[İzmir - MT]

İkinci fotoğrafa baksanıza , adam ermişde haberimiz yokmuş ;:cherry: Devrimin üzerine nur yağmış , nerdeyse nurdan görünmiyecek .. Maaşallah:queen::queen:
Okan 'a da helal olsun valla:cat: ne zaman eve gittinde. bu fotoğrafları siteye koydun pes doğrusu ;

Şimdi sadete gelelim;
Bu toplantıya iştirak ederek huzurlu, güzel bir gece geçirmemize katkıda bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim . Her şey gönlünüzce olsun. Hoşçakalın , dostça kalın .:king:

Güzel bir MT İzmir toplantısıydı,katılan arkadaşlara teşekkürler,toplantılarımızın devamını diliyor,sezon açılış gezisini sabırsızlıkla bekliyorum:king:

Moderatör (forrap)
Katılan herkese teşekkürler :cat:
Yeni arkadaşlarla tanıştığımıza memnun oldum,yine bekleriz..

Fotoğraflar için Okan'a teşekkürler :wiinkk:

Muhteşem bir akşamdı eski dostlar yeni arkadaşlarla bir araya gelmenin hazını yaşadık. Çok yakında Foça yolları bize mecburi oldu sebebi ziyarete gitmessek çok ayıp olur. Hiç üşenmeden bizleri FOÇA dan gelerek sevinderen değerli abilerimize kucak dolusu sevgiler.Tabikide onlar bizi görmeye FOÇA dan gelirlerde biz onları BOYOZ suz bırakırmıyız :cat:
Geceye katılan,katılamayıpta gönlü bizlerle olan herkeze sonsuz teşekkürler.
Sn.Moderatörümüze katkılarından ve desteğinden ötürü ayrıca fotoğraflar içinde Byocco ya teşekkürü bir borç biliyorum.
Sevgi ve Saygılarımla

Daha bunlar ısınma turları :) sevgi saygı ve HUZUR'un daim olması dileklerimle tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Uploaded with ImageShack.us

Hem siteyi renklendiriyim ,biraz nostalji, birazda köyceğiz turunu imrendireyim diye ortaya şöyle karışık bir şeyler yaptım umarım hoşunuza gitmiştir:cherry::cherry::cat:
Özellikle Devrim sen köceğiz fotoğraflarını iyi incele.:cherry:

---------- Post added at 20:15 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

Hem siteyi renklendiriyim ,biraz nostalji, birazda köyceğiz turunu imrendireyim diye ortaya şöyle karışık bir şeyler yaptım umarım hoşunuza gitmiştir:cherry::cherry::cat:
Özellikle Devrim sen köceğiz fotoğraflarını iyi incele.:cherry:

Uploaded with ImageShack.us Köyceğiz belediye başkanı Salih Erbay la kordon boyunda buras çadır kampının hemen önü

Uploaded with ImageShack.us Kampımız

Uploaded with ImageShack.us Kamp yerine 15 km uzakta tarihi kaplıcalar

Uploaded with ImageShack.us Kaplıcadan birkaç fotoğraf

Uploaded with ImageShack.us Meşur Çamur banyosu

Uploaded with ImageShack.us Kabataşlının pozuna baksanıza :cherry:" Buralar benden sorulur " edalarında:cherry::cherry:

Uploaded with ImageShack.us Akşamlarıda çadırımızın önü

Uploaded with ImageShack.us Kamp alanı

Uploaded with ImageShack.usŞimdilik bu kadar fotoğraf yeter . :cat:

Devrim sen fotolara iyi bak ..

Ben gelsen bile o çamur banyosuna girmem,ne öyle CAMIŞ:queen:gibi çamuramı gireceğim,girmek isteyen girsin ben girmem:cherry:

Ben gelsen bile o çamur banyosuna girmem,ne öyle CAMIŞ:queen:gibi çamuramı gireceğim,girmek isteyen girsin ben girmem:cherry:
Sensiz zaten olmaz ! kıvırma :cherry:Alternatif çok ister denize ,ister göle ,ister kaplıcaya nerye girersen gir:cherry::cat:

---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

Yapacağız bu yaz bi Köyceğiz. Abilik yapıp alıp götüreceksiniz, kaçış yok :)))
Devrimciğim ,emrin olur.:cherry::cat:

---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

Uploaded with ImageShack.usmotokurt

---------- Post added 09-04-2012 at 00:20 ---------- Previous post was 08-04-2012 at 23:51 ----------

Uploaded with ImageShack.us Biz bu kabataşlının artist gibi fotoğraflarını çekiyoruz adamın çektiği , benim fotoğraflara bakın .ya yakışıklığımı kıskanıyor:cherry:yada fotoğraf çekmesini bilmiyor:queen::queen::thumleft: Adamın yüz fotoğrafını çekiyorum doksandokuzunda gözleri kapalı çıkıyor :cherry::cherry::cherry:

Uploaded with ImageShack.us işte bir fotoğraf daha :queen::cherry::queen::cherry

Uploaded with ImageShack.us: kabtaşlının yüz fotoğrafını çekiyorum doksandokuzunda gözleri kapalı çıkıyor:cherry::cherry::cherry:

Uploaded with ImageShack.us Sevgili ekürim sende olmasan kime takılacağım :pale: yine böyle bir gezide diğer arkadaşlarla beraber olmak dileğiyle şimdilik hoşçakal:queen::queen::king:

Uploaded with ImageShack.us Köyceğiz gölü kamp alanının önü ( motokurt)

Uploaded with ImageShack.us ortadoğu ve balkanların en hızlı harita çeken ikilisi motokurt-kabataşlı dan şimdilik bu kadar:cat::cherry:

Son düzenleme:
Gözümü açtığımdan beri yağmur yağıyor. Ben kuru toprakların, bozkırların çocuğuyum, bu nasıl bi iklim! MT İzmir bu konuda bişeyler yapın, daha rodajımı tamamlamam gerek :p

c90

kusura bakmayın Manisa'dan parazit yapmak zorunda kaldım MT İzmir'e imreniyorum
Manisa da ses seda yok

Gözümü açtığımdan beri yağmur yağıyor. Ben kuru toprakların, bozkırların çocuğuyum, bu nasıl bi iklim! MT İzmir bu konuda bişeyler yapın, daha rodajımı tamamlamam gerek :p

Yamur olsa ne fark eder kardeşim bugun kopardık yine olayı, geldim evime boxerıma kadar astım şimdi kuruyolar :D

Batuhan esas rodajı yağmurda yapmak motorun dişlilierinde bereketi arttırımış :thumleft:

Moderatör (forrap)
Çok çok bir hafta geciktiririz Sezon Açılışını ondan sonra durmaksızın devam eder buluşmalar,geziler :cat: Yağsın yağmur,berekettir..

kusura bakmayın Manisa'dan parazit yapmak zorunda kaldım MT İzmir'e imreniyorum
Manisa da ses seda yok

Buyrun gelin,45 dakikalık yol değil mi :wiinkk:
Kapımız herkese açık.. Bir ara Manisa MT den (hareketli olduğu dönemlerde) çok arkadaş tanımıştık,geziler yollar yapmıştık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar