SERCAN ellerine sağlık kardeşim. Gece boyu çalıştın didindin bitirdin videoyu. ben en son 01:30 da iflas edip gidip yatmıştım sen hala çalışıyordun. Güzel olmuş eywallah
uglychild sercan ım ellerine emeğine objetifine sağlık
gelemedim ya videoyu ve fotoları görünce pişmanlığım 5 e katladı bee:salut::salut::salut::salut:
Walla kanka, senin ve duyulmazın, memoli35 in destegi olmasa gece 3,5 a kadar ugraşmazdım...
ha bu arada sagolsun serçedando benim motorun anahtarı cebinde unutup Marmaris e gidince sokakta kaldım, ne Mustafa ne wallace kimse acmadi telefonu, yani duymadıklarından, Ayhmet im duyulmaz ım yetisti imdadıma, beni krallar gibi agırladı...koskoca salonu bana kapattı![]()
gelemedim ya videoyu ve fotoları görünce pişmanlığım 5 e katladı bee:salut::salut::salut::salut:
Sercan video güzel olmuş eline sağlık :cat:
SERCAN ellerine sağlık kardeşim. Gece boyu çalıştın didindin bitirdin videoyu. ben en son 01:30 da iflas edip gidip yatmıştım sen hala çalışıyordun. Güzel olmuş eywallah
Sercan video güzel olmuş eline sağlık :cat:
sagolun dostlar, Beni sizler yarattınız:rendeer: ben sizlerle varım... ayakkabı koruyucu isteyen varmıydı?![]()
dün kullandım ayakkabı koruyucunu yolda ayamdan çıkıyodu az daha:cyclopsan
sen şimdi o koruyucuya bi AYAKKABIDA TUTUCUyap bakalım:queen::queen::queen:
abi böyle seyleri msn den görüşelim lütfen, ürünü kötülemeyelim...:queen: ekmek tekneme taş atma, senin ayagın ayarsızsa ben ne yapayım:mrgreen:
yok abi ayakkabı koruyucusunda problem olamaz. Ortadoğu ve balkanların en iyi ayakkabı koruyucusudur o. Ama kendileri biraz kişilik sahibidir. Eğer koruyucu oraya gitmek istememiş ve sen onu zorla ayağına takıp yola çıkmışsan kendisi ayakkabıdan çıkma teşebbüsü gösteriyor.
Geçen bana da gel salep içelim dediler ayakkabı koruyucusu ayağımdan çıktı. Çay içmeye gidelim dedik hemen sıkı sıkı yapıştı ayağıma.
:cat::cat::cat::cat: işte olay budur....:cat::cat::cat:
:queen::queen::queen:yarılıyorum yaw:queen::queen::queen::queen:
yok abi ayakkabı koruyucusunda problem olamaz. Ortadoğu ve balkanların en iyi ayakkabı koruyucusudur o. Ama kendileri biraz kişilik sahibidir. Eğer koruyucu oraya gitmek istememiş ve sen onu zorla ayağına takıp yola çıkmışsan kendisi ayakkabıdan çıkma teşebbüsü gösteriyor.
Geçen bana da gel salep içelim dediler ayakkabı koruyucusu ayağımdan çıktı. Çay içmeye gidelim dedik hemen sıkı sıkı yapıştı ayağıma.