hadi artık uyanalım kış bitiyor 
abi ne demek herzaman heryerde birbirimize destek olmak için varız bundan büyük bir mutluluk varmıdır...:rendeer::rendeer:dönüşte problem yaşamadım ıcacık kafam donmadan gittim![]()
metinim çok sevindim ve tekrar çok teşekürler ayağına sağlık sezi ve sen olmasaydınız çok özülürdük tabi gükalp kardeşim ve musatafanın çabasıda büyük :rendeer:nasıl teşekür edeceyimi bilemiyorum allah sizden razı olsun ve bütün ....mt ..kardeşlerim ve abilerimize beni hiç yanlız bırakmadınız bizlerede bu yakışır hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum teşekürler :rendeer:
Abi rica ederim,olur mu öyle şey sen bizden bir şey rica edeceksin de yapmayacaz ha...bize yakışmaz
sen bize kardeşim diyorsan boşuna demiyorsun
biz sana abi diyorsak boşuna demiyoruz
şurada bir avuç insanız MT ailesinde zor günlerde destek olmazsak iyi günlerin ne önemi kalır değil mi ...
:cat::bounce:
erhan sol ayna küçük bir ihtimal, kromaj ise imkasız :cherry:
komple motoru verebilirim lazımsa :queen:
ergür motorda kazalı bi er-5 vardı tako parçalanmış ama aynalar sağlam olabilir...oraya yönlendir :wiinkk:
AHANDA LİNKİ
yokmuş aykutum ona sorduk saolasın.
hayırlı pazarlar ekstrim :d
hayırlı ve yağmurlu pazarlar hiç biyere çıkamıyom çamur ve yağmur düşmanlarım bu sene yaz gelmicek allahın işine karışmak gibi olmasın kurban oliyimale:
bende bu geceden itibaren aranızda bulunuyorum herkese selamlar...
aynen aykutumhoca mı bu parçaları arayan ? kırmızı er-5 mi![]()
bende bu geceden itibaren aranızda bulunuyorum herkese selamlar...