[İzmir - MT]

Gelmiş geçmiş olsun.Umarım önemli ciddi birşey yoktur.

her zamanki yerde, her zamanki saatte, her zamanki ekiple, herzamanki gibi heyecanla,her zamanki gibi eğleneceğiz :flower:

Oğuzhan geçmiş olsun.Alerjin yoktuysa bi müddet şişiklik yapmasından başka birşey çıkacağını sanmıyorum.Tabi ki gözük sen yine doktora.
Buluşma inciraltında turkuaz a gelmeden önce gurme restaurant ın karşısından sahile giriceksin,sahilde oluyor grup,tüten dumanı takip et o seni doğruca semavere götürecek..
Teşekkürler ederim saolun , iğne yedim bugün biraz kendime geldim alerjim vardı benima rılara karşı çocukluktan biliyorum :)

Aranızda olmak dileğiyle iyi günler dilerim..

Bornava tayfası iftardan sonra yola çıkıyor. Saat 21.00 gibi Ben ve Kabataşlı oradayız.

bizde bayramı bekliyoruz, birkaç kişi karadenize, diğer bir ekip güney sahillerine, küçük bir ekip yunanistan üzerinden italya tarafına çıkacak, yine aynı tarihlerde edirne bulgaristan tarafına gidecek kişiler var. bizde mersin tarafından kıbrıs düşünüyorduk bakacağız bakalım tarih yaklaşınca :flower:

bizde bayramı bekliyoruz, birkaç kişi karadenize, diğer bir ekip güney sahillerine, küçük bir ekip yunanistan üzerinden italya tarafına çıkacak, yine aynı tarihlerde edirne bulgaristan tarafına gidecek kişiler var. bizde mersin tarafından kıbrıs düşünüyorduk bakacağız bakalım tarih yaklaşınca :flower:
hayırlısı olursa ben de katılmak isterim

Son düzenleme:
abi videolar güzelde kırmızı ışıkta geçişler var ndn kiii

hangi video dan bahsediyorsun anlamadım ama, grup içinde güvenlikçilerimiz var uzun sürüşlerde kalabalık olduğumuz için önden gidip yol kestiği, araç trafiğini düzenlediği durumlarda güvenli geçişimizi yaparız.

+1 diyecemde neye göre diyeceğim çözemedim :thumleft:

Hayırlısı diyelim,bayram günü hele bir gelsinde büyük bir ihtimalle herkez kendine göre bir program yapacak gibi görünüyor. Bayram toplu sürüşte haber vermiyen bana bir Kg sucuk alsın.

KAVUNDA İSTERMİSİN amca :queen:

Hahaha valla hiç fenada olmaz hani :flower::thumleft::rendeer:

Bu arada sizlere güzel bir haber.Bugünkü POSTA Gazetesinin EGE ekinde yer alan haberde Ramazan Bayramanına kadar İzmir in en meşhur piknik alanlarından biri olan KARAGÖL ün acil yol çalışmaları başlamıştır.Asfaltlama çalışmaları bayrama kadar yetiştirilecekmiş. 22 km uzunluğundaki karagöl yolunda iyileştirmeler tüm hızıyla devam etmektedir.Olaya il özel idaresi kaymakamlık ve belediye el atmıştır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyi haber..... Artık yeni asfalta viraj yapmaya gideriz..... :))
Bu arada Amca sandalın macununu çektim... Sıra boya ve montajda....:flower:

İyi haber..... Artık yeni asfalta viraj yapmaya gideriz..... :))
Bu arada Amca sandalın macununu çektim... Sıra boya ve montajda....:flower:

Vayy anasını bu ne hız ne sürat...! Modelcilik işi altındaki süpersonik motora benzemez aman diyeyim dikkatli çalış sonra bu işin geri dönüşü yok.Ama el çabuk diyorsan süpersin valla.Ellerine sağlık gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.Yarın akşam hepberaber oradayız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar