bende aranıza katılarak gezilere dahil olmak isterim sevgiyle kalın .. gürol karaaslan
Sanırım daha önce toplantılarımıza gelmediniz,toplantılarımıza buyrun gelin,tanışmış oluruz,gezi yapmak kolay:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:04 ----------

Tamam olur yücel abi istersen bir telefonlaşıp gün belirleyelim. bana uyar hatta bu hafta pazara kadar işim var ama pazar gün kuşadası motofest e gidebiliriz..
Tamam Ümit görüşürüz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar