[İzmir - MT]

selam evet bayağı kilo almış askerde iyi bakıyolar gençlere demekki hadi gençler askere:D senden sonra gece 1 de gelip aldılar tunceri hehehehehe zor dinlenir zaten en güzel dinlencesi sizlerle geçireceği zaman hepinize biz teşekkür edriz afiyet olsun ama diğer arkadaşlar kaçırdı:))))))))))))

bizim baktığımız gibi kimse bakamaz ona :queen: versinler bak geriye vasco kadar yapıyormuyuz onu :p

neden ben örneğim :silent: ben bu göbek için 23 ylımı verdim :mrgreen: kolay kolay kimse benım gibi olamaz :p

:silent:yakışıyor ama kardeşimize motoruyla uyum içinde bir yapı:p
geri verseler keşke :cyclopsanballa börekle bakarız tek

(motorcu motorunun cc si kadar değil göbeği kadar motorcudur diyelimmi vasco:)):mrgreen:

Son düzenleme:
en sonunda banada bir motor aldıracaksınız sohbetlerinize birbirinize yakınlığınıza öyle imreniyorum ki,

ilhami abi tuncerle şimdi alsancaktan ayrıldık...inciraltına melemen yemeğe gitti merak etme :p:p

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
chatkut+, ilhamisezen, SERHAN YORUK, tunca_G

hala mı yemek yiyor yafff:)
teşekkürler süpersiniz birazdan bende eve gidip gece için bişeyler hazırlıyacağım tuncere:))))

ben halen dün yediğim sarmalar ile idare ediyorum, halen acıkmadım... :)
sarma tiyosu için teşekkürler ilhami abi.:wiinkk:

dün sarma bu gün melemen izmire geldiğini anlamıştır herhalde :queen:

s.a izmitli motosever dostlar nasip olursa ağustos sonunda 2-5 motor gelmeyı dusunuyoruz egenin incisini görmeye , gelmeden once ızın alayım dedım izin varmı :)

tam burda bu yemeklere alışmışken askerde musakka karşılamaz inşallah onu :mrgreen:

İzmir Hatırası :)

p1000285eh3.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar