- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
izmir uyumaz bir köşede saldırı planı yapıyordur güneş çıktığı anda yollar bizimdir :queen:
Ne güneşi.... Mis gibi yağmur yağıyor... Tam Uzamalık..... :cat::cat::cat:
izmir uyumaz bir köşede saldırı planı yapıyordur güneş çıktığı anda yollar bizimdir :queen:
İhtiyar kaşınıyosun alttan alttan seviniyon bakıyomda...::cekic::::cekic::O hooo.... İzmir uyumuş....
İyi akşamlar İzmir.. :rendeer:
Arkadaşlar merhaba ya sizden bir bilgi almam lazım acil tarafından.Eşrefpaşadan bozyaka dönen kavşağın orda büyük bir motorsiklet mağzası vardı o mağazanın ismi ve de varsa site bilgilerini alabilirmiyim.lütfen beni bu sıkıntıdan kurtarın..
yaaa kimse birbirini özlemedi mi kardeşim
hadi artık bir toplaşalım soğuk günler bitti sokağa cıkma yasağı son buldu :queen:
Herkese iyi akşamlar..
Bu hafta artık bu durağanlığa bir son verelim dedik..
Bu cuma günü yapılacak olan toplantının topici;
http://www.motosiklet.net/forum/etk...-[mt-izmir]2010-un-ilk-bulusmasi-5-subat.html
Bu da,
Eee pazar da bunun üstüne bir gezi gider topici ;
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/72176-[mt-izmir]-7-subatta-ne-yedi-gezisi.html
Ne diyim..Görüşmek üzere :wiinkk:
tuncer saçları kesmişsin :farao: :cherry:
tuncer saçları kesmişsin :farao: :cherry:
Sana yıllar önce bulaşan saçkıran hastalığı banada bulaştı abiGerçi kökleri duruyor hala,seninkiyle aynı versiyon değil hastalık
İyi iyi,en azından yaşadığınızı belli ediyosunuz aradaBirde lokma masrafı çıkmıyor..
![]()
Hey gidi eski günler be..Yolumuza ışık saçardın (karşı şeritten gelenin kafanda bıraktığı far yansıması ile)..
Özledik vallahi,laf olsun diye değil,ciddi ciddi özledik:cat:
lodos umu modifiye zeytinlerimi :queen:
ne kadar kesmiş![]()
bu arada denizli buldan ilçe jandarmadayım yolu düşen olursa beklerim. çay 15 kuruş, kahve 25 kuruş limitsiz içebildiğiniz kadar benden
haftasonu gezinize katılmak isterdim ama hem konu kilitli hemde benim çarşı kilitli o yüzden gelemiyorumyaza bol bol gezeriz
izmire ve tüm dostlara selamlar
bu arada denizli buldan ilçe jandarmadayım yolu düşen olursa beklerim. çay 15 kuruş, kahve 25 kuruş limitsiz içebildiğiniz kadar benden![]()