[İzmir - MT]

Evet Wallace, tayinim çıktı bnm Diyarbaıra, gitmeden tekrar buluşalım görüşelim dedim :)

hayırlısı olsun agustosda ordasın anladığım kadarıyla. haberleşelim bir akşam buluşalım eski dostlar iki muhabbet edelim

Yeni motor alanlara hayırlı olsun...
Bayadır giremiyodum fırsatını buldum bi bakınayım dedim sevindim...
En kısa zamanda görüşmek üzere...(07-07/2011):)

of of of şafak çok karanlık. bu ne be adam mı öldürdün. benim botta bile 42 yazıyordu.:))) alt devre hadi bakalım hayırlısı vakit su gibi geçer anlamazsın bile:cat:

Sen pc nin başında mısın ne:bounce: ne biçim askersin sen,içtima,mıntıka temizliği,mutfak görevi,karavana (atış dahil) yok mu :)

abicim keşke askerliği bende böyle yapsaydım. bazen günde 5 hatta 6 defa içtima aldıklarını bilirim. hele bir pazar içtima manyağı yapmışlardı.:)

Herkese selam,topic hareketlenmeye başlamış :)

Özer abi,Wallace ve Bekir teşekkürler :cat:

baharda kuşlar gibi kıpırdadık. içimizde yol yapma aşkı yattık pusuya bekliyoruz.

herkese selamlar saygılar ; özer abi sağolasın sizleri görmek ne güzel böyle mutlu oldum , forrap hayırlı olsun kazasız belasız inşallah, wallace sende hoşgeldin gelmiş geçmiş olsun :) mt izmir de hareketlilik inşallah cuma görüşmek dileğiyle ......

herkese selamlar saygılar ; özer abi sağolasın sizleri görmek ne güzel böyle mutlu oldum , forrap hayırlı olsun kazasız belasız inşallah, wallace sende hoşgeldin gelmiş geçmiş olsun :) mt izmir de hareketlilik inşallah cuma görüşmek dileğiyle ......

vay cüneytim kardeşim nasılsın? çok oldu görüşmeyeli.

Moderatör (forrap)

Ooo kimleri görüyoruz :) Bizde seni görmekten mutlu olduk,cuma günü yüzünü görünce daha da mutlu olacağız :)
Teşekkürler hayırlı olsun dileğin için.

Ne güzel herkes buralarda,ufak bi hareket bekliyormuş herkes:cat:

Super Moderator
Hakikaten özlemişiz buradan böyle yazıların akar gibi geçmesini:) Hep böyle gider umarım...

Tuncer, İstanbul'da da gördün işte dip dibe olduğumuz adamlar kaç aydır kaç zamandır yüzünü göremiyoruz diyorlar, haziran ortasına kadar şu baş kaşıyamama evresini atlatmayı planlayıp, ondan sonrasına "umarım" diyorum artık...:)

Merhaba Cüneytim komserim:) Cuma akşamı hep birlikte olmak üzere bizlerde üzlemişizdir beya:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------

Hakikaten özlemişiz buradan böyle yazıların akar gibi geçmesini:) Hep böyle gider umarım...

Tuncer, İstanbul'da da gördün işte dip dibe olduğumuz adamlar kaç aydır kaç zamandır yüzünü göremiyoruz diyorlar, haziran ortasına kadar şu baş kaşıyamama evresini atlatmayı planlayıp, ondan sonrasına "umarım" diyorum artık...:)

eee..ne bekliyorsun? sende atla gel artıkın Olcan kardeş:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hakkatten..Uzun zaman oldu..1 ay falan.... :p:p:p arayı uzatmayalım... :p

Ee artık olsun... Ummak la umman aşılmaz... :p:p:p
Gene başladıın aynı hikayeye.... Gelcem de gelcem... :queen::queen:

Sen pc nin başında mısın ne:bounce: ne biçim askersin sen,içtima,mıntıka temizliği,mutfak görevi,karavana (atış dahil) yok mu :)

Yok abi pc başında değilim o saydıklarının hepsi var hemde baya babası var mühimmat bölüğündeyim sadece o saydıklarınla kalmıyoruz ne yazıkki....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------

Az daha sık la dişini temmuzun 7 sinde geliyorum ben...
Ama 2011 de:p:cherry::cherry:
Ben size söyliyim ben askerden gelirim olcan hala geliyorum gelicem geldim der ama gelmez :p:queen::queen:

Motosiklet dostu arkadaşlara selamlar.Wallace hocam hoşgeldin geçmiş olsun.Etkinliklere fazla katılamasamda gözüm forumda kalbimiz ise hep sizlerle yeni sezon hayırlı olsun.

Ben size söyliyim ben askerden gelirim olcan hala geliyorum gelicem geldim der ama gelmez :p:queen::queen:

ben gittim geldim arada olcan geldi mi izmire?:p

Motosiklet dostu arkadaşlara selamlar.Wallace hocam hoşgeldin geçmiş olsun.Etkinliklere fazla katılamasamda gözüm forumda kalbimiz ise hep sizlerle yeni sezon hayırlı olsun.

vay alico96 hocam nasılsın? çok uzun zaman oldu görüşemedik. keyfin sıhattin umarım yerindedir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Adamın adı Olcan138..
İzmirde ona lakap takıcaz...
Gelcem216.........:queen::queen::queen::queen:

DİP NOT :: Şimdi ''Bu bayat esprilerden bıktık yazıcak'':cherry:

Eskilerle görüşmek güzel olacak.... Uzun aradan sonra...:cat:

Son düzenleme:
Adamın adı Olcan138..
İzmirde ona lakap takıcaz...
Gelcem216.........:queen::queen::queen::queen:

DİP NOT :: Şimdi ''Bu bayat esprilerden bıktık yazıcak'':cherry:

Eskilerle görüşmek güzel olacak.... Uzun aradan sonra...:cat:

Aynen, Güzel bir akşam olacağı kesin...şamatası bol olacak:mrgreen:

Super Moderator
Ne dedikodu dönmüş arkadaş ya..:mrgreen:

Karşılıklı ben İzmir'e geleceğim, biz de İstanbul'a geleceğiz zaten...diye diye geçiyor işte zaman, bakalım kim bozacak bu döngüyü:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Denizli İl Temsilcisi
denizli mt olarak ağustos 17 gibi bi ziyeretinizi düşünüyoruz alışveriş amaçlı denizlide aradığımı bulamıyorumda pek izmirde alpinestar mont çeişidi bol olan mağzalar mevctmu

sevgili arkadaşlarım hepinize merhaba.geçen hafta sezonun açılması ile motor kazalarıda artmaya başladı.dediğim gibi geçen hafta yine bir arkadaşımızı fırat ı hakkın rahmetine ugurladık.ailesine ve tüm sevenlerine baş salığı diliyorum.hepinizden ricam biraz dikkat kendinizi sevdiklerini biz dostlarınızı lütfen düşünerek motorlarınızı sürün.kazasız belasız saglıklı mutlu sürüşler ve bir sezon diliyorum.esenkalın.kardeşiniz dostunuz.

sevgili arkadaşlarım hepinize merhaba.geçen hafta sezonun açılması ile motor kazalarıda artmaya başladı.dediğim gibi geçen hafta yine bir arkadaşımızı fırat ı hakkın rahmetine ugurladık.ailesine ve tüm sevenlerine baş salığı diliyorum.hepinizden ricam biraz dikkat kendinizi sevdiklerini biz dostlarınızı lütfen düşünerek motorlarınızı sürün.kazasız belasız saglıklı mutlu sürüşler ve bir sezon diliyorum.esenkalın.kardeşiniz dostunuz.

abicim başımız sağolsun. allah tüm sevenlerine ve yakınlarına sabır versin. dediğin gibi düşünerek dikkatlice kullanmalıyız.
sevgilerle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar