abi yanlız herkesin gözler kaymış şimdi bide piste gidicez sonrasına bakarız artık :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yok yok bu grupta aklı başında adam yokbir kere daha anlaşıldıki ne yaparsak yapalım bu İZMİRDE motorcular bu işin hakkını veriyor :queen:
Uyumak istiyorummmm :queen: :queen: :queen:
Ne uyuması leyn.r: Hepinizin evininin önüne gelip davul çalıcam. Benim kız uyumadı hala.
ale:
sizki; MT nin aslanları bir semaver,bir dilim sucuk için km lerce yol yapmış, motorları asfaltlardan aşırmış, kamyonete bindirmiş kaçırmış,bir pist antremanı sonrası yağmurdan korkmamış yiğitlerde gaz açmış bir sitenin üyelerisiniz bir UYKUYA mı teslim olacaksınız
tez çelik atımı hazırlayın SEFERE çıkıyoruz hedefimiz ÇORBACI gazanız mübarek olsun :queen:
sizki; MT nin aslanları bir semaver,bir dilim sucuk için km lerce yol yapmış, motorları asfaltlardan aşırmış, kamyonete bindirmiş kaçırmış,bir pist antremanı sonrası yağmurdan korkmamış yiğitlerde gaz açmış bir sitenin üyelerisiniz bir UYKUYA mı teslim olacaksınız
tez çelik atımı hazırlayın SEFERE çıkıyoruz hedefimiz ÇORBACI gazanız mübarek olsun :queen:
Yine iyi eğlenilmişHaberimiz olsa gelirdik ::lac::
Çamur yapıcam bundan sonra
Herkese iyi haftalar..
Motoru sattım, parasıyla 1980 model D1210 Ford kamyon aldım.:cherry: Korkun artık benden , çektiklerimin intikamını alıcam sizden:queen: