[İzmir - MT]

ya anlamıyorum neden benim her yazdığımda gerginlik çıkartmaya çalıştığımı polemiğe girdiğimi arar olundu ben sadece geziler dur durak demeden devam ediyor dedim ayrıca İZMİR MT adı altında da topik açıldı zamanında ama ismi kullanamazsınız denilip kapatıldı (evlilik yıldönümünde motorcu dostlarını yanında görmek isteyen birisi tarafından açıldı) o günden bu günede İZMİR MT adıyla biz topik açmadık açmıyoruzda ama sonuçta bizde izmirliyiz gezilerimizi sizinle paylaşıyoruz şimdiye kadar da bende gelicem diyen hiçkimseyi geri çevirmedik...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:52 AM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/67242-18-ve-25-eylul-de-dostlarla-bayramlasma-son-baharda-izmir.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/67240-27-agustos-dostlarla-semaverde-cay-keyfi-izmir.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/66181-kemalpasa-armutlu-mevkii-doga-harikasi.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/63919-izmir-tek-grup-2-farkli-gezi.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/65832-gezmeye-devam-kusadasi-30-agustos.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/64993-izmir-manzarasinda-sinirsiz-nargile.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/63728-izmirli-motor-tutkunlari-geleneksel-toplasmasi.html

şimdilik bunlar yeterli sanırım murat abi :queen:

arkadaşım sende diosun kişisel gezilerinle alaklı değil İZMİR MT olarak grup olarak sölemek istedim yanlış anlama beni ama ben seni tanımam etmem o yüzden sizin için ortamı germem kişisel gezileriniz hoş güzel ama beni pekte alakadar etmiyo izmir mtden olmasını istemedigim bi kaç şeyi dile getirmeye çalıştım.

arkadaşım sende diosun kişisel gezilerinle alaklı değil İZMİR MT olarak grup olarak sölemek istedim yanlış anlama beni ama ben seni tanımam etmem o yüzden sizin için ortamı germem kişisel gezileriniz hoş güzel ama beni pekte alakadar etmiyo izmir mtden olmasını istemedigim bi kaç şeyi dile getirmeye çalıştım.

Metincim canım dediklerini dikkatlice okudum. Hak da verdim. Grubuna böyle sahip çıkman çok güzel. seni canı yürekten kutluyorum.:cat::rendeer:

O muro abi murat deyip uzatmaya gerek yok muro aşağı muro yukarı:cat::queen:

bana uyar abi muro deyin
:cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:41 PM ----------

İzmirde aktiviteler dur durak bilmeden devam ediyor geziler bölümüne bakarsan görebilirsin:cat:

Ayrıca tuncer'inde dediği gibi herşeyi devletten beklemeyin yapın bir oganizasyon hep birlikte katılalım ve eylenelim...

ağzına sağlık çok guzel söyledin bekir abi katılıyorum sana

:)) .. yine gezicez. hep beraber de gezeceğiz. umarım sende bu karelerde olursun metin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------

Aç kardeşim.
Kimseye açma diyen yok.
Motor yok işte,olmadan birşey yapamıyorum..Şu sıralar işler pek yolunda gitmiyor,açın başlık,yapın ayarlamaları,beni bir müddet mazur görün..En az senin düşündüğün kadar düşünüyorum bende,ama düşünmeyle olmuyor işte.

İyi geceler herkese..

Sen takıl bana .. artcı olarak. Arkadaşlar beni gezilerden bilir. artıçıya dayarım foto makinasını ve kamerayı .... ilk molada çayını söylerim. yemeğeni ısmarlarım .. bizde artçına bakmazsan olmaz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 AM ----------

bak çayağacı var sor ona .. çok yemek yerim dedi 2 kilo sucuk aldım adam başı .. kedileri besledi :)

:)) .. yine gezicez. hep beraber de gezeceğiz. umarım sende bu karelerde olursun metin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------

Sen takıl bana .. artcı olarak. Arkadaşlar beni gezilerden bilir. artıçıya dayarım foto makinasını ve kamerayı .... ilk molada çayını söylerim. yemeğeni ısmarlarım .. bizde artçına bakmazsan olmaz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:45 AM ----------

bak çayağacı var sor ona .. çok yemek yerim dedi 2 kilo sucuk aldım adam başı .. kedileri besledi :)

Hasan abi sen çok yaşa emi :queen::queen::queen::queen:

Gece gece kopardın beni :queen:

hasanım kaptanım bak böyle yazma bırakırım sürücülüğü artçılığa geçer senin kadrolu artçın olurum. hatta gece motoru bağlarken bile hala arkada oturur dururum:queen::cat::rendeer:

Arkadaslar kasmayın... hepinizi cok ozledim. uzun zamandır giremedim siteye de,

Herkese paristen sevgilerle, kendinize iyi bakın...

hasanım kaptanım bak böyle yazma bırakırım sürücülüğü artçılığa geçer senin kadrolu artçın olurum. hatta gece motoru bağlarken bile hala arkada oturur dururum:queen::cat::rendeer:

murat abi sen bu fotoları görmedin sanırım. bunları görmüş olsaydın zaten er-5 almazdın.
Biraz ballandırayım olayı..
mangaLL

uscukları soyma telaşı

Arkadaslar kasmayın... hepinizi cok ozledim. uzun zamandır giremedim siteye de,

Herkese paristen sevgilerle, kendinize iyi bakın...

kardeşim senin işi haftaya halledeceğim haberin olsun:cat:

Daha geçen izmirdeydin... Napıyon? Eyfelin kaç metre olduğunu mu ölçücen?..:p:p

o ve eyfelin boyunu ölçmek. yükseklik korkusu var onun:queen::queen:

murat abi sen bu fotoları görmedin sanırım. bunları görmüş olsaydın zaten er-5 almazdın.
Biraz ballandırayım olayı..

hasanım çok damar yapıyorsun haberin ola. önder camping ve güzel anılar.allahtan masada kola varda hevesim birazcık azaldı. :queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bizde de pek olmaz ayda bir bilemedin iki. ama mesela o sucuklar çayla süper olurdu

İleri tarafta semaverin yandığını bilmen lazımdı..... Semaversiz sucuk yapılırmı yaw....:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Herkese iyi akşamlar....:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 PM ----------

herkese slm iyi akşamlar
::alkiis::::alkiis:::king::king::king:
Sanada iyi akşamlar Muro.... Kikirdek muro....:p:p:p

madem eve oturduk 2000 km rutin bakımı yaptım bende. alper abi yarın jantları siyaha boyatabilirim. kararsız kaldım :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar