[İzmir - MT]

iyi akşamlar arkadaşlarım.sucuklu mangallı çaylı sohbetlerinizi keyifle izledim.yakında bunu hep birlikte yaparız.amaç dostluk arkadaşlık dayanışma huzur ve iyi sağlıklı sürüş.gerisi bahane.tekrar iyi ve mutlu geceler.

Bu arada sevgili kardeşimiz internet cafeciler kralı Erhanın doğum günü kutlamadan geçemiycem.Yeni yaşın sana daha cok para getirsin,saglık ve mutlulugun daim olsun :rendeer:

iyi akşamlar arkadaşlarım.sucuklu mangallı çaylı sohbetlerinizi keyifle izledim.yakında bunu hep birlikte yaparız.amaç dostluk arkadaşlık dayanışma huzur ve iyi sağlıklı sürüş.gerisi bahane.tekrar iyi ve mutlu geceler.

turan abi nerlerdesin sen ya.oğuz abiyide özledik :cat:senide özledik:cat: vn 800 ün sesinide özledik:cat: kulaklarımız paslandı valla:rendeer::rendeer:

Erhan, doğum gününü kutlar, sağlıklı mutlu geçireceğin daha çookk yeni yaşlar dileriz... :rendeer:

iki dee foto yükleyeyim bayram gezisinden biraz meraklandırayım sizi :)

bu fotodan önce manyak viraj yaptım ... virajdan önce iyiki çamura girmişim nereye kadar yattırdığımı da daha iyi anlamış oldum :queen: tavsiye ederim işe yarıyor ss kullananlar yapmasın ama :p

Arkadaslar birsey sorabılırmıyım size yükselis hondanın yerini tarıf edebilcek varmı aranızda universite caddesi bornova demis ama bulamadım o caddeyı harıtada ?

[/COLOR]
Arkadaslar birsey sorabılırmıyım size yükselis hondanın yerini tarıf edebilcek varmı aranızda universite caddesi bornova demis ama bulamadım o caddeyı harıtada ?

üniversite caddesi bornova merkezden girebilecegin aslında agaçlı yol olarak bilinen yaşar üniversitesinin de üzerinde bulundugu yoldur.yükseliş honda metronun bölge duragına yakın diyebilirim.o cevrede kimse sorsan gösterir :wiinkk: :cat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Erhan, doğum gününü kutlar, sağlıklı mutlu geçireceğin daha çookk yeni yaşlar dileriz... :rendeer:

çok tşk ederimm :) Bahattin'e selamlar :)

Wertim mertim cesur yüreğim saol :D

abi nelerle meşgulsünüz yaaa.. bırakın cevapsız çağrı kalsın herşey ! 90 gün sonra hat kendiliğinden kapansın.

hadi iyi ekim ayları bidahaki aya görüşürüz :p

Moderatör (forrap)
Bu Cuma değil,bir sonraki Cuma (9 ekimde) bu konular hakkında konuşacağız,tabi bu şekilde polemik esaslı değil çözüm amaçlı olacak.
O zamana kadar siteden kimse birşey yazmasın,polemik amaçlı yazan olursa da silerim.Yazı dili burada işe yaramıyor,bu yazılan mesajlardan bunu anlamak gayet basit.

Buluşmayla ilgili başlığın linki aşağıda;
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/67509-%5Bmt-izmir%5D-9-ekim-cuma-onemli-kararlar-bulusmasi.html

Polemik ve tartışma içerikli mesajları siliyorum.

erhan ...doğumgünün kutlu olsun kardeşim..:rendeer::rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:38 PM ----------

abi nerelerdesin sen yaaaa:) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 PM ----------

arkadaşlar bu hafta bişeyler yapın...gelelim... gezelim ...görelim..:queen:

Moderatör (forrap)
Erhan doğum günün kutlu olsun bu arada,tatsız muhabbetlerle uğraşmaktan tatlı muhabbetleri göremiyoruz işte..

Nice mutlu yıllara :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

İzmir şehir merkezinden bornovaya giden Ankara yoluna çık..2 km sonra sağda göreceksin..... Vatan bilgisayarın az ilerisinde....:cat::cat:

merhaba arkadaşlar uzun bir ayrılıktan sora yeniden yazıyorum eski doslar biliyor bir ufak kaza sonrası bilegim 2 yerden kırılmıştı.mesajda yazamıyordum ve motor da kullanamıyordum.ama artık kullanmaya başladım biraz acı ve agrı olsada kopamıyorum şu motor sevdasından ..eeeeeee görmeyeli nasılsnız dostlarım.iyisinizdir işallah..buradan bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan ERMAN,MERT,NACİ,CESUR,SAMİ,DAVUT VE BARBOROS TEKNE BÜLENT KARDEŞİM VE arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.İYİKİ VARSINIZ BENİM ÖZEL DOSTLARIM

abı gecmısler olsun, acıl sıfalar dılerım.

iyi hafta sonları ahali :rendeer: bol gezmeli kazasız belasız hafta sonları gecirin inşallah:cat::cat:

pazar günü izmir yarış pistinde bir grup gazlayacak.. bende izlemeye giderim heralde.. Gelmek isteyenlere duyurulur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar