pazar günü izmir yarış pistinde bir grup gazlayacak.. bende izlemeye giderim heralde.. Gelmek isteyenlere duyurulur..
iyi hafta sonları ahali :rendeer: bol gezmeli kazasız belasız hafta sonları gecirin inşallah:cat::cat:
arkadaslar ızmır karabaglarda motosıklet ıcın elektırık tesısatı yapan bı yavuz abi varmıs elektırıkcı yavuz adresini ve telefonunu bılen varmı daha cok telefonu lazım bana yada elektirikten anlayan baska usta bılen varmı derbi gpr 125 icin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 22:57 PM ----------
arkadaslar ne olur yardım cok acıl motoru yenı aldım ve vızesını yaptırmaya gıttım ama cıkmadı vıze sorunları var en gec bu hafta bıtene kadar yapmam gerekıyobana bı cozum onerın lutfen ruhsatı alamıyorum
merhaba bügün motor yarışlarına gidecektim fakat bir engelim çıktı gidemedim.bayağı üzüldüm.
herkese iyi pazarlar, iyi dinlenmeler:bounce:
erhan ım dogum gunun kutlu olsun :rendeer:
Bugun bombaydı antremanlar orada olamayanlar genede kaçrdı bişeryler![]()
Koyun biraz resim video..... Şenlensin ortalık.... :cat::cat:
Resim çekmedik demeyin sakın.:silent::silent:
yeni mi açıldı orası ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:49 PM ----------
Murat abinin elinde kamera göremedim ama ekler o bişeyler![]()
Bugun bombaydı antremanlar orada olamayanlar genede kaçrdı bişeryler![]()
Koyun biraz resim video..... Şenlensin ortalık.... :cat::cat:
Resim çekmedik demeyin sakın.:silent::silent:
Murat abinin elinde kamera göremedim ama ekler o bişeyler![]()
ALPER resimler çekildi elimizde mevcut, küçük bir NET sorunu yaşıyoruz basacağız ( kaptan hasan görevliydi o konuda ) :wiinkk:
ALPER resimler çekildi elimizde mevcut, küçük bir NET sorunu yaşıyoruz basacağız ( kaptan hasan görevliydi o konuda ) :wiinkk: