merhaba sevgili arkadaşlar.bu cuma nerede toplanılıyor.ve bu hafta etkinlik varmı.
iyi akşamlar arkadaşlarım.sucuklu mangallı çaylı sohbetlerinizi keyifle izledim.yakında bunu hep birlikte yaparız.amaç dostluk arkadaşlık dayanışma huzur ve iyi sağlıklı sürüş.gerisi bahane.tekrar iyi ve mutlu geceler.
Bu arada sevgili kardeşimiz internet cafeciler kralı Erhanın doğum günü kutlamadan geçemiycem.Yeni yaşın sana daha cok para getirsin,saglık ve mutlulugun daim olsun :rendeer:
Arkadaslar birsey sorabılırmıyım size yükselis hondanın yerini tarıf edebilcek varmı aranızda universite caddesi bornova demis ama bulamadım o caddeyı harıtada ?
Erhan, doğum gününü kutlar, sağlıklı mutlu geçireceğin daha çookk yeni yaşlar dileriz... :rendeer:
iyi akşamlar arkadaşlarım.sucuklu mangallı çaylı sohbetlerinizi keyifle izledim.yakında bunu hep birlikte yaparız.amaç dostluk arkadaşlık dayanışma huzur ve iyi sağlıklı sürüş.gerisi bahane.tekrar iyi ve mutlu geceler.
Arkadaslar birsey sorabılırmıyım size yükselis hondanın yerini tarıf edebilcek varmı aranızda universite caddesi bornova demis ama bulamadım o caddeyı harıtada ?
çok tşk ederimmBahattin'e selamlar
![]()
:mrgreen: :mrgreen: BAHTİYAR! görüşmemekten ismini de unutmuşsun...
merhaba arkadaşlar uzun bir ayrılıktan sora yeniden yazıyorum eski doslar biliyor bir ufak kaza sonrası bilegim 2 yerden kırılmıştı.mesajda yazamıyordum ve motor da kullanamıyordum.ama artık kullanmaya başladım biraz acı ve agrı olsada kopamıyorum şu motor sevdasından ..eeeeeee görmeyeli nasılsnız dostlarım.iyisinizdir işallah..buradan bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan ERMAN,MERT,NACİ,CESUR,SAMİ,DAVUT VE BARBOROS TEKNE BÜLENT KARDEŞİM VE arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.İYİKİ VARSINIZ BENİM ÖZEL DOSTLARIM