[İzmir - MT]

cumartesi bizde viper75imle beraber yola çıkacağız. ama bizim istikamet belli. sabah 10 gibi yola düşüp Ezine'ye ordan geyikli'den bozcaada'ya gidiyoruz. pazar akşamı da izmire döneceğiz. isterseniz buyrun gelin:cat:

abi sizin gezi baya bi komplikeymiş biz daha basit bişiler yapcaz.size ii eğlenceler kazasız belasız gidin gelin...:rendeer:

yok galiba kimse bize katılcak?? gökalp nerlerdesin ya hadi bi ses ver ne işin var yarın

kaptan senin teklif ne çalışıyon mu yarın?

Erman abi geziye bende katılırdım ama yarın fuarda (pet show) görevliyim. O yüzden gelemem.

Cumartesileri çalışmıyoruz biz de...
Yarın servisten randevu aldım. öğleye kadar açık ya yükseliş.. fen balatalarımı felan değiştireceğim. yarın işin yoksa buyur gel serviste hem canım da sıkılmaz benimde. :)
sabah erkenden giderim öğleni bulur heralde..

Lem sen maaşı Çay,Benzin, gezmelerde yiyon.....:p:p Ne para varmış sende..... Bitmek bilmiyor...:queen::queen::queen:

Bidakka oturun la....:wiinkk::wiinkk:

:queen::queen::queen: napalım niye para kazanıyoruz değil mi? abicim napalım gezmek lazım bozcaadanın şimdi tam zamanıdır.

gidilir gidilir de aynı gün dönülmez :)
yaw pazar akşamüstü dönüşümüz.:)

abi sizin gezi baya bi komplikeymiş biz daha basit bişiler yapcaz.size ii eğlenceler kazasız belasız gidin gelin...:rendeer:

teşekkürler kardeşim geldiğimizde beraber inşallah bir yol yaparız:cat:

doğru sölüyon VALLACE. gezmenin tam zamanı ..fırsatımız olsa bizde gelseydik..:pr: hele şimdi oralar mükemmeldir..:cat:

erman bu hafta off dayım..bizim vefat olayımız oldu ...onunla ilgilendik ..nasıl derim hatuna ben gezmeye gidiyom diye...:pale: siz mert le beraber toplanıp gidin bi yerlere..boş durmayın havalar güzelken.. size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum..gitceniz yeri yazın buraya ne olur ne olmaz...:cherry:

erman bu hafta off dayım..bizim vefat olayımız oldu ...onunla ilgilendik ..nasıl derim hatuna ben gezmeye gidiyom diye...:pale: siz mert le beraber toplanıp gidin bi yerlere..boş durmayın havalar güzelken.. size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum..gitceniz yeri yazın buraya ne olur ne olmaz...:cherry:
Başın sağolsun abi:rendeer:

Ödemiş diye düşündük ama hiç belli olmaz başka bi yerede kayabiliriz abi:cat:

Sabah 09:00da teker döner balçovadan sakin sakin gideriz 120km zaten kafamıza göre takılır en geç 16:00da dönüşe başlarız...

Son düzenleme:
cumartesi bizde viper75imle beraber yola çıkacağız. ama bizim istikamet belli. sabah 10 gibi yola düşüp Ezine'ye ordan geyikli'den bozcaada'ya gidiyoruz. pazar akşamı da izmire döneceğiz. isterseniz buyrun gelin:cat:

kardeşim sizin başka bir işiniz yok mu yav...otrurmusun siz biraz şurada yav..
Bu paraların kaynağı nedir bize de fısılda.. gömü mü buldunuz yoksa...
Artık senin gerçekten Hocalık yaptığından şüphe etmeye başladım ben ona göre...
Hani kimyacısın ya,ne tür kimya üretiyorsunuz bakem siz orda:queen:......
kırmızı sarı yeşil beyaz hııı hangisi...de bakem....hangisi hee...:mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 PM ----------

Başınız sağ olsun kardeşim..allah geride kalanlara sabır versin.

Moderatör (forrap)

Başın sağolsun abi ..

Allah rahmet eylesin.

başın saolsun abi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 PM ----------

Başın sağolsun abi:rendeer:

Ödemiş diye düşündük ama hiç belli olmaz başka bi yerede kayabiliriz abi:cat:

Sabah 09:00da teker döner balçovadan sakin sakin gideriz 120km zaten kafamıza göre takılır en geç 16:00da dönüşe başlarız...

aksam konusuruz son detayları mertim ben motoru yıkıyım cok kirli cıkıyorum simdilik

hani yarışta birlikte çay içecektik ( sende hanım köylü oldun :pr:)

başın sağ olsun abi :pale:allah rahmet eylesin :rendeer:

yok galiba kimse bize katılcak?? gökalp nerlerdesin ya hadi bi ses ver ne işin var yarın

kaptan senin teklif ne çalışıyon mu yarın?

Ermancım üzülerek söylüyorum ki gelmem imkansız,size iyi gezmeler bakarsın çapkın Mert bu sefer 2 tane ingilizle tanışır :p :cherry:

doğru sölüyon VALLACE. gezmenin tam zamanı ..fırsatımız olsa bizde gelseydik..:pr: hele şimdi oralar mükemmeldir..:cat:

sağolasın abicim. bu arada başınız sağolsun.

Ödemiş diye düşündük sakin sakin gideriz
kazasız belasız. sizde oralarda bir keşif yapın ben daha önce yapmıştım sonra topluca tekrar gidelim.

kardeşim sizin başka bir işiniz yok mu yav...otrurmusun siz biraz şurada yav..
Bu paraların kaynağı nedir bize de fısılda.. gömü mü buldunuz yoksa...
Artık senin gerçekten Hocalık yaptığından şüphe etmeye başladım ben ona göre...
Hani kimyacısın ya,ne tür kimya üretiyorsunuz bakem siz orda:queen:......
kırmızı sarı yeşil beyaz hııı hangisi...de bakem....hangisi

abicim onlar para etmiyor diye ben mavi yapmaya başladım. :queen::queen:

hani yarışta birlikte çay içecektik ( sende hanım köylü oldun :pr:)

yaw cengiz pist bu hafta keyifli olmayacak. asıl kasımda kenan sofuoğlu da gelecek yarışmaya. bende hazır bu fırsattan istifade edip rakının yanında yemek için peynir almaya gideceğim...:queen::queen:

neee wallace yarışı izlemeye gelmiyormu ?
yazık :)
gelmiyor kardeşim. sen kameranı bol bol aç ama piste yakın noktalardan açma, açarsan da kendini sağlama al. size iyi seyirler:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar