[İzmir - MT]

Herkese merhaba, motosikletler ile ilgili bilgileri okumaktan il grupları nasıl olmuşsa dikkatimden kaçmış. Keşke daha önceden farketseymişim bu sayfayı, muhabbetler ve resimler çok hoşuma gitti. Bende Balçova'dayım ismim Onur. 250cc Kanuni Tiger S motosikletim var. Uygun bir gezi veya buluşma olursa katılmak, sizlerle tanışmak isterim.
Bu arada ayarının yapılması maksadıyla amortisörü dağıtıp tekrar toplayacak tanıdığınız ya da bildiğiniz iyi bir usta var mı? Herkese keyifli sürüşler.

Aramıza hoş geldiniz. Gezi programı hakkında ileride bir uygulama olursa grup başkanımız buradan gerekli bildirimleri yapıyor.

---------- Post added 04-08-2011 at 00:17 ---------- Previous post was 03-08-2011 at 23:51 ----------

Alp_Tunay sana vermeye çalıştıklar 4 m2 Konturplak valla artık bizim dişimizin kovuğuna yetmiyor. :queen:

Demekki baya kendimizi aşmışız yahuuu :rendeer::flower::thumleft:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Maşallah Pinokyo gibi adamsın..... :cherry:

Yarına biraz getirsene.... Uğraştırma beni..... :queen:

Hepinize sonsuz teşekkürler bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. İftardan sonra yanınızdayım bu akşam.

akşam semavere gelebilirim ben de bir aydır moralimden dolayı katılamadım umarım akşam görüşürüz :)

merhaba arkadaşlar,
motrumla ilgili akü problemi yaşıyorum..
12 v 12Ah akü arıyorum acaba nereden bulabilirim. şuan için elim biraz dar çok iyi marka aramıyorum. işimi görsün ve çok da pahalı olmasın.. yardımlarınız için teşekür ederim.

selamun aleyküm arkadaşlar ben motorumla izmirden antalyaya gitcem 1 veya 2 hafta sonra gitcek arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz..hepinize slmlar:)

merhaba arkadaşlar,
motrumla ilgili akü problemi yaşıyorum..
12 v 12Ah akü arıyorum acaba nereden bulabilirim. şuan için elim biraz dar çok iyi marka aramıyorum. işimi görsün ve çok da pahalı olmasın.. yardımlarınız için teşekür ederim.

hocam klv 1000 e biniyorsun. oyle üçkuruş az verip 1 yılda ömrü bitecek dandik akü alcağıma gider 150-200 verip kaliteli alırım. yinede sen bilirsin.

İzmir-MT Günaydın. Tüm dostlara sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bol kazançlı bir hafta diliyorum.

hocam klv 1000 e biniyorsun. oyle üçkuruş az verip 1 yılda ömrü bitecek dandik akü alcağıma gider 150-200 verip kaliteli alırım. yinede sen bilirsin.
hocam doğru söylüyorsun ama şuan için durum bu.. ayrıca dandik aküyle bir yıl binmek hiç binmemekten iyidir. şuan binemiyorum mesela..

Selam abi nerede ve nezaman olduğunu yazarsanız bende gelmek isterim sizlerle tanışmak isterim saygılar..

Dün akşam bi gezeyim diye çıktım sitenin yolunda gidiyorum 20-25 km de vizör açıktı arının gelişini çaresizlikle izledim kaskımdan içeri girdi ve sağ kaşımın yanından soktu aılar içinde çektim motoru sağa çıkardım kaskı... ve bugün gözüm yüzüm şişti şuan çok kötü hissediyorum kendimi.. doktora gideceğim..

Dün akşam bi gezeyim diye çıktım sitenin yolunda gidiyorum 20-25 km de vizör açıktı arının gelişini çaresizlikle izledim kaskımdan içeri girdi ve sağ kaşımın yanından soktu aılar içinde çektim motoru sağa çıkardım kaskı... ve bugün gözüm yüzüm şişti şuan çok kötü hissediyorum kendimi.. doktora gideceğim..

Gelmiş geçmiş olsun.Umarım önemli ciddi birşey yoktur.

Moderatör (forrap)
Oğuzhan geçmiş olsun.Alerjin yoktuysa bi müddet şişiklik yapmasından başka birşey çıkacağını sanmıyorum.Tabi ki gözük sen yine doktora.
Buluşma inciraltında turkuaz a gelmeden önce gurme restaurant ın karşısından sahile giriceksin,sahilde oluyor grup,tüten dumanı takip et o seni doğruca semavere götürecek..

benimde gelme ihtimalim var bu akşam. ne alınır ne yenir bilmiyorum. her gelenin getirdiği bişey varsa bilelim elimiz boş gelmesin :)

Moderatör (forrap)
Her ilk kez aramıza katılan gelirken 4 kg kadar sucuk getiriyor:cat: Bu gelenek yıllardır sürer..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar