izmir yine farkını belli etti. üstü açık kırmızı şavrole ile (müzik tesisatlı) başka kortej yapan olabilir mi 
Yemişler seni :mrgreen:
izmir yine farkını belli etti. üstü açık kırmızı şavrole ile (müzik tesisatlı) başka kortej yapan olabilir mi![]()
iyi Haftasonları izmir MT
slm arkadaşlar eskişehirden bir motoru izmire getirmemiz gerekiyo motorun markası bisan senatör 150 ücreti karşılında bunu nasıl getiririz tabi en uygun koşulda bana yardım ederseniz sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------
arkadaşlar hepinize slm eskişehirden bir motor aldım izmire nasıl getireceğimizi ( en uygun şekilde kargo.nakliye kamyon v.s ) bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz
slm arkadaşlar eskişehirden bir motoru izmire getirmemiz gerekiyo motorun markası bisan senatör 150 ücreti karşılında bunu nasıl getiririz tabi en uygun koşulda bana yardım ederseniz sevinirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------
arkadaşlar hepinize slm eskişehirden bir motor aldım izmire nasıl getireceğimizi ( en uygun şekilde kargo.nakliye kamyon v.s ) bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz
:cat::cat::cat:En son TREN e yükleyebilirsin.... Hem daha ucuz hemde sağlam olur... Detaylarını Gar müdürlüğünden alırsın..Biz burda ne söylesek yalan olur.. :cat::cat:
cuma için terasa topic açılmış. benim gibi görmeyenler olmuştur mutlaka. herkese sıcak, az yağmurlu bol kazançlı haftalar
Vallaha ben görmemiştim teşekkür ederim abi :rendeer:
İlk çay için bi güzellik yapabilirim :mrgreen:
Bardak çekme oyununda ödeşiriz kim devirirse o söyler çayları adil olsun ama dimi:queen:
ilk çay için güzelliğini kabul edebilirim. bardak çekme oyununa gelince yemezzzzlerrrr. kaç kişi oynayacak kaç balkon var ona bağlı:queen::queen::queen:
iyi akşamlar ahali![]()
eywallaa Meto sanada ii akşamlar :cat:
ohoo sen yaşıon mu abi yaw:queen: