Bu sefer avni abi birinciliği kaptı ama 
Bu sefer avni abi birinciliği kaptı ama![]()
Bugün Hasan abi ile konuştum tekrar ameliyat olucakmış (şubat gibi) araba kullanabiliyomuş fakat dizini 30 dereceden fazla bükemiyomuş fizik tedavi görüyomuş hepinize çok selamı var...
BamBam Hasan diye hatırlatma yapayım.... :cat::cat:
Tabiiki...Yanlız bu sefer sen mini etek giyip şemsiyeyi tutacaksın...:queen::queen::queen:vay bambamdan iyi haberler gelmiş sevindim. ee tekrar ne zaman pistlere dönecek. dönerse gene startta padokta adama şemsiye tutacak mıyız?
vay bambamdan iyi haberler gelmiş sevindim. ee tekrar ne zaman pistlere dönecek. dönerse gene startta padokta adama şemsiye tutacak mıyız?
Bu sezon yok önümüzdeki şubat ameliyat olucak ve yaklaşık 1 yıl yarışlardan uzak duracakmış yani kısacası ben askerdeyim diye yarışmıcak:queen::queen:
Benim askerden gelmemi beklicek :cherry:
Bu sezon yok önümüzdeki şubat ameliyat olucak ve yaklaşık 1 yıl yarışlardan uzak duracakmış yani kısacası ben askerdeyim diye yarışmıcak:queen::queen:
Benim askerden gelmemi beklicek :cherry:
benim sülalede bir paşa var. ama tercihim daha da kısa yapmaktan yana:queen:Sen 12 ay mı yapıcan askerliği?... :wiinkk::wiinkk::wiinkk: Paşa torunumusun?...:wiinkk::wiinkk:
Arkadaşlar cumhuriyet bayramı ile ilgili motorlu gezi falan yapılmayacak mı ?
Sizin askerlik biter mi?..... :queen::queen::queen::queen:demek ki beni de bekleyecek desene
benim sülalede bir paşa var. ama tercihim daha da kısa yapmaktan yana:queen: