[İzmir - MT]

Herkese basın sitesinden selamlar :) işten güçten fırsat buldukça aranızda olmayı isterim kabul ederseniz :)

merhaba arkadaşlar herkese yeni işimden dolayı katılamıyorum semaver toplantılarına ama en kısa zamanda buluşmak dileklerimle bu arada herkesin kandili mu barek olsun

Moderatör (forrap)
Herkese şimdiden iyi bayramlar :rendeer:

Fusur,geçmiş olsun.. :cat:

bahri_uysal ,aramıza hoşgeldin..

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum. Aranıza yeni katıldım. Açtığım konularda İzmir'den pek yazışma olmayınca birde burdan sesleneyim istedim.

Şu anda motosiklet giyim ve bakım ürünleri için Hyosung bakımı için tavsiye edebileceğiniz düzgün mağaza ve servisler var mıdır? Bu eksiklerimi tamamlayıp yollara öyle çıkmak istiyorum.

Sonra da aranıza katılmak isterim tabiiki. Bu konuda yönlendirmelerinize ihtiyacım vardır.

Cevaplarınızı bekliyorum.

Sevgiler...

Herkesin geçmiş bayramını kutlarım. Bütün bayram boyunca çalıştım. Çok yoruldum çok..... Ayrıca Sabah 6'da Manisa-İzmir arasında radara yakalandım. 290 TL geçirdiler.:pr: Ulen dedim polise rüyanızda mı gördünüz beee.

Herkesin geçmiş bayramını kutlarım. Bütün bayram boyunca çalıştım. Çok yoruldum çok..... Ayrıca Sabah 6'da Manisa-İzmir arasında radara yakalandım. 290 TL geçirdiler.:pr: Ulen dedim polise rüyanızda mı gördünüz beee.

geçmiş olsun hocam,zaten polis iki gündür teyakkuzda dünda basmane meydanında motor avına çıkmışlardı valla koçan dayanmıyordu polise

Zoruma giden Manisa-İzmir arasının her metresini bilirim. O saate olacaklarını hiç tahmin etmemiştim.Sabah sabah kafa da basmadı. Radarla ceza ekibi arasında benzin istasyonları vardı. Gir birine kahvaltını yap biraz oyalan nasıl olsa giderler

geçmiş olsun abi ama orada oyalansan bile ceza adresine geliyor kaçma şansın yok...

Moderatör (forrap)
Navier geçmiş olsun:cat: Radar cezası kadar koyan bir ceza yok bana.

Uyg@r,genellikle giyim ürünlerini izmir den almıyorum.Ama fiyatı mantıklı olarak motomax a bakabilirsin kahramanlarda.Bakım için de birşey diyemeyeceğim maalesef,motorumun bakımlarını kendim yaparım,arıza durumu hariç tabi ki.Aramıza hoşgeldin..

Son düzenleme:
Navier geçmiş olsun:cat: Radar cezası kadar koyan bir ceza yok bana.

Uyg@r,genellikle giyim ürünlerini izmir den almıyorum.Ama fiyatı mantıklı olarak motomax a bakabilirsin kahramanlarda.Bakım için de birşey diyemeyeceğim maalesef,motorumun bakımlarını kendim yaparım,arıza durumu hariç tabi ki.Aramıza hoşgeldin..

Yardımın için çok teşekkürler Tuncer. İzmir'den araştırma yapmamın sebebi giyim ölçüleri konusunda tedirgin olmam. Denemeden ölçü kestirmek benim için biraz zor oluyor da. Sanırım internet araştırmasına devam etsem iyi olacak. :)

En azından kask markası tavsiye edebilir misin?

Son düzenleme:
Kask için maddi durumuna göre seçim yapacağınızı tahmin ediyorum.Ancak her ne olursa olsun CE Avrupa standartlarında olmasına dikkat ediniz.Fiyatlarına göre Nolan,LS-2,Uvex tavsiye ederim.

---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 11:58 ----------

Navier geçmiş olsun.Bu arada seni bayram öncesi özkanlarda gördüm ıslık çaldım ama nafile egzostun sesinden duyuramadım.Tekrar geri döndün bu seferde özkanlar tansaş yönüne gittin ama yine duyuramadım :pr::queen:

Evet MT-İzmir Cengiz abimizden aldığım güzel haberler neticesinde bu akşam inciraltı kır kahvesinde toplanıyormuşuz :cat:

Grubun yarısı adada önder campingdeymişsiniz umarım güzel bir bayram ve tatil olmuştur.Bizim aile bayram süresince akraba ziyaretlerine devam ederek yollardaydı.Bizimkiler arabayla arkamda ben çokk önlerdeee motorla.Güzel yol yaptık motor artık baya güzel açıldı vibrasyon bana göre oldukça az dı 120 km sürati gördü.Motorumun Maaşşallahı var.Bu akşam kırkahvesinde görüşmek üzere.

Birazdan Fusur35 (Yusuf) öğlenden sonra bana gelecek hem atölyemi görsün istedim hemde evdeki akvaryumum için tecrübelerinden yararlanayım dedim hemde birer kahve içeriz dedik.Gelmek isteyenler buyursun gelsin.

arkadaşlar merhaba, bu aksam fethiye den 3 motor izmire geliyoruz. toplamda 1200 km lik bir yol planlıyoruz. bu gece ve yarın gece orda kalıp gezmeyi planlıyoruz :) yardımcı olmak isteyen olursa memnuniyetle tanışmak isteriz.

artık nete giremem ama yarın izmirde olacağım. 0554 570 51 00 numaralı tlefondan ulaşaiblirsiniz. forumdan tolga arkadaşımız yardımcı olacak bize daha çok . bakalım insallah güzel bi gezi olur.

teknoali keşke daha önceden görmüş olsaydım. Benimde canım sıkılıyordu bugün hem kendim gezmiş olurdum hemde sizi gezdirirdim. İyi olurdu.. :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar