[İzmir - MT]

merhabalar,

2006 ve uzeri Yamaha Majesty 400cc scooter ariyorum arkadaslar haberiniz olsun..

grnt0014t.jpg

grnt0015r.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 ----------

koy o zman=) gun gece yollamısın pc basında deıldım ben =)

:cat::cat::cat:

İyi akşamlar herkeze nasılsınız ? Utku, Erhan abi hayırlısı olsun daha güzelleride olur umarım. Bende sattım benim yamahayı yayan geziyorum artık. Umarım kavusurum istediğim motora :) Çok özledim herkezi en kısa sürede görüşmek dileğiyle...

Sanada hayırlı teskereler... Şafak az kalmıştır.. Tadını çıkar... :p:p:p
evet ya az kaldı. atarsa 62 mi ne. nasipse tam sezonda orayım.

wallace bu haftaki geziyi hiç görme o zaman sen yoksa bir süre daha görevin uzayacak :wiinkk::queen:

ya sorma içim gitti neyse harbi kara kaplı defterim var asker malzemecisinden aldım. oraya yazıyorum bunları:)

firar edecemde otobüs bünyeme dokunuyor. dört tekerle firar edecek adam mıyız biz bekir. sen ne zaman gidiyon torun tombalak.

Wallaceyi bilmem de senin firar edeceğin kesin...... Hele bi yaz gelsin.... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

ya onu çıldırtmak benim boynumun borcu:queen::queen::queen:

grnt0014t.jpg

grnt0015r.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 ----------

:cat::cat::cat:

işte bebeeeeeeeek =)))))))))))

İyi akşamlar herkeze nasılsınız ? Utku, Erhan abi hayırlısı olsun daha güzelleride olur umarım. Bende sattım benim yamahayı yayan geziyorum artık. Umarım kavusurum istediğim motora :) Çok özledim herkezi en kısa sürede görüşmek dileğiyle...

saol kardesım senın ıcınde hayırlısı:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar