o lafın gelısıydı 1 yıl için seni mi kırcam tamam 11 yıl olsun:dizmirde yaşamıyorsun galiba 2şubat 2012 de cumhuriyet meydanında karda fotoğrafım mevcut..
o lafın gelısıydı 1 yıl için seni mi kırcam tamam 11 yıl olsun:dizmirde yaşamıyorsun galiba 2şubat 2012 de cumhuriyet meydanında karda fotoğrafım mevcut..
Sn.Çağatay aramıza ve bu güzel şehrimize hoş geldiniz.herkese selam izmire yeni tasindim burda motorla alakali hic bir yer bilmiyorum oncelikle sorum iyi bir usta onerebilirmisiniz ikincisi izmirde motorsiklet aksesuarlari, giysiler nerde bulunur
Ayrıca burada forum üzerinde Motosiklet Model ve Markaları bölümünde motorunuz modeli olan bölümede bakarsanız oradanda size yardımcı olacaklardır.hosbulduk tesekkur ederim
öncelikle hoşgeldin izmire ve bornovaya tabikiherkese selam izmire yeni tasindim burda motorla alakali hic bir yer bilmiyorum oncelikle sorum iyi bir usta onerebilirmisiniz ikincisi izmirde motorsiklet aksesuarlari, giysiler nerde bulunur
verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim istanbulda suzuki servisinde benzinimi, orjinal aynami filan caldilar bide ustune guzelde bir fatura yerlestiriyorlar o yuzden servisleri tercih etmiyorum tabi burdaki servislere lafim yok bilmedigim icin, ustalar deseniz eger tanimiyosaniz farkli sorunlar cikiyor bu yuzden sadece motorcularin onerdigi guvenilir ustalara gidiyorum en mantıklısıda bu galiba
saolasın ama iyi olmasa söylemezdim zaten neyse kadar arkdaşın tabiSinan ustayı tanımam ama Vatan bu kadar met ettiğine göre mutlaka o da iyidir :cat:
cbf konusunda merak edeceğin bir durum olursa buradan yada cbf 150 başlığından sorabilirsin. neredeyse ihtisasımı tamamlamak üzereyimÖncelikle kazasız belasız güzel bir sezon diliyorum arkadaşlar. Ben Hüseyin 47 yaşında emekli çalışanım 1979 - 1981 arası bisiklet sporcusuyum, eski bisikletçiliğimden olsa gerek yaklaşık 1 aydır bir motorsiklet merakıdır demeyin gitsin büyük bir araştırmadan sonra( internet, arkadaş, kullanıcılar,satıcılar) ilk defa kullanacağımdan cbf 150 de karar kıldım geçen hafta yükseliş otoya gittim istediğim siyah renk olmadığından kaparo verdim bu ayın 15 inde gelecek ilk partiye yazıldım, bu arada da boş durmadım tabiiki cbf 150 nin kullanım kitabını internetten okudum ayrıca motorla ilgili bütün sitelere girerek teknik, mekanik bilgileri okudum tabiiki yaşadıkça öğrenilecek çok şey var. Bir aksilik olmazsa 21-04-2012 cumartesi çantalı,koruma demirli,brandalı,mıchelın lastikli, kara kızımızı 2 kask, 2 mont, 2 pantolonu ve eldiveniyle birlikte alacağız aldığımda fotoğrafımıda eklerim. Siz değerli İzmir motor dotlarımızın arasına katılmak organizasyonlarınızda bulunmak bizi çok heyecanlandırıyor umarım bizleri kabul eder gezilerinizden haberdar edersiniz. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle hoşçakalın
ben varımcbf konusunda merak edeceğin bir durum olursa buradan yada cbf 150 başlığından sorabilirsin. neredeyse ihtisasımı tamamlamak üzereyim
23 nisan da çalışmayn arkadaşar var ise(benim gibi) bir organizasyon yapabiliriz.? varmı bu konuda fikri düşüncesi olan?