[İzmir - MT]

cumartesi adaya gel ben sana ilaç vereyim ( havuza girmek yok ) sen hastasın :p

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mehmetcalli35, fusur-35, byokko+, KaPTaNHaSaN+

Sanırım millet konuşmama hakkını kullanıyor...

amcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hafta sonu gezi var adaya gidiyoruz. Hava durumu ile ilgili olarak bizi aydınlatırmısın... Yağmur var mı? Yağmur!...........:queen::queen::queen:

Biraz fotoğraf yükleyimde forum canlansın :cat:

Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu MYO Makina bölüm 2. Mehmet ÇALLI karşınızda :cherry:

24822517821984223675310.jpg

By mehmetcalli35 at 2011-06-13

24733417822178223655910.jpg

25052117822014557005610.jpg

Son düzenleme:
YAĞMURDAN KORKAN EVDEN ÇIKMASIN serbest süreceğiz toplantı mekanı önder camp herşey simultane, program yok, sınır yok,mekan var,zaman yok :cat:

YAĞMURDAN KORKAN EVDEN ÇIKMASIN serbest süreceğiz toplantı mekanı önder camp herşey simultane, program yok, sınır yok,mekan var,zaman yok :cat:

wooooow iyiymiş.. o zaman ben cumadan gider ve camptaki en gölge en rahat en yeri kaparım ... :p :queen::queen:

wallla bugün baya bi yağmur yağdı herhalde amcaya yakın yerlerde geziyordum neyse olur böyle aksilikler yağmurdan mı korkacaz canım....:queen::queen:

Uleeennn,bende diyom nerden geldi bu yafmur böle,eh amcaaaaa alacağın olsun,bizim muhite geldinde bir haber vermedin ha.:cyclopsan:cherry::queen::rendeer:

arkadaşlar hafta içi manisa salihliden izmire rasgele bi kumsala kızarkadaşımla beraber gezi yapmak istiyorum ancak izmire girdikten sonraki yolları bilmiyorum. eğer yardımcı olabilme imkanı olan bi arkadas warsa bana telden ulaşırsa sevinirim. bu vesileyle tanışmış oluruz. şuanda kesin değil ama siz ulaşın mesajlaşırız kesinleşirse bulusuruz kesinleşmezse sonraya kalır. zaten bu yaz 4-5 defa izmire gelmek istiorum :)

tel. (05069155280) [avea]

Yiğitler dönüşü fena hastalandım ama şimdi iyiyim,perşembe semaverde buluşuruz.Birkaç resim de motokurtla birlikte yaptığımız bodrum-datça-köyceğiz gezimizden.Not bu resimler motokurtun objektifinden çıkmıştır:mrgreen:

gemiye bindiğiniz anda ( yani karayoluyla temasınız kesildiğinde) sigortalarınız geçerli olmuyor BİLGİNİZE :pr:

yücel abi resimler çok güzelmiş valla kıskanıyorum sizi bende emekli olmak istiyorum yaa :pr: perşembe semaverde görüşmek üzere.

amcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hafta sonu gezi var adaya gidiyoruz. Hava durumu ile ilgili olarak bizi aydınlatırmısın... Yağmur var mı? Yağmur!...........:queen::queen::queen:

Selamün Aleyküm cümleten hayırlı geceler.Canım kardeşim şimdi baktım inceledim,perşembe akşamı gökgürültülü sağanak ondan sonra Cuma,Cumartesi ve Pazar günlük güneşlik ortalama hava sıcaklığı 30 derece Allah nasip ederse hafta sonu adaya gelirim,lakin evde badana devam ediyor heryer savaş alanı perşembe ve cuma günü doğalgaz sayacı gelicek takılacak hafta sonu gazımız verilmiş olur bizimkiler perşembeden geliyor köyden o yüzden bu hafta sonu için durumum kıritik ve semaverede söz veremiyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gemiye bindiğiniz anda ( yani karayoluyla temasınız kesildiğinde) sigortalarınız geçerli olmuyor BİLGİNİZE :pr:
Gemiye bindiğin anda motorun kaskosu biter..Ama geminin kargo kaskosu başlar.... Motorun değerini bildiren bir belge ile geminin kaskosundan faydalanabiliyorsun....
Herşey güvencede..Meraklanma sen... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Yanlız anlamadığım nasıl gezi bu...Datçadan vapura binmişler... Denizliden de trene mi yüklediler motoru?....
Nasıl bir moturlu gezi bu yahu... :farao::farao::farao: Beğenmedim :cherry::cherry::cherry:

Gemiye bindiğin anda motorun kaskosu biter..Ama geminin kargo kaskosu başlar.... Motorun değerini bildiren bir belge ile geminin kaskosundan faydalanabiliyorsun....
Herşey güvencede..Meraklanma sen... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Yanlız anlamadığım nasıl gezi bu...Datçadan vapura binmişler... Denizliden de trene mi yüklediler motoru?....
Nasıl bir moturlu gezi bu yahu... :farao::farao::farao: Beğenmedim :cherry::cherry::cherry:

Datçadan vapura bindik,Ankarada indik:queen:sonra motokurtun benzini bitti ben iple :mrgreen:bağlayıp getirdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar