[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
öncelikle kayıt giderlerinin 4 kg sucuk olduğunu belirterek beni savunan arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum..bi yandan da sucuk var sucuk var..kg artınca kalitenin düşme riski de mevcut:D
bu böyle artarak giderse direk eşşeği getiririm orda keseriz artık:D bu arada ne zamanlar nerde buluşuyorsunuz?ilk fırsatta gelmeyi düşünüyorum..iyi günler:)

Aman eşeği getirme.... Yeterince mevcut.... Bi tanesi de düşmüyorki motorunu ucuza kapatalım.....:mrgreen:
Mümkünse eşeğin bağırsağın içine girmiş halini getir... En azından biraz terbiye olmuş hali.... Hem karnımızı doyurur bir işe yarar...:queen:
Sakın ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ SUCUK BENZERİ ÜRÜN getirmeyesiniz haaa.......:queen:

Bruce 65 altına endeksledik,öyle oldu.Geçen sene altın 80 tl idi,bak şimdi 170 tl..Grupta büyüdü kocaman oldu,doymuyorlar işin kötüsü,yakında buluşmalarda büyükbaş kesimine başlayacağız.
Sucuk konusunda bankalarla anlaşmamız var,sucuk kredisi veriyorlar o sıkıntıda da yeni üyelerimizin yanındayız yani :cat:

Herkese iyi haftasonları..

Güzel dayanışma...Hakkaten göz yaşartıcı...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------

öncelikle kayıt giderlerinin 4 kg sucuk olduğunu belirterek beni savunan arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum..bi yandan da sucuk var sucuk var..kg artınca kalitenin düşme riski de mevcut:D
bu böyle artarak giderse direk eşşeği getiririm orda keseriz artık:D bu arada ne zamanlar nerde buluşuyorsunuz?ilk fırsatta gelmeyi düşünüyorum..iyi günler:)

Nicedir bende zaman bulamıyorum tanışmaya gitmeye,fakat bu gidişle işimiz zor dostum...:queen::queen::queen:"direk eşşeği getiririm":queen::cat:Süper fikir

tavuk sucukları çok revaşta bu aralar..bizde trende ayak uyduralım..hem eşşeğin modası geçti:D:D

hatta gelenekleri biraz revize edip sosis,salam açılımı yapın..bakın o zaman çuvalla geliyo:pPP:D

nerde? ne zaman? soruları hala yanıt bekliyor..:pr:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
tavuk sucukları çok revaşta bu aralar..bizde trende ayak uyduralım..hem eşşeğin modası geçti:D:D

hatta gelenekleri biraz revize edip sosis,salam açılımı yapın..bakın o zaman çuvalla geliyo:pPP:D

nerde? ne zaman? soruları hala yanıt bekliyor..:pr:

Sucuktan emin olalım hemen açık adresimizi veririz.... Henüz emin olamadık :queen:

Boyocco doymaz ki :queen: Hem Byocco ne kadar ekmek sucuk yerse bende iki katını tüketiyorum amann desenize yandı yeni gelen arkadaşlarımız :joker::queen::queen:

Başkan son noktayı koyar yakında.Son söz onda :cat::thumleft::bestmt:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Boyocco doymaz ki :queen: Hem Byocco ne kadar ekmek sucuk yerse bende iki katını tüketiyorum amann desenize yandı yeni gelen arkadaşlarımız :joker::queen::queen:

Başkan son noktayı koyar yakında.Son söz onda :cat::thumleft::bestmt:

Başkan kim len?... En son bi '' Lan Başkan'' ımız vardı... O da tarih oldu....

Sucuktan emin olalım hemen açık adresimizi veririz.... Henüz emin olamadık :queen:

4 kg muydu?sucukları getirirsem ekmeği ızgarayı semaveri getirecek birileri de gerek...

bu arada üzücü bi haber motorun şanzımanında bi arıza var..sanayide biraz vakit geçirmesi lazım bu aralar..çıkar çıkmaz sucukları sallandıra sallandıra getiricem:D

şu işi akıllı uslu 2 KANGAL sucuğa bağlayalım tartışma sona ersin, bu arada bir de semaveri yaktırırız, kış geliyor motorlar yıkanacak yeni üyeleri kaçırmayın

her perşembe inciraltında TURKUAZ arkasında helikopter pistinde toplanıyoruz, dumanı takip ederek bulabilirsiniz saat 20 00 ve sonrasında BEKLİYORUZ

Moderatör (forrap)
Herkese iyi haftalar :cat:

Yeni üye arkadaşlar biraz cimri mi çıktı ne :pale: Tamam 4 kg olsun,ısıl işlem görmemiş olsun,helal süt emmiş olsun... :)

Adres tarifini Cengiz abi yapmış,anlamayan olursa detay istesin anlatalım yeri tekrar (gerçi bulunamayacak bir yerde değil pek ).

rude,geçmiş olsun.Umarım motorun bir an önce çıkar tamirden.

Son düzenleme:
Almanya'dan sevgiler. Var mı BMW falan isteyen. İtalya'dan gelirken Benelli gümrüğe takılmıştı, burda sorun çıkmaz umarım:p

arkadaşlar tekrar merhaba..bornova yakınlarında tanıdığınız bi usta varmı..amcanın birine emanet ettik motoru motorun içinde bi rulman değişecek indirip bindirmeye 200 lira istedi..yuh artıkk..acil yardım lazım..ya da bildiğiniz mondial servisi varsa o da olur..

bornova büyük caminin altında bornova motor var. sitemizinde üyesi aynı zmanda. serkan şeneren isimli kardeşimiz. telefonunu ö.m attım.

ACil 2 ünite A + kana ihtiyacı !!!!!!!!!

arkadaşlar damdan düşer gibi yazıyorum kusura bakmayın ama bu acil bir durum,EGE Üniversitesi Hastanesinde yatmakta olan kayınvalidem bu cuma 23.09.2011 kalbinden dördüncü kez ameliyat olacak,en son geçtiğimiz hafta 15.09.2011 perşembe günü yine kalbinden ameliyat olmuştu,fakat kalbinde yeni bir sorun nüksetti.Şu anda acilen 2 ünite A Rh(+)kana ihtiyacımız var kan verebilecek durumda olan arkadaşların kayınpederimle 0 533 339 87 62 (Kıyas T A Ş T A N)numarasından irtibata geçmesini rica ediyorum,Ayrıca muhtemelen cuma günü kullanılmak üzere yine 4-5 ünite kadar kana ihtiyacımız olacak,bu ne miktarda olacak belli olunca bunu yine buradan duyuracağım,lütfen yardım edin

tuncer çok sağol,hemen oradaya da yazıyorum,bu arada kayınpederimin telefonu yanlış yazmışım,doğrusu bu 0 536 339 87 62 (Kıyas T A Ş T A N)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar