[İzmir - MT]

15-16-17 temmuz 2011 balıkesir edremit hanlar mevkiinde (kaz dağları) motorsiklet şenliği var. Duyurulur

İzmir-MT Ailesi ve değerli dostlarım; Müslüman aleminin BERAT KANDİLİ 'niz mübarek olsun. Hayırlı Kandiller,Hayırlı Cumalar.

Benzinin perakende satış fiyatı bugünden geçerli olmak üzere 10 kuruş artırıldı.

Akaryakıt dağıtım şirketlerinden derlenen bilgiye göre, kurşunsuz benzinin litre satış fiyatı, bugünden geçerli olmak üzere 4,23 kuruştan 4,33 kuruşa yükseltildi.

Akaryakıt ürünlerinin perakende satış fiyatı, dağıtım şirketlerine ve şehirlere göre birkaç kuruş değişebiliyor.

merhaba arkadaşlar gördüğünüz üzere benzin fiyatları aldı başını gidiyor varmısınız bu durumu güzel bir kortejle protesto edelim izmirde

bu aksam saat 20.00 de cumhuriyet meydanında sehitleriiz anısına kortej yapılacak arkadaslar..

musait olanların bayrağı ile gelmesi sesimizi duyurmamız acısından daha etkili olur...

ulaşmak isteyen olursa 8 den itibaren alsancak'ta olucam

0539 704 82 37 erhan

[İzmir-MT] Ailesi; Hepinize sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bol kazançlı bir hafta diliyorum.Sevgi ve Saygılarımla. :rendeer::cat:

Nerdesiniz millet kimseden ses çıkmıyor. Sıcaklar mı çarptı. Hafta sonu Balıkesir motosiklet festivaline gittim. En kısa zamanda fotoları yüklerim.

Nerdesiniz millet kimseden ses çıkmıyor. Sıcaklar mı çarptı. Hafta sonu Balıkesir motosiklet festivaline gittim. En kısa zamanda fotoları yüklerim.

Vayyy yakışır kardeşimize.Valla bizlerde gitmek istiyorduk ama grupta programlamada bölünmeler olunca vede bizzat bende benzin parasıda kalmayınca Balıkesir MOTOFEST hayal oldu. :farao::pale::pr:

karavanla Karadeniz turuna çıktık arabada arıza çıkınca Sinop'tan geri dönmek zorunda kaldık...
tam motosiklet yolu

Düzce gölyaka

Düzce gölyaka ormanları

Düzce gölyaka güzeldere şelalesi

Bolu abanttayız

Safranbolu evleri

safranbolu lokumcusu

Safranbolu-Bartın yolu,tam motosiklet yolu

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------

Daha devamı gelecek şimdilik resimler bu kadar görüşürüz,herkese selamlar

Harika yerler motorlarımızla gidip görmek lazım.Ancak beni en çok mutlu edense karavan ile bile gitmiş olsanız MT şapkamız hep yanımızda :) Abim süpersin valla.

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:08 ----------

grup gidelim deseydi kışlık montunu satıp benzinmi alacaktın :queen:
Canım abim benim :cat: Olsun gerekirse evde takım taklavatı satardık yahuu bu sıcaklarda zaten gemi memi yapılmıyor :thumleft::queen:

Sevgili kabataşlı öncelikle kendini çok özlettin . ama iyi oldu bu resimleri gördükten sonra kısmet olursa bu yollarımotorlarla gezeriz inşallah fotoğrafların devamını bekliyoruz

Moderatör (forrap)
Kabataşlı güzel fotoğraflar abi,araç da arıza yapmasa tam süper olacakmış.Vardır bunda da hayır:cat: O lokumcudan MT ye yetecek kadar lokum almadıysan vay haline yalnız ben söyleyim :p

Ohhh ohh ne güzel fotolar abey...devamını bekliyoruz bu fotoların ona göre...Karavan arıza yapmasa iyi olacakmış ama geçmiş olsun geldiğinde görüşrüz...Geçmiş olsun gözümüz yollardaaaa

Hay Allah acaba bizde ne yapsak, Yücel abicim o güzel Karadeniz sahillerini tam gezmek için bizde motrumuzun arkasına ufak bir römork mu yaptırsak ne :cherry: Motorlarla herhalde yavaş yavaş içimize sindire sindire bir ayda gezeriz.

Tekrar gelmiş geçmiş olsun abicim Allah beterinden saklasın elbet vardır bundada bir HAYIRR. Yeterki siz ailece sağ salim bir gelin yine oralar gezilir görülür.

Birkaç resim daha
inebolu-cide yolu Gideros koyu

Amasradan balık yemeden gidilmez

Amasra Turkuaz balık restorant

Amasra halk plajı

Kastamonu cide sahili

Gideros koyu

Öncelikle herkeze merhabalar arkadaşlar.Motosiklet eksoz tamiri yapan bir yer biliyormusunuz eksoz orta alt kısmından patlama yapmış.Birkaç yere sordum ama araba eksozu ile uğraştıklarını söylediler.Herkeze kazasız sürüşler.

Tayyim Usta var halkapınarda izmir sümerbank basma sanayi yanında izmirde bu isi en iyi yapan adamdir

KBC

Arkadaşlar motorumu sattım :( inş. ileride yine almak nasip olur. Sizlere kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Biyere gitmiyorum yine aranızdayım :)

hayırlı olsun dilerim sağlık sorunlarıda sorunsuz hallolur mutlu bir şekilde yeni motoruna binersin :cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar