Yine çok güzel bir akşamdı.
Katılan herkese teşekkürler..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler,tanıştığıma memnun oldum.
Erhan abi maşallahın var :cat: Hızlıdan yollamışsın fotoğrafları.Ellerine sağlık,Allah deklanşörüne zeval vermesin
Yalnız en bomba fotoğraf hamburger yeme sahnesiO ne bakıştır abi öyle..
Tuncerim karnım aç olunca gözlerim döüyor ondandır =))))))))))
Ben Motokurt bir günde 830 km yol gitti diyorum da inanmayanlar oluyor,alın size kanıtı,hıza bakın kardeşim,biz daha eve dönmeden resimleri siteye basmış bile:queen:
navier,elin boş gelmezsin artıkBir ducati bir de ferrari getir gelirken mutlaka
![]()
Ferrari dediğin nedir,bizim şahin doğanın amortisörünü kesip yere bas,üstüne bbs jant tak aynı şey işte
Siyah hastalığım olsa da,ferrari ye kırmızı daha çok yakışıyor :cat:
Karar verememiştim rengine ondan almıyordum,şimdi eminim kırmızısından sipariş edeyim bari![]()
Amca fotoğraflar süper,emeğine sağlık..
Allah gülen yüzünü soldurmasın :cat:

Hüseyin bey aramıza hoşgeldiniz,Yeni motosikletiniz hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.:cat:değerli Erhan ağabeyciğim yaklaşık bir haftalık tanışıklığımız olmasına rağmen bize göstermiş olduğun ilgi ve alakana çok çok teşekkür ederiz sizin bu sıcaklığınız bizi bu güzel aileye katılmamızı hızlandırdı, cuma akşamı teras kafedeki buluşmamızdaki o güzel ortamın devamında öncelikle siz, Yücel ağabey ve Güner kardeşimiz cumartesi gününüzü bize ayırıp sevincimize ve heyecanımıza katılmanız daha doğrusu katlamanız inanın bizi çok mutlu etti zaten bu güzel aileye katılmamızın asıl sebeplerinden biride siz değerli motor dostlarımızın sevinçlerine ortak olup sevinçlerimize ortak etmektir ayrıca resimler için daha teşekkür ederim. en kısa zamanda buluşmak dileğiyle
değerli Erhan ağabeyciğim yaklaşık bir haftalık tanışıklığımız olmasına rağmen bize göstermiş olduğun ilgi ve alakana çok çok teşekkür ederiz sizin bu sıcaklığınız bizi bu güzel aileye katılmamızı hızlandırdı, cuma akşamı teras kafedeki buluşmamızdaki o güzel ortamın devamında öncelikle siz, Yücel ağabey ve Güner kardeşimiz cumartesi gününüzü bize ayırıp sevincimize ve heyecanımıza katılmanız daha doğrusu katlamanız inanın bizi çok mutlu etti zaten bu güzel aileye katılmamızın asıl sebeplerinden biride siz değerli motor dostlarımızın sevinçlerine ortak olup sevinçlerimize ortak etmektir ayrıca resimler için daha teşekkür ederim. en kısa zamanda buluşmak dileğiyle
Bu güzel samimi iltifatlarınız için çok teşekkür ederim ayrıca avatar resminizde on numara olmuş maşallah herşey gönlünüzce olsun yarın hızlandırılmış eğitime devam:cherry::cat:değerli Erhan ağabeyciğim yaklaşık bir haftalık tanışıklığımız olmasına rağmen bize göstermiş olduğun ilgi ve alakana çok çok teşekkür ederiz sizin bu sıcaklığınız bizi bu güzel aileye katılmamızı hızlandırdı, cuma akşamı teras kafedeki buluşmamızdaki o güzel ortamın devamında öncelikle siz, Yücel ağabey ve Güner kardeşimiz cumartesi gününüzü bize ayırıp sevincimize ve heyecanımıza katılmanız daha doğrusu katlamanız inanın bizi çok mutlu etti zaten bu güzel aileye katılmamızın asıl sebeplerinden biride siz değerli motor dostlarımızın sevinçlerine ortak olup sevinçlerimize ortak etmektir ayrıca resimler için daha teşekkür ederim. en kısa zamanda buluşmak dileğiyle