[İzmir - MT]

arkadaşlar haftasonu için urla veya çeşme tarfına geçecek arkadaşlar dikkatli olsun sitelerden sonra urla girişindeki ışıklara kadar trafik kontrol oluyo bölge trafik oldugu için hiç af yok genelde radar oluyo ve tüm evraklarınızın tam olmasına özen gösterin saygılar...

yarin bende pistte olacağım bitane basımda bela 306 gti var onu satmaya uğraşıyorum bakalım ne olacak

arkadaşlar haftasonu için urla veya çeşme tarfına geçecek arkadaşlar dikkatli olsun sitelerden sonra urla girişindeki ışıklara kadar trafik kontrol oluyo bölge trafik oldugu için hiç af yok genelde radar oluyo ve tüm evraklarınızın tam olmasına özen gösterin saygılar...

bugün bizide ödemiş yolunda çevirdiler allahtan herşey tamdı:cat:

Ben apv 41 ile bugun de ordaydım yarında ... :)
Yarın yağmır olmazsa sıkı bir yarış var.. çekişmeli olacak kesinlikle. yağmur yağarsada çoğu ekibin yağmur lastikleri hazır. olmayana da 29 numara ile avni abi satıyor :)

sağol Metin hatırlatman iyi oldu Çeşme yollarında radara girmeyeyim :cat:

pistte görüşmek üzere arkadaşlar...

Hasan abi cengiz abimin dediği gibi bana doğruda sakın doğrultma düz yolda düşeriz sonra :mrgreen:

bugün bizide ödemiş yolunda çevirdiler allahtan herşey tamdı:cat:

amann abii pazar gidicek olsaydınız katılırdım size kardeşim ödemişte hem ziyaret hemde gezmiş olurdum:)

sağol Metin hatırlatman iyi oldu Çeşme yollarında radara girmeyeyim :cat:

:=) sen zaten hep kendin git kardeşini düşünme:queen: bi terslik olmazsa haftaya ybr alıyorum 2005 model braz yanki işi toplucaz agrdan artık napalım:cat:

Ben apv 41 ile bugun de ordaydım yarında ... :)
Yarın yağmır olmazsa sıkı bir yarış var.. çekişmeli olacak kesinlikle. yağmur yağarsada çoğu ekibin yağmur lastikleri hazır. olmayana da 29 numara ile avni abi satıyor :)

Bugun pistte gelecek arkadaşlarla görüşürüz..
Gelen arkadaşlarla bol bol fotoğraf çekiliriz :)
Girişteki kafeteryada olacağım.. iyi pazarlar..

Yarışa gidenlerin msjları şimdi okudum sanki biraz geç kalmışım :)
Nitekim yine de bazı izmir arkdaşlarla karşılaştık lafladık sağolasunlar.
Ayrıca yarıştaki kaza yapan arkadaş hakkında bilgi edinen olursa paylaşırsa sevinirim çok üzüldüm doğrusu.

iyi akşamlar arkadaşlar bugün piste idik çarşı ile beraber.güzel yarışlar oldu bir iki kaza dışında.çarşı sezona başlangıç yapmak üzere az kaldı .bizi izlemeye devam edinnn :)

iyi akşamlar arkadaşlar bugün piste idik çarşı ile beraber.güzel yarışlar oldu bir iki kaza dışında.çarşı sezona başlangıç yapmak üzere az kaldı .bizi izlemeye devam edinnn :)

pist çok fenaydı bugün :cyclopsan
izlemedeyiz oğuz abi, çarşı herşeye karşı :p
gezi olursa haberim olsun, güzel insanlarla yolun keyfi ayrı oluyor:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 PM ----------

ikiye bölünen motorun resimlerini çekmiştim pistin içinden ama telefonla pc arasında bağlantı kurulmadı bi türlü, yarın işyerinden hallederim artık :silent: yanına gittimizde kaza yapan arkadaşın gözleri açıktı ve inliyordu, umarım çok fazla birşeyi yoktur ciddi bir kaza atlattı :pr:

izlemedeyiz oğuz abi, çarşı herşeye karşı :p
gezi olursa haberim olsun, güzel insanlarla yolun keyfi ayrı oluyor:wiinkk:

:cat::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 PM ----------

ikiye bölünen motorun resimlerini çekmiştim pistin içinden ama telefonla pc arasında bağlantı kurulmadı bi türlü, yarın işyerinden hallederim artık :silent: yanına gittimizde kaza yapan arkadaşın gözleri açıktı ve inliyordu, umarım çok fazla birşeyi yoktur ciddi bir kaza atlattı :pr:

O kadar kötü mü yaa neyse geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 PM ----------

Hiç haber verme zaten abi sen piste giderken:salut:

O kadar kötü mü yaa neyse geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 PM ----------

Hiç haber verme zaten abi sen piste giderken:salut:

kötüydü kardeşim sorma, jeneriklere giren kazalar dışında gözümle gördüğüm en kötü kazaydı sanırım:pale:

Yarışa gidenlerin msjları şimdi okudum sanki biraz geç kalmışım :)
Nitekim yine de bazı izmir arkdaşlarla karşılaştık lafladık sağolasunlar.
Ayrıca yarıştaki kaza yapan arkadaş hakkında bilgi edinen olursa paylaşırsa sevinirim çok üzüldüm doğrusu.

kaza yapan bursalı bir arkadaşımızdı ilk kez yarışa bir dostumuzun ısrarıyla girmişti :salut: ve maalesef pistten çıktıktan sonra kaybettik hepimizin başı sağolsun allah ailesine sabır versin :salut: elimizde kaza anında çekilmiş resimler var yakında kaptan hasan paylaşacaktır

bu olay bize acı bir hatıra olarak kalacak fakat istanbuldan katılan ve bizim desteklediğimiz AVNİ PALA arkadaşımız kazanın olduğu yarışta 1. oldu buna rağmen hüzünlü olarak kupasını aldı ve bu kupayı yakın tarihte kaza yapan HASAN KAYA adına aldığını ve ona hediye olacağını söyledi :wiinkk:

kaza yapan bursalı bir arkadaşımızdı ilk kez yarışa bir dostumuzun ısrarıyla girmişti :salut: ve maalesef pistten çıktıktan sonra kaybettik hepimizin başı sağolsun allah ailesine sabır versin :salut: elimizde kaza anında çekilmiş resimler var yakında kaptan hasan paylaşacaktır

bu olay bize acı bir hatıra olarak kalacak fakat istanbuldan katılan ve bizim desteklediğimiz AVNİ PALA arkadaşımız kazanın olduğu yarışta 1. oldu buna rağmen hüzünlü olarak kupasını aldı ve bu kupayı yakın tarihte kaza yapan HASAN KAYA adına aldığını ve ona hediye olacağını söyledi :wiinkk:

Başımız sağolsun Allah gani gani rahmet eylesin:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar