Heeeyyy kimse yokmuuuuu
Yeni çaydanlık aldım çok güzel çay yapıyo hadi gelin de sizi biraz çalıştırayım, yok öyle bedava yeni çaydanlıktan çay içmek . Yapılacak iş dolu hiç arayıp sormuyorsunuz .
wallace: cesme altı yapalım
ugly: hayirdir
wallace: cay icmeye
ugly: ok, ne zaman...
wallace: 1 saat sonra inciraltı iskele
ugly: ok
tam o sirada kapı calındı, hizlicesi gelmis, ben ve karmacoma hazırdık zaten, inciraltina vardıgımızda wallace ve chatkutta ordaydı, yolda turuncu xt 660 la Barış da bize katıldı...
karnımız aç, çaylar ve sofra hazırdır sanarken, dedemiz bize surpriz yapmış, ben elekrik arızazlarını yaparken, digerleri bahce çapaladı, işe gore yemek yedik, ictik:mrgreen:
tam bayılıyorduk ki son anda börekler cörekler ve de o daha sıcak hemen yemegin dedigi Semra ablanın elleriyle yaptigi cikolatalı keki görünce ayılıverdik
madem calıstık biraz da motorları yıkayalım dedik, makinaları da temizledik, guzelcene
yedik, ictik iste, simdi eve girdik ve yazayım dedim... RaHMi amca bizi fena çalıstırdı yahu...
rahmi amcam internet üzerinden uzaktan yardım ile çayını içebilirim ve ne işin varsa burdan yapabilirim

umarım iyisindir yarın pazar, can sıkıntısıyla dükkandan kaçabilirem bi çeşme altı yapar sanada uğramaya çalışırım inşallah :rendeer:
bence vasco bi daha düşün gitmeyi, valla tığ gibi gelirsin geri
net üzerinden uzaktan yardım ile birgün ameliyat bile yapılabilecek ama
çayın kokusu sadece yanındayken güzel olacak Rahmi amca çay teklifi herkese açık mı
:cat:evet abi guzel soylemissin... peki Tuncer yarın saat kactan sonra bizim sen onu soyleyiver ilkin?